Visszajelzés Általános eszmecsere, beszélgetés nem hivatalos témákról.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠, témanyitás ideje: 2.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ΜΑΚΕΔΩΝ[FBI]

ΜΑΚΕΔΩΝ[FBI] Fórum-zöldfülű

a karneval event vege nagyonjo lesz erzem !

2. BISMARCK.FBI

BISMARCK.FBI Junior szaki

ja mert vege lesz nem?^^

3. Røвєʀτ-o「HU」

Røвєʀτ-o「HU」 Járnitanuló

GL3 †R.I.P† - Béke poraira! [​IMG]

4. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

2014-06-22 16:53:56
    Megszerezve: 10 x Jegy. Jó pár 100 roncs után csoda történt..:rolleyes:

Røвєʀτ-o「HU」 kedveli ezt.
  5. Bonnieツ

Bonnieツ Utánpótlás-írogató

6. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

"Az esemény a tervek szerint a csoport mérkőzések után, június 28.-án indul és tart majd a Foci Világbajnokság végéig."

2 Opció van:
    - Egyszerre fog futni 2 event ezzel hazavágva az összes szerót
    vagy
    - Később indul az event és hamarabb végeznek...

Egyik sem lenne jó, de remélem, hogy a vb-s event alatt játszható lesz a gém, vagy lassan eljutunk majd arra a szintre, hogy eventek előtt hánygáljuk majd a kereszteket, remélve, hogy legalább minden reggel 6-tól 8-ig jó lesz a gém...

További szép estét!

7. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

Vagy fejezzék be előbb a karnevált :D

8. Prung

Prung Fórum-zöldfülű

a foci event ráér nagyon :))

9. ₪-ΛŁΞЖΛƝĐΞЯ-₪

₪-ΛŁΞЖΛƝĐΞЯ-₪ Utánpótlás-írogató

Elnézést ezért amit írok ez csak az én véleményem de az elmúlt időszak(évek) tapasztalatai miatt az lenne talán a legjobb event, ha nem is lenne event mivel képtelenség az idő túlnyomó része alatt játszani. Nekem a laggolos buggal teli vagy a lost connection és 20%-nál megállás nem ösztökélő arra hogy játsszak már legfőképpen, hogy költsek is egyáltalán bármennyit is rá.
    Valószínűleg ezen írásom is támadásnak veszi majd a BP és munkatársai akiket tisztelek és törölni fogják ezt is, de elvárható lenne a mi tiszteletünk is irányukból. Remélem tévedek és a foci event jobb lesz mert jelenleg nekem az lenne az ünnep ha csak simán játszani tudnék.

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  10. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Egyetértek..

11. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Nos, a Bigpointnak a világ elég sok részén vannak BÉRELT szerverei, azért hangsúlyoztam ki, hogy bérelt, mivel ekkora kapacitásuk nem lenne ekkora igényre...
    És mivel a mai világban mindennek ára van ezért nem használják sűrűn azt a bizonyos restart gombot... Itt nem a restart kerül pénzbe, hanem az előtte lévő adatmentés, amit minden egyes szerveren meg kell csinálni az újraindítás előtt. Ezért a napi 5-6 restart egy kicsit megsúlyozná a BP-s kasszát.
    Szóval ezért törekszenek a programozók előbb a hiba forrását megkeresni és a hibás elemet eltávolítani, vagy azonnal javítani, és majd csak utána lövik a restartot a már javított klienssel.

További szép reggelt!

Spongee™ kedveli ezt.
  12. levlevliva™

levlevliva™ Utánpótlás-írogató

Üdv,

Kicsit angolosan "fed up"-oltam már sok dologgal itt a fórumon, mint például a magyar cenzúra, itt megvan chaten nincs meg... Erre itt egy téma: https://board-hu.seafight.com/threads/chat-admin-problema.47106/

Ahhoz, hogy az ember egy kicsit beszélgessen a játékról át kell menni másik fórumra, mert itt ha egy pici célzás van valamire is már azonnal jön a következő üzenet: Kizártak a következő okból: Szabálysértések. Írsz a supira 4-5 levelet aztán nem jön vissza válasz, gondolom valahol jót röhögnek rajta, habár engem sem izgat túlságosan, mert mindenre van alternatíva.

Van élő példa számtalan dologra, pl a CM-ek megváltoztak, 2009-10 ben dögivel voltak szigorú pártatlan CM-ek, természetesen ma is van néhány akivel nincs gond, de a legtöbbet nem érdekel semmi, popcornt fog a kezébe és elnézi a kakasviadalt. Szintén megy a levél a supira, egy fiatalember válasza jön vissza, kedves játékos blablabla... Az említett játékos ment a levesbe köszi hogy szóltál.
    Néhány hét múlva ismét ez a szitu megy a papajaj, készül a selfie megy a supira 3 nappal utánna jön a válasz egy szitntén jól szituált hölgytől, kedves játékos blabla... Az említett játékosnak már mostanra lejárt volna a büntetése így már nem is kapja meg... de azért köszi hogy szóltál (72 óra büntit ezekszerint megúszott az emberünk?!?)...

Kevés a CM ez már virít legalábbis EU2-n tuti esténként olyan verekedés van mint amikor a Waltonosok beszabadulnak a Szigeten az A38-as sátorba, csak ők rendet rakni mennek, a chaten meg a bontás megy...

Feljön az ember a fórumra, egyetlen egy Fórummoderátort lát a DD-t aki hagyjuk meg lelkiismeretesen végzi a munkáját bármi is legyen az... Naponta többször is ránéz, válaszolgat, meg minden ilyesmi miegymás... ami a munkaköréhez tartozik...

Esetleg ha valaki átnéz az Angol vagy a Német fórumra, ott picit vegyesebb a körítés, lehet látni BA-t is TL-t FM-t, néhány CM-et akik szórakoztatják a népet. Pezseg az élet, természetesen ott is most is megy a hepaj az event miatt. De ott napi szinten megy a színesebbnél izgalmasabb mondókázás, és a színfalak mögül előbújnak a Staffosok is, ott használják rendesen a ki kicsoda- játékosok, adminok kombót is, itt mindenki titkolózik mint a rendszerváltás előtt...

Persze a magyar oldalon is vannak egészen jó dolgok, valami biztos :D
    Viccet félretéve tényleg van 1-2 jó dolog.

Végül is a színfalak mögött állítólag minden máshogy zajlik, ott tuti megy a hepaj a pezsgőzés meg a mókázás, de ebből szerintem a játékosok is kérnek régen azért máshogy volt, és ennek nem lenne szabad változnia a játék változásával együtt.
    Ennek az egynek nem, ez nem olyan dolog amit egy Patchday-el vagy egy bugfixel javítani lehetne... Itt a közösség romlott meg és lassan ugrik össze mint a megsavanyodott tej a reggeli kávéban.

Szerencsére még a másik fórum él ott van archívum is, szóval onnan lehet csemegézni meg filózni, hogyan is romolhatott el így egy közösség... Amit mai napig nem értek, sokan elfelejtették, hogy a játékban maximum ellenfelek vagyunk nem pedig ellenségek.

A másik dolog az az, hogy ez még mindig egy játék, reméljük még sokáig így is marad de ezt elég sok dolog keresztezi pl a komolyan vevés... vagy mi a franc....

Szóval, mi lenne ha itt nem lenne minden olyan vérpecsétesen komolyan véve?? Csak egy cseppet lehessen lazulni, szerintem a magyarságnak van elég problémája nem kell ide cenzúra meg minden cirkuszhepaj...

+ még így a végére elég sokat filóztam ezen az irományon szóval örülnék a respectnek, mivel ugyanezt a respectet én is számtalanszor megtettem már...

Még mindig maradok Tisztelettel:
    levlevliva

És ami nem maradhat soha el:

További szép estét! ;)

Utoljára szerkesztett: 15.8.14
    szab3 és Spongee™ kedveli ezt.
  13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Azért azt tegyük hozzá, hogy nem szabad összehasonlítani a magyar fórumot az angol vagy német, vagy bármely más nagyobb nemzet fórumával, és itt a nagyobbat úgy értem, hogy ahonnan sokkal többen játszanak.
    Számtalanszor szóba került, mindig leírtam. Amíg ennyi magyar játékos lesz a chateken és fórumokon addig ez a létszám bőven elég. Sokszor jöttök hogy pl.: mennyivel többen vannak angol fórumon, mennyivel hamarabb válaszolnak német supporton, stb... Persze hogy gyorsabban. Ott 2-3x annyian dolgoznak, hiszen ott 2-3x ha nem még többen vannak a játékosok is. Ők könnyebben fedik le az egész napot, mind a 24 órát akár, így nehéz olyan időpontban írni mikor csak vársz a válaszra. Arról nem beszélve hogy ott vannak ill megjelennek a fejlesztők is (angol német). Ez megint olyan dolog amit ide ne várj, mindig is így volt, amíg német cég a 'főnök' addig így is marad szerintem, hogy a legelső körben a német játékosoktól várják a visszajelzéseket, az a leggyorsabb, persze számít az összes többi nemzet véleménye is, de azokat már külön külön nem nézegetik, nem is értenék :p

Na a hozzászólásod azért nem teljesen erről szólt, de kitértél erre, is azért említettem meg megint!

A közösségre nem mondanám hogy megromlott volna, nézegesd az archívumot, akkor is voltak viták, most is, szerintem minden meg van most is, ami akkor. A lényeges különbség az aktivitás. Míg régebben napi 50 hozzászólás is volt, egy normál napon, addig ma 1. Amíg régen 100n néztek rá a fórumra, addig ma 10n. És ez szépen visszavezethető arra hogy a tengeren is kevesebben vagyunk :(. Ennek a lehetséges okait viszont nem fejteném ki :D

Azt viszont kifejthetnéd, hogy:
    Egyrészt nem feladatuk, persze ettől lehet, de még is hogyan tudná szórakoztatni egy admin a játékosokat?
    Én szórakoztatás alatt itt fórumon pl egy fórum játékra tudok gondolni, ez nálunk is megvan ;), minden más, beszélgetős témához viszont a játékosok is kellenek, hiába az admin, a modi, ha játékosok nincsenek hozzá :p
    De ha tudtok jobbat mondjátok, bár akkor nem is értem miért vártatok idáig :p

14. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Pl: Eu3ra régen bejött GG, és szinte az összes CM akik anno vitték Eu3mat, és csatázgattunk. Régen Retto, Khad (régi adminok) sokat viccelődtek cseten stb .:)

15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Hát az már nagyon régen volt :( Azóta sok minden változott.
    Talán nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, a moderátorok, és adminok 'dolgozni' járnak chatre, nem pedig csevegni, és viccelődni. Ez is elég régóta így megy. Mint játékosok persze megtehetik, de talán érthető módon saját szerón, a saját társaságukba fogják tenni.
    Admin/mod hajókról megint nem sokat tudsz. De azért megkérdezném, szted az jó volna ha az adminok az admin hajójukkal bejárnának és bárkit bármikor kilőhetnének? :D Szval ez se így működik.

16. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Egy szóval nem mondtam ezt, megint félreértesz..
    Kérdezdted hogyan lehetne viccelődni, én mondtam egy példát és egy megtörtént esetet, ennyi.
    És sztem jah, tök jó lenne. Én szívesen csatáznák CM-ek ellen.. amolyan "bosszúálló csata" lenne....:cool:

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Oké megtörtént eset, nem értettelek félre, te írtál 1 ötletet, én reagáltam rá :p.
    Szerintem mindenki csatázik nap mint nap modik ill adminokkal, vagy mellettük vagy ellenük :D, max nem tudnak róla :p

|SZITUS| kedveli ezt.
  18. levlevliva™

No igen de ez mégsem olyan mint régen volt az, hogy előtte bejelentették milyen szerverekre mennek adminok, és püfölték a népet, a nép meg őket, és így elmókáztunk... mára ez is megszűnt.

Egy régi videó, csak egy példának.

További szép reggelt!

19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Na ez mind szép és jó, csak olyat mond amit mi magunk is megcsinálhatunk. Ezt nem, mint írtam nem tehetjük meg h csak úgy bemegyünk admin hajókkal és lövöldözünk játékosokat. Ezt központilag kell eldönteniük, ill megvalósítani a vezetőségnek, és nem a Seafight magyar csapatának.
    Mert ugye most az a téma, hogy a magyar fórum meg a magyar társasággal vannak bajok :p.

20. levlevliva™

Régen is megtudta oldani a community, most is meg tudja szerintem, csak nem kellene restnek lenni rákérdezni meg megbeszélni velük...

Örülnénk neki, szerintem. :)

Spongee™ kedveli ezt.