Visszajelzés Általános eszmecsere, beszélgetés nem hivatalos témákról.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠, témanyitás ideje: 2.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

Akkor előnyöm lesz belőle? :D

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Persze hogy nem :D, de hátrányod sem és ez már nem elhanyagolható tényező. ;)

3. Fobia

Fobia Járnitanuló

érdekes :D

4. GyilkosTorpe

GyilkosTorpe Utánpótlás-írogató

Miko lenni kesz a joker? aktivalok egy jokert (2x est) es bedobok egy mojot s nem adja ki hogy
    pl. 2xlancos ing
    hanem:
    pl;
    1xlancos ing,
    virgo hel 15
    Mojot ad joker helyett!!

5. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Jokert ad, nem ad mojot helyette, mikor mit ad aruba. Jokert aktiválod, akkor kapsz valamit joker számától függően. 2* Joker esetében 2 valamit. 3* Joker esetében 2* valamit+1 valamit és így tovább...

6. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

És ez mostantól így marad? Mert én jobban szerettem, mikor például kétszeres jokernél két ugyanolyan dolgot adott, lásd térképrész.

GyilkosTorpe kedveli ezt.
  7. FM_Héra

Erről nincs információ. Nyilván én is jobban örülök, mikor 2 papirusztekercs-darabot ad 2* Jokerrel, de ha azt nézem, hogy esetleg szablya helyett adja az egyik darabot, esetleg mojo fedélzetet, már nem is olyan rossz ez...:rolleyes::)

8. GyilkosTorpe

GyilkosTorpe Utánpótlás-írogató

Ja ja ugy kene hogy a joker megduplazza nem plusz valamit ad montha ket mojot dobtam vona be!

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Persze jobban nézett ki, mikor kaptál 6x térképrészletet :), de amikor 6x páncélt, puskaport meg ilyeneket az már annyira nem tetszett :(.
    Na most mi változott? Nem kapsz 6x térképrészletet, csak 1x meg mellé más cuccokat. De nem kapsz 6x páncélt sem, hanem mellé más cuccokat, pl térképrészletet ;). Lényegében nem változott a dolog. Míg eddig pl 10 6os jokerre kaptál 1-2x 6 BM részt, addig most lehet mind a 10 alkalommal kapsz 1-2-t.

10. Hidenish

Hidenish Járnitanuló

Ez azt jelenti, hogy mostantól ilyen lesz a joker, ezt ártették a "joker funkxió megjavítása" alatt aÓ közleményben? :/

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ez továbbra is azt jelenti, hogy nem úgy működik mint korábban, de legalább nem is rosszul, ahogy működött 1-2 hete. Nem rosszul, hiszen ugyan úgy megkapod érte a jutalmad, csak máshogy mint eddig.

12. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Kaptál?? Talán Te nem ugyanazt kapod jelenleg, mint mi? (kapunk a helyes megfogalmazás)
    Valamint nem jobban néz ki, hanem úgy kell lennie. Ha joker alatt térképrészt adna, akkor azt is adjon, ez a joker funkciója, nem pedig az, hogy egy térképrész és plusz valami. Ez így igazságos akkor is, ha csak páncélt ad a joker. Hozzáteszem azért, hogy még mindig jobb, hogy így működik, mintha nem is lenne jó egyáltalán.

13. FM_Héra

Mivel neked (nektek) írta, a hozzászólásodra reagálva, ez a megfogalmazás tökéletesen megállja a helyét, de természetesen mindenki ugyanezeket kapja.
    Ez most ilyen (arról meg nincs információnk, hogy marad így, vagy sem), és azt ahogy te is írtad, még mindig jobb, mintha nem működne.

14. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Amíg nem működik rendesen az aruba én addig nem használom. Felesleges lenne bosszankodnom miatta :) Ha így marad vagy netán kijavítják biztos lesz róla hivatalos infó is ;) Az már teljesen szubjektív dolog, hogy a mostani működése a jokernek nem tetszik, mert csak ha egy példát veszel, hogy nem mojot hanem gyöngyöt dobtál az arubába akkor a kapott térképek aránya (későbbi jutalma) megközelítőleg egál volt, most jelenleg biztos nem az ;)

15. Gallardo

Gallardo Rutinos

Csak jelezni szeretném az aruba még mindig nem müködik teljesen jól
    2015-01-23 21:11:14A nyereményed Aruba üstjéből (joker ×6) 5 Láncos ing.
    2015-01-23 21:15:43A nyereményed Aruba üstjéből (joker ×5) 8 Mojo.
    sztem valahogy nem számol jól de javíts ki DD ha tévedek

16. FM_Héra

Naplóban azt is nézd, mit ad még + hozzá.

17. Gallardo

Gallardo Rutinos

2015-01-23 21:15:43Aruba üstjének ajándéka: 10× Fekete puskapor
    2015-01-23 21:15:43A nyereményed Aruba üstjéből (joker ×5) 8 Mojo.
    2015-01-23 21:15:35Aruba üstjének ajándéka: 5× Agwe páncéllemezei
    ez van elötte utána de sztem nincs köze a Jokerhez jol gondolom?

18. FM_Héra

Ami utána van, annak van köze hozzá, kaptál 5* jokerrel: 4*2 mojot és 5* páncélt, egyik jokerre a páncélokat adta.

19. Gallardo

Gallardo Rutinos

Hát nemtom sztem a Jokerre nem két különbözö dolgot kellene adnia hanem megsokszorozni amit dob jól látom?

20. FM_Héra

Jelenleg így adja, aztán, hogy ez majd változik-e, nem tudom...:(