Visszajelzés Általános eszmecsere, beszélgetés nem hivatalos témákról.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠, témanyitás ideje: 2.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Az ilyen rendszerműködés miatt szerintem már rengeteg kiváló ötlet nem jutott el a fejlesztőkhöz az évek során csak amiatt mert volt pár negatív komment vagy kevés hozzászólás volt.
    Mert annak az oka, hogy egy fórum olvasó nem kommentel egy ötletet, lehet az is, hogy úgy véli felesleges, mert soha nem továbbítanak semmit. Vagy az, hogy tetszik neki az ötlet pont ahogy le van írva ezért nincs hozzáfűzni valója. Nem véletlen, hogy ha van szavazás, akkor többen szoktak szavazni mint hozzászólni. A kommenteken kívül érdemes lenne a megtekintések, tetszikek és szavazatokat is figyelemebe venni.
    És a negatív vélemények közül is elég sok az olyan, ami csak azért negatív mert az ötlet nem a "még több gyöngyöt kérünk" fajtába tartozik, vagyis az olvasónak csak akkor tetszik ha látja benne a saját azonnali hasznát. (Nem véletlen, hogy időnként mindig feljön az az ötlet, hogy a játékosok tudjanak kereskedni egymással, ezzel pedig gyorsan és könnyen erősség tenni hajókat.)
    Ezért a játékosokon kívül a Seafight Team a saját véleményét is figyelembe vehetné az ötleteknél, mivel nyilván ha abban a pozícióban vannak, akkor jobban átlátják, ismerik a játékot. Ezért van az, hogy a CM-ek feladatkörébe is benne van, hogy új ötleteket találjanak ki a játék továbbfejlesztésére.

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Értem én, hogy sokan nem írják le, ha tetszik nekik valami, de 1 like sem fér bele az idejébe? Elolvastad és tetszik? Like.. Látjuk, hogy igen ez sokaknak tetszik. Van 10 pozitív 5 negatív, nem baj, a többségnek bejön és már nem is csak 2 játékos beszél róla.

Ezt most ne úgy fogd fel, hogy mi az elmúlt hónapokba semmilyen ötletet nem továbbítottunk. Nincs olyan hét, amikor ne menne valami. Bár ezek nem is igazán ötletek, inkább vélemények. Ilyen pl a különböző események alatt. Ott érdekes módon sokan letudjátok írni, hogy sok az élete, keveset ad, nehezen adja, stb... Egy ilyen ötletnél miért nem? Mert fele annyian nem olvassák az ötleteket. Ez jól látszódik a "megtekintések"-nél. Míg egy vitaszobát, ahol egy esetleges fejlesztés, újítás vagy event kapcsán várjuk a véleményeket, azt akár több ezerszer is megnézik a játékosok. Míg ezeket az ötleteket pár 10x. Most nem azt mondom, hogy ha leírsz egy ötletet, akkor menj el minden szerverre és kampányolj mellette, de legalább a saját ismerőseidnek mond el. Beszélj velük, hogy volt 1 ötleted, te leírtad, jöjjenek el fórumra és véleményezzék.

3. *TORTUGA.TAVERN*

*TORTUGA.TAVERN* Fórum-zöldfülű

Üdv . Sajnos aki nem jár mindennap fel a /fórumra / olykor elegendő 1 - 2 nap kihagyás a fórum olvasásból és lemaradsz .. pl : A korábbi event után némi kristályért lehetett megvásárolni a hajó designt és a kísérőt .. Ha véletlen nem tesz említést erről / Kérek egy sört / játékostársunk ;) a technikai közleményben akkor lemaradok én is mint sokan mások .. Tehát az információk sokszor csúsznak !? ;) Szóljon a " Moderátorok mellett annyi ,hogy sokszor még ők sem elég informáltak mindenről . Nyilván a " Moderátorok " ;) és Ti sem élhetitek folyamatosan itt az életet ;) !? De jó lenne ha a rövid ideig tartó akciók és infók eljutnának lehetőség szerint mindenkihez ... Ön nem így gondolja? ;) További kellemes napot és ágyúdörgést Mindenkinek.. (Y)

Utoljára szerkesztett: 16.5.15
  4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ez így van, ezért ajánlott naponta felnézni és elolvasni az aktuális közleményeket és ismertetőket. Ha valami nem úgy van, ahogy te olvastad, illetve emlékeztél rá, akkor olvasd el még egyszer, és ha tényleg nem stimmel, akkor jelezd. Nem kötelező a fórum olvasása, de mindenképpen ajánlott. Míg betölt a tenger, addig bárki rá tud nézni a fórumra és látja ha van valami új közlemény. Ha nincs akkor megy is tovább, ha van, akkor elolvassa, amint tudja.

*TORTUGA.TAVERN* kedveli ezt.
  5. *TORTUGA.TAVERN*

Seafight fb

134 ezer ember kedveli ezt. Ha csak ezt az oldalt említem .. Illetve itt megnézzük az eseményeket akkor külön köszönet a " Moderátoroknak " mert az infók ezen a Seafight fb oldalon igen jócskán lemaradtak .. ;)

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Facebook nem egy ismertető, nem onnan kell megtudnod a részleteket. Ott maximum látod, hogy mit érdemes keresni a játékban/fórumon.

*TORTUGA.TAVERN* kedveli ezt.
  7. *TORTUGA.TAVERN*

Ez így igaz .. Ha viszont abból indulunk ki ,hogy az elfoglalt emberek általában idő szűkében is gyakran megnézik a fb - oldalukat a hírfolyamot és az értesítéseket!? Ugyanez nem biztos ,hogy igaz az e- mail vagy a Sea fórumokra .. Természetesen ez nem a ti hibátok , csupán ilyen az élet .. ;)

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ezzel nem tudunk mit kezdeni. Aki annyira elfoglalt, az lehet még a facebookját sem nézi meg, sőt, nincs is neki. Akinek marad ideje a játékra, annak azért van 2-3 naponta 1 perce, hogy megnézze mi történt a napokban.

9. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Na ilyen szépet se kap az ember naponta :)

10. ๖ۣۜŞเя-(69)-๓ờқॡ

๖ۣۜŞเя-(69)-๓ờқॡ Utánpótlás-írogató

Kedves DD. Az üres ládákért kárpótlást például minimum 1 hónapja ígéritek. Nyilván nem végleges még, csak 1 hónapos eset. Két éve volt hasonló, akkor buktuk az összes szigetet, az is végleges maradt. Egyébként minimum katasztrófa történt, igen. Örülök, hogy ennyire hétköznapi tényként kezeled az ilyen összeomlásokat. És igen, igazad van nyugi. Az üzeneted átjött, megfogadom. Egy kérdés még, az ilyenkor történő szigetfoglalás bug kihasználásnak minősül? És ha megtörténik a szigetfoglalás akkor is vissza töltitek a korábbi állapotot? Megtörténhet az, ami két éve történt Ázsián, hogy egyszerűen nem kezeltétek a problémát és mindenki bukott amit bukott?

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Bemásolnád kérlek, hogy hol ígértük meg az üres ládás kárpótlást?

Szerintem van itt játékos Amerika szerverről, ők is elvesztették szigeteiket pár napja, majd visszakapták. Mint mondtam nem tudom, hogy a 2 eset hasonló-e, a végeredmény mindenképpen. Ott akkor megoldották, itt majd kiderül mi lesz. Pár órával később még teljesen felesleges idegeskedni miatta. Ezzel ráérsz akkor, amikor napokkal, hetekkel később sincs változás.

12. ๖ۣۜŞเя-(69)-๓ờқॡ

Szerinted kár okozásért nem jár kárpótlás? Akkor azokat se büntessétek akik a hibákat kihasználják. :)
    (Az egész e-mailezésünket nem másolom ide.)
    Azért azzal megleptél, hogy a szigetek már rutinból törlődnek időről-időre? Így bocsesz, hogy nem játszottam korábban Amerika szerón és a két évvel ezelőtti hasonló emlékeim feltörtek ;) De azért az utolsó mondatoddal sötét jövő lehetőségét villantottad fel. A kedvem már jó, szoszo megnyugtattál. Bízzunk benne, hogy hamarosan megoldódik a probléma.

13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Tehát te azt írtad, hogy:
    Majd mikor megkérlek, hogy ezt bizonyítsd be, mert én személy szerint nem mondtam/írtam ilyet, és nem is emlékszek hogy rajtam kívül bárki is írt volna mostanában közleményt, már is változtattál a dolgon és talán nem is írta senki, mert ez neked teljesen természetes dolog.

Itt vagy mint egy regisztrált fórumozó, tehát játékos is vagy, mivel anélkül nem fórumozhatsz. Ezek szerint az ÁÜSZ-t és így az összes többi szabályt is elolvastad, elfogadtad és ezért tudod:
    • alapvetően semmiért nincs kárpótlás! Tehát ha 1 hétig nem elérhető senkinek a játék. Akkor sem köteles a BP semmi kárpótlást adni. Ennek ellenére megtette még akkor is amikor csak pár órás kiesés volt, vagy egyéb kellemetlen hibák.
    • a bug kihasználást a szabályzat tiltja, tehát szabálytalan, melyért akár a felhasználói fiókot is zárolhatják (persze lehetnek enyhébb büntetések is, vagy nem is büntetik, ez a hibától függ)

Ez nem rutin, 1 szóval sem mondtam hogy ez mindennapos eset, de előfordult. Ez van, ezt kell szeretni. Majd megoldják az illetékesek, ahogy korábban is megtették. Erre mondtam konkrét példát, hogy amerika szerveren...

14. ๖ۣۜŞเя-(69)-๓ờқॡ

Elolvastam az ÁÜSZ, hát ez valójában csak takarónak jó. Arról ugyanis nem tesz említést, hogy ha veszek pénzért gyöngyöt, a gyöngyből kulcsot és a kulccsal kinyitok egy ládát és azért nem kapok semmit...azaz a pénzemért nem kapok semmit akkor mi történik részetekről. Mert az a bizonyos kutya itt van elásva. Ugyanez a metódus a szigetekre is levezethető.
    És az ígéretről: "Amennyiben lesz kárpótlás, az központilag fog történni és erről a fórumon tájékoztatunk mindenkit." Ilyen értelmű mondatot háromszor is leírtatok nekem. Azt, hogy te (ti) nem vagytok abban a helyzetben, hogy ígérjetek azt tudom, sőt nem is várom el. Ti jelezni tudjátok a hibát és válaszokkal tudjátok segíteni a mi szabadidős tevékenységünk. De kérlek ne állíts be engem úgy mintha minden ok nélkül írogatnék ide. Elég csak annyi, elnézést, hogy újra kellemetlenséget okoztunk, a hibát jeleztük és már dolgoznak rajta.

15. Gallardo

Gallardo Rutinos

ha jól értelmezem károkozásért se jár lárpotlás?

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem kell ennyire túl bonyolítani. Pénzért veszel gyöngyöt, a gyöngyöt elköltöd. Arra amire akarod. Kész pont, megkaptad a pénzedért azt ami járt.
    Ez így van, "Amennyiben lesz kárpótlás, az központilag fog történni és erről a fórumon tájékoztatunk mindenkit." Hol itt az ígéret, hogy biztosan lesz kárpótlás? Hibák mindig is voltak és lesznek is. Valamelyiket észre sem veszitek, másikkal piszok nagy előnyre tesznek szert a játékosok, mással meg sokat buknak. Valamelyikért van kárpótlás, valamelyikért nincs. Valamelyikért van bünti, valamelyikért nincs. Te magad is mondtad, hogy ez 1 hónapja történt. Azóta már javították is és ezzel az ügy le is zárult, mert nem tudok azóta olyan tájékoztatásról itt a fórumon, hogy ezek a játékosok bármit is kapnak az üres ládákért.

Ezt nem tudom ennél egyértelműbben leírni. :(
    Persze ezt a hibákra értem, tehát ha veszel 1 kulcsot, de a ládát amit kinyitsz vele üres és nem kapsz érte semmit. Azért alapvetően nem jár semmi. Bár ez a ládás történet már azért is fura, mert miért ne lehetne akár üres láda is.

17. Gallardo

Gallardo Rutinos

ok értem tehét elöfordulhat az az eset hogy a pénzemért kapok egy üres ládát és buko a forintom köszike a választ

18. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ahogy fentebb is írtam. Te a pénzedért nem üres ládát veszel. Te gyöngyöt, esetleg kulcsot veszel. Hogy abban épp nem volt semmi az már mellékes, mert a pénzedért megkaptad amit vásárolni akartál.
    Más lenne a téma, ha te egy konkrét ládát vennél meg, amiben például van 7 nap prémium, de mikor kinyitod még sem az van benne.

19. Gallardo

Gallardo Rutinos

jaja értem olyan mint a Bingo, veszel gyöngyöt amit a semmire teszel ha nincs szerencséd
    tehát költsem másra a gyöngyöm,vagy inkább a pénzem?

Utoljára szerkesztett: 12.8.15
  20. ๖ۣۜŞเя-(69)-๓ờқॡ

Nincs igazad DD. Nem azért nyitok ládát, hogy ládát nyissak, hanem azért, hogy kapjak belőle valamit.

Gallardo kedveli ezt.