Visszajelzés Általános eszmecsere, beszélgetés nem hivatalos témákról.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠, témanyitás ideje: 2.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

DD!
    Mért van az, hogy csak te válaszolsz mindenhova??...tudtommal TÖBB FM is van nálatok!

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Rosszul tudod.

3. Saracen

Ne mondd már, hogy egyedül vagy FM mert hü**ét kapok...:/

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Hogy jelenleg kikből áll a Magyar csapat, ill ki milyen pozíciót tölt be csapaton belül, azt itt megnézheted.

5. Saracen

Köszönöm!
    Azt hittem viccelsz de látom most már, hogy ténylegesen egyedül vagy fm...nemhogy toboroznál 1-2-öt :)

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Egyrészt nem az én feladatom a toborzás :p, másrészt nem hinném hogy szükség volna rá, hiszen sokszor napok telnek el 1-1 új hozzászólásig :(

7. Saracen

De van amikor beindulnak itt a srácok és bombáznak minden félével :)
    Jólvan azt hittem nem bírod de örömmel hallom, hogy nem kell melléd senki :)

8. ®Psychó®√izsula®

®Psychó®√izsula® Fórum-zöldfülű

jó lenne már a hibákat kijavítani mert az ember nem ezért fizet!!nem fejleszteni kellene hanem a meglévő dolgokat kellene először helyre tenni,és utána fejleszteni.sajnos a játékszínvonala rohamosan esik.ha mindenki így végezné a munkáját akkor mindenki munka nélküli lenne,nem hogy fizetnének nekik!!az ember már sokat vár de napok óta semmi változás,hihetetlen!!sajnálom hogy így elrontották ezt a játékot!!

9. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Én is unom a hibákat!
    De én mint JÁTÉKOS is kezdem már unni a folyamatos sírást.. Fizetsz? És? Kit érdekel?SENKI nem kötelez rá...igaz, vannak olyan dolgok amiket pénzért vehetsz meg, és kihagyhatatlan mert hatalmas előny..de SENKI nem kért rá, hogy vedd meg! Nyilván tudnak a fejlesztők a hibákról, de fogalmuk sincs róla, hogyan javítsák ki azokat... felesleges a rinya..engem is idegesítenek ezek a hibák.. de attól,h itt osztjuk az észt semmi nem lesz jobb...
    logolj ki,keress másik játékot, vagy tűrd el a hibákat, ha már belogolsz..és ne nyávogj..

10. Badboy

Badboy Utánpótlás-írogató

még hogy gyászos de legalább játszható is lenne de kezd nagyon elegem lenni ebböl a játékből!!

11. Maszkalozokni™

Maszkalozokni™ Járnitanuló

jó már a játék? a távlövés és/vagy a lövés kijelölésé hiba nélkül működik? csobbanás után azonnal vissza lehet jönni vagy 15-20 kattintgatás Után enged vissza a mapra? előfordul még, hogy Javítás közben magamagától kiléptet a játék? prémiummal is 30 sec-től visszaszámolva? és egyáltalán érdemes így egy kanyit is úgy költeni, hogy játszhatatlan a játék?
    printscrinteltem úgyhogy törölhetik, a beírásnak nyoma marad

12. HITMEN36.

HITMEN36. Junior szaki

Resi lesz 10 perce ? Lost conection !! igen és töröltem sütikeet

13. ..Joker..

..Joker.. Haladó

Nagyon jó a játék mondhatom élvezhető az event!!
    Az ember feljön megnézni milyen az event erre egyszer kilőnek 20 Kapcsolódás után se rak vissza tengerre majd F5 Congestion Error kapcsolódás 3500-szor 10 másodpercig!!!

Gratulálok megint egy jó event. A Programozók meg tépjék szét az eddig szerzett eredményeiket.
    A játék egy nagy semmi már megint.

14. -Titok-

-Titok- Utánpótlás-írogató

ha elcsobbansz, vagy ki kell logolnod a tengerről, hosszú percekig nem lehet visszalépni.. szerintem ez így nagyon gáz.

illetve 5 percenként ki akar léptetni a rendszer a mapról. EU2

15. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Ez így igaz Titok 20perce nem tudok visszalépni EU2:mad::mad::mad:

16. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Nagyjából 1 órája próbálok belépni..

17. *πτώση*

*πτώση* Fórum-zöldfülű

20:35:49 Ekkor lőttek ki nos azóta sem tudok visszajelentkezni valamit komolyan nem ártana tenni már ez katasztrófa!!!
    EU3

18. messor

messor Junior szaki

dettó eu4

19. mojo(Hun)

mojo(Hun) Járnitanuló

egy picit gyanus :))) de nekem sem adja az EU4 :-(

20. messor

messor Junior szaki

200 kapcsolódás után kapcsolódott akkor meg kifagyott a flash player :))
    ennél rosszabb bugosabb játékkal soha nem játszottam pedig játszottam egy párral