Visszajelzés Általános eszmecsere, beszélgetés nem hivatalos témákról.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠, témanyitás ideje: 2.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Europa5

Europa5 Fórumlakó

Én a cancert meg a saggit szivesen átváltanám virgora, az ágyúknál az 55 fontos szerintem felesleges ágyú, mert kicsiként a 50 fontossal kezdem de utána rögtön 60 fontossal folytatom és azt kezdem el kristályósítani, legalábbis most az új szerveren én így csináltam.

Diana kedveli ezt.
  2. Péter

Péter Fórum ismerője

Én úgy jártam,hogy mire sikerült az összes 60-as 5 kristályozni ami 276db addigra jöttek a jobb ágyúk.Most már rakom le a hajóról mert van jobb és annak kell a hely. De visszatérve amit irtam:Jó lenne ha valamit lehetne kezdeni a nem használt kristályos ágyúkkal mert csak vannak. Személyem szerint engem zavarnak,hogy van de nem használom mert nem ér semmit. Legszivesebben eladnám akár aranyért is ha lehetne.De mivel kristályos és nem sima nem lehet. Összesen 930 db ágyúm van raktáron és csak 309 használok. Akkor minek a többi 621 db?Ráadásul mindig jön 1-2 db ami jobb és így csak gyűlik a db-szám.

3. Manoka87(HUN)

Manoka87(HUN) Utánpótlás-írogató

400 ágyúval, ja meg 755000-955000 vuduval nem egy játékos rohangál kerdem ln ez hogy az istenbe lehet káprázik a szemem ??? ez már durva és nem csinál senki semmit hol van itt a fer játék jo csatazunk de velem szembe jönn egy ilyen játákos esélyem sincs bele löni sem nem hogy a vuduját leszedni . És az ilyen játékos vigan rohangál kicsit gáz a játék igy . És dühitő hogy egyeseknek mindent lehet .

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Értem én, hogy se képet, se videót nem tudsz adni az esetről, sőt azt sem tudod, hogy ezt hogyan csinálják. De a minimum az volna, hogy szerver és felhasználó azonosítókat adsz. Persze nem kötelező, csak akkor nem tudom milyen csodára vársz... :(

5. Péter

Péter Fórum ismerője

Chat-en sértegetik 1 barátomat megkérdezem:sértegeted xxxx? kapok 1 óra bant chat-en. Már minenért bannolják a játékost? A supportnak már jelezve.

6. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Nem hinném, hogy ezért a kérdésedért kaptad volna azt az 1 órát, feltételezem, jogosan kaptad, aminek más oka van. Ennek supporton tudnak utánanézni. A választ már biztosan meg is kaptad tőlük.

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

És tényleg megkapta a választ, még az előtt, hogy ide is írt volna ;) Sőt, valóban nem azért az 1 kérdésért kapta.

Ám, ha nagyon szigorúak akarnánk lenni, akár azért is lehetne. Hiszen, ha valakit sértegetnek és valaki más számon kéri rajta, akkor azzal vita indul. Az ilyeneket pedig jobb csírájában elfojtani ;). Ha valakit sértegetnek nem szabad leállni a másikkal vitázni, sőt, még visszaszólni is felesleges, egyszerűen tudomásul sem kell venni. Esetleg jelezni a CMnek.

8. Gunár*MSZ

Gunár*MSZ Aktív író

UchihaItachi 634/37673132 itt az egyik brutál élettel .

9. Péter

Péter Fórum ismerője

Képzeljétek el. Beirom hibakén,hogy a főoldalon a kalózok opiónál nem tudok venni rabszolgát. Erre törlik a hiba jelzést mert az adminisztrátor tud venni. Elég érdekes lenne ha pont ő nem tudna. De már megfigyeltem rám utazik és törli a hozzászólásaimat ha épp úgy van kedve. Rasszizmus én így nevezem röviden. De lehet más másként ismeri ezt a fogalmat.XY meg beir valami aminek semmi köze a topikhoz azt bizony nem törli. Felháborító. Sőt mi több ezt is lehet törölni mert lehet ez sem idevaló. Valamit irhattam volna nagy betüvel is. De inkább nem.....

10. Gallardo

Gallardo Rutinos

Senki nem tud venni ha a hajon full a rabszolgaállomány :)
    Egyébként meg nem a hibabejeletés topicba írtál sztem azért került törlésre
    Igaz át lehetett volna tenni de az már másik mese

FM_Héra kedveli ezt.
  11. FM_Héra

Így van, ahogy azt Gallardo helyesen látja. Ezt már többször leírtuk, mindent a maga helyén kérnénk leírni. Át lehetne tenni valóban, de míg egy kezdő játékosnál ezt esetleg megtesszük, a régi fórumozóknál már elvárás, hogy használni tudják a fórumot. Aki mégsem tudná, az az ő hibája, ha nem hajlandó venni a fáradtságot és utánanézni, mit hogy is kellene... Nem azért kerül törlésre egy hozzászólás, mert esetleg az adminisztrátor, moderátor tud venni rabszolgát. Az sem azon múlik, hogy itt bárki bármilyen feladatot lát el, tud-e venni rabszolgát, vagy sem. Ha valami hibás, az általában minden játékosnál jelentkezik, akár adminisztrátor, akár nem. Tudtommal az üzenetedben az is le volt írva, nem megfelelő helyre írtad a hozzászólásod, ezért került törlésre. A háborgás helyett olvasni kellene, többre mennél vele.
    Ami pedig a rabszolgákat illeti, több szerveren megnéztem. Ahol nincs rabszolgám, ott mind a kettőt meg tudnám venni, ahol van rá elegendő gyöngyöm, aranyam, és még nem érte el a maximális napok számát, amennyire is meg lehet őket vásárolni. Tehát ez vagy nem hibás, vagy egyedi hiba lehet, mivel mások sem jelezték, hogy nem tudnak venni. Esetleg töröld a böngésződ előzményeit, nézd meg másik böngészőn is, ha nálad nem ez az akadály, és mégsem tudsz venni. Miután mindent megtettél, mégsem menne, egyedi hiba esetén pedig kérlek a support felé jelezd a problémádat.

Gallardo kedveli ezt.
  12. Ne_etesd_a_trollt!

Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

Ahoj Kalózok!

A mai napon ismét szinkronizáljuk a szervereket, mellyel a következő hibát javítjuk:
    • Néhány játékosnak nem növekedett a hajórészlet ára, 500 Cukorrúd maradt végig.
    A Seafight csapata

Ez most azt jelenti, hogy aki bug miatt meg tudta venni az mákos és meglesz neki a dizi, aki meg nem, az meg így járt?
    Akkor vagy mindenkinek legyen minden részlet 500, vagy aki megvette 500-ért annak csapassák vissza a részletet, vegyék el a dizit, adják vissza neki az 500 cukrot és gyűjtögessen még egy kicsit az 1000-hez, mert így lenne fair. Nehogy már megint az járjon jól, aki buggal tud venni valamit...mondjuk eleve nem is értem, épp felettem Héra írja, hogy vagy mindenkinél jelentkezik egy hiba vagy senkinél, erre nesze, itt egy példa, ahol hivatalosan elismeri a kedves bizottság, hogy mégsem mindenkinél jelentkezik egy adott hiba. Akkor hogy is van ez? Jó lenne végre eldönteni....

Péter kedveli ezt.
  13. FM_Héra

De ha nem is mindenkinél, 1-2 játékosnál többről van szó minden esetben, és azt többen jelzik. Amennyiben egy játékost érint, az egyedi hibának számít, amellyel support felé kellene fordulni. Azt pedig mindenki elolvashatja amit a 'Játék hibák, Bugok, egyebek...' téma bevezetőjében DD írt:
    Amit te említesz, az egy másik hiba, és azt többen is jelezték, mi is meggyőződtünk róla.
    Bárki jelez valamit, igyekszek (igyekszünk) utána nézni magam is, ha lehetőségem van rá, attól függetlenül, hogy elsősorban neki illene meggyőződni róla, nem csak őt érinti. És még most sem látom, hogy amit ő jelzett volna, az másoknál is előfordulna, senki más nem jelezte.

14. Péter

Péter Fórum ismerője

Jó lenne de szerintem semmi sem fog változni. Aki kihasználta a buggot annak szerintem bugg kihasználásért járó a jutalma. De hát úgysem lesz belőle semmi. Ha megtudják állapítani ki honnan játszik és fizet kp-ban a játékért akkor azt is tudhatják ki az aki a buggot használta játékban.

15. Péter

Péter Fórum ismerője

Jó lenne ha lehetne valamit csinálni a felesleges ágyúkkal. Normál ládából kapok 60-ast,admirális ágyút. De minek ha nem tudom használni mert már most is 60-70db pluszban van feleslegesen a hajón. Megveszem a kulcsot 1400 gyöngyért és ha ágyút ad akkor mondhatni nem kaptam semmit.Eladni sem lehet. És ha már eladás akkor a kristályos ágyúk:50-es,55-ös,60-as.Eladni nem lehet mert kristályos. Akkor legyen már 1 szétszedhetős opció,hogy meg lehessen szabadulni tőle.Minek több ha nincs értelme //Bár ha azért van ez mert ha van 1 többlet ágyús felrakós bugg a játékban ami igen sokszor előfordul akkor megértem//Nem csak én örülnék neki ha szétszedés után vissza szerezhető lenne a kristály ami az ágyúkban van feleslegesen.Puff neki:
    2016-12-22 10:12:41
    Megszerezve: 2 x Admiráliságyú.

Utoljára szerkesztett: 22.12.16
  16. Gallardo

Gallardo Rutinos

Tökéletesen egyetértek veled közel 500 ágyum porosodik a raktárba de sok reményt nem füzök hozzá senkinek nem érdeke egy ilyen modosítás :)

Gunár*MSZ kedveli ezt.
  17. Péter

Péter Fórum ismerője

Reméljük.Ennél a téli eventnél tényleg az event vége elött jelentik be,hogy mire váltják a megmaradt kalácsokat,cukorrudakat. Vagy marad a régi módszer event vége és bejelentik.

18. Péter

Péter Fórum ismerője

Ahoj Kalózok!

Épp úgy, mint a korábbi években, 2017-ben is informálni fogunk Benneteket minden Patchday előtt az előttünk álló változásokról ebben a témában.

Nem minden Patchday során kerülnek újdonságok a játékba, van úgy, hogy nem is vesztek észre az egészből semmit, mint például kisebb bugok javítása, vagy más technikai dolgok.
    Erre most leletem rá.Pontosabban mit is jelent a kissebb buggok? Nem fagy le az egész szerver szigetütéskor?

19. pepa123

pepa123 Utánpótlás-írogató

Nyilvan nem.
    A kisebb bugok mint pl. a chat nem görget automatikusan ha belenyúlsz.

20. Péter

Péter Fórum ismerője

Jó lenne már valamit csinálni a sok bot-ossal. Hiába szeretnék én vagy más is,bármit elérni a dicsőségfalon ha mások akár 1 nap alatt annyi rangsorpotot csinál amennyi én 1 hónap alatt.Vagy annyi ep csinál 1 hónap alatt amennyit én 3 év alatt de tp-t.Fura.És míg én minden npc kilövéséhez 2 kattintok más megcsinálja kattintás helyet.Vagy adják közleménybe,hogy a bm bot engedélyezett.Mert hát sokan csinálják de senkit nem tiltanak.Felettébb érdekes.Dühittő,hogy szeretnék jobb rangot de reménytelen az egész.Vagy szüntessék meg a dics falat mert minek.Vagy lehetne már 1 ritkittó bann hullám.Nem értem mi értelme van bm-nél 2-10 órán keresztül nézni és kattingatni minden 1-es hajóra és kilőni ha más meg csinálja bottal.A hajó igy is úgy is ott van bm-en találatot szenved javitt ha kell de miért kell ezt végignézni akár 10 órán keresztül.

Utoljára szerkesztett: 7.1.17