Visszajelzés Általános eszmecsere, beszélgetés nem hivatalos témákról.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠, témanyitás ideje: 2.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Péter

Péter Fórum ismerője

ahh jó témát hoztam fel.:)

2. levlevliva™

levlevliva™ Utánpótlás-írogató

Szép jó reggelt!

Leírnék itt sok mindent csak az a baj, hogy nem lehet, de emberek józan paraszti ésszel gondoljatok már bele dolgokba ha nektek lenne ekkora cégetek és rengeteg rengeteg szempontot kellene figyelembe venni ti milyen döntéseket hoznátok??? Most nem szeretnék vállalati gazdaságtan órát tartani, de higgyétek el ők pontos számokkal vannak tisztában, ugyanis amit az informatikában megír az ember arra van ellenszer, az törhető crackelhető stb, ezek alapján a botok is, csak itt van még egy bökkenő ami valszeg elég nagy fejtörést okoz nekik...

További szép napot!

]EZEL[ kedveli ezt.
  3. Péter

Péter Fórum ismerője

Sziasztok. Úgy látom elértem azokat a határokat amiken már nem tudok továbbhaladni tiszteséges játékkal. Nem tudok se ep vagy tp rangsorban se előrébb kerülni mert napi szinten 5-10 milla tp-t, ep-t vernek rám a bothasználók.Jobb rangom sem lesz mert mikor volt a leszámolás napja akkor 2 napra 1-el jobb rangot kaptam de mostanra visszaállt és újra 150k ransorpont kellene.Lassan azon vagyok már,hogy felhagyok a játékkal mert elfogytak a célok amiket meg lehetett eddig dönteni.Mindenesetre jó volt itt lenni 3 évig.

4. -_dominó_-

-_dominó_- Törzsjátékos

szerintem erre pár játékos rájött és ezzel tesznek szert a csp előnyre. sokak meg szenvedések árán próbáljon csp-hez jutni.

5. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Ez mind szép és jó...csak addig 100K-at lőnek rám!! Mivel semmi hivatalos infó nincs, akkor ez bugkihasználás, és lehet bannolni százakat!

Ne_etesd_a_trollt! kedveli ezt.
  6. HITMEN36.

HITMEN36. Junior szaki

Az hogy még nincs infó róla nem azt jelenti hogy bug kihasználásról van szó nem külső program nincs trükk egyszerüen csak lőszert kell venni a feketepiacon amúgy mindenki elfelejti hogy sörétes lőszer első marduker napokon jött be először szerintem egyszerüen event miat lehet vele nagyobbat lőnni event végén meg ismét normal lővése lesz

7. Ne_etesd_a_trollt!

Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

Ráadásul ez visszakövethető, hogy ki vett nagyobb tételben az utóbbi 1-2 napban belőle és lőtte el, mivel alapban ezt a lőszert nem igazán használták, hisz túl drága volt, voltak jobb alternatívák nála. Nem kell örökös ban érte, de kapjanak 1 hetet és nekik viszlát event innentől. Mert most gyakorlatilag páran kisistent játszanak és azt élvezik, hogy ezekkel a bugos lövésekkel lelődözhetik az embert pár lövéssel mindenről.

Szerk.: Látom utólag sikerült elsikálni a bugot, beállítva sebzés napoknak....grat, csak így tovább! Éljenek a csalók!

Utoljára szerkesztett: 27.2.17
  8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Semmi bugról nem volt szó. A marauder event kapcsán adtak egy nagyobb sebzést bónuszt ennek a lőszernek. A közlemény elmaradt róla, talán nem tartották fontosnak, de sokan kérdezték, így megkaptátok a választ.

Erre pedig az a reakció, hogy elsikálják a bugot. Köszi. :oops:

9. Ne_etesd_a_trollt!

DD! Esemény info-nál a tengertérképen sem látok kijelzést, hogy sebzés napok, nem csak a fórum info maradt el, hanem minden más is....minden más sebzés napnál kint szokott lenni ott a sebzés napok ikon, szóval tartom továbbra is a véleményem....ez itt bizony ködösítés...

10. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Oké :cool:

11. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Emlékszem régebbről: a Laterna Magica kérdőivében volt egy kérdés: Érvényesül-e az esélyegyenlőség. Hát nem!!! A nagyok lőnek még nagyobbat.
    Mellesleg ha ez előre tervezett lett volna, tuti lehetne belőle rendeli, azt nem szokták kihagyni :)

12. Ne_etesd_a_trollt!

Héra!

Bár törölted a korábbi hozzászólásomat a BUG-os témában, de még egyszer kérdem: A 3 millió gyöngyös szülinapi ajándékot mikor kapják meg azok akik nem lőttek bele 1-et az első napon a szülinapi tortába? Mert minket azóta sem kompenzáltak eme remek haszonnal, de azoktól sem vették el akik ingyen az ölükbe kapták! Várom a BigPoint hivatalos információját, és szerintem nem vagyok egyedül!

13. Péter

Péter Fórum ismerője

Ez engem is érdekelne. 3 millió gyöngyből jó sok 20 ezres krisieső kijön ingyen.

14. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Azt hiszem tisztában vagy vele, miért is lett törölve azon hozzászólásod, nem a kérdésed miatt. Nem hinném, hogy mindenki megkapná ajándékba azt a gyöngyöt, de rajtunk hiába kértek számon bármit is, nem mi döntjük el, mikor mivel mi történik. A véleményemet tudom leírni mindenhez, amit gondolok, figyelembe véve a korábbi tapasztalatokat, és ha van hivatalos információnk, arra tudunk alapozni. A kristályesővel kapcsolatban is figyelembe vettem mindezeket, mielőtt válaszoltam a panaszosnak. Erről egyelőre nem volt, ha lesz, azt megtaláljátok majd fórumon.
    Valóban sokszor 1 nap kijönne belőle, de a kettőt ne hasonlítsuk össze. Az a 20 ezer sem 20 ezer gyöngy, ha azt nézed +13 nap. Ráadásul a kristályesőnek nem csak gyöngybeli értéke van, nagyon ritkán látjuk gyöngyért megvásárolható formában. Elég sok ládát ki kell nyitni ennyiért, ha csak nincs nagy szerencséje valakinek. De akár cancerből is elég sokat meg lehet csinálni, mire egyik megajándékoz vele. Magam részéről többre értékelném a 13 nap ingyen kristályesőt, mint 3 millió gyöngyöt, főképp ha nem lenne.

15. Europa5

Europa5 Fórumlakó

Magam részéről többre értékelném a 13 nap ingyen kristályesőt, mint 3 millió gyöngyöt, főképp ha nem lenne.[/QUOTE]

Hát egy kisebb hajónak meg nem sokat ér 13 nap kristályeső, egyszer lejár és annyi is volt, 3 millió gyöngyből meg nagyon sok mindent tud fejleszteni, erősödni.

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  16. Péter

Péter Fórum ismerője

Én kiváncsi leszek hogy hány játékosnak fog -3 millió gyöngy szerepelni a vagyonánál ha majd esetleg foglalkoznak a témával. Vagy esetleg majd a feledés homályába fog veszni ezen téma.Vagy némi kis szerencsével talán mindenkinek megadatik hogy jóváírják ezt a 3 millát.

17. Europa5

Europa5 Fórumlakó

Az utolsó variáció az ami legkevésbé valószínű, remélhetőleg az első a legvalószínűbb.

18. Ne_etesd_a_trollt!

Héra, 1137 ládából lett 18 napnyi krisi esőm, szóval kérem a 3 milla gyöngyöt, hogy ládázhassak további napokra, sőt mivel neked nem kell, így elládáznám a Te részedet is, azt is nyomhatjátok a fiókomra, köszi :)

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  19. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Igen, ez valahogyan nagyon el lett felejtve ez az incidens... 3 millió gyöngy nekem is jól jönne, mégha egyeseknek szinte semmit sem ér :) Én tudnék belőle fejlődni :p

Ne_etesd_a_trollt! kedveli ezt.
  20. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Amint azt fentebb is írtam:
    Akkor nézzük meg kicsit más oldalról azt a kristályesőt, ami a vita tárgyát képezi. Tegyük fel, csupán azért ládázol, mert kristályesőt szeretnél, így a többi tartalomtól ez esetben tekintsünk el. Azon adatok alapján, amit írtál, annyi ládáért kifizettél ~1.137 000 gyöngyöt, amiből lett 18 nap kristályesőd. Ezt ha kiszámolom, ~63.166 gyöngyödbe került egyetlen napra az a kristályeső, amit ládából kaptál az 1137 ládanyitásból. Rosszabb esetben előfordulhatna, hogy még ennyit sem kapnál ennyi ládából, némi szerencse sem árt. Azzal az ominózus vásárlással 4 nap (de legyen 5, hiszen 1 napra kellett volna megkapniuk) eltéréssel 20.000 gyöngyért megkapták egyesek. Amiért, ha kiszámolom, 1428 gyöngyöt érne egyetlen nap. ~796 napra meg lehetne vásárolni nagyjából 1.137 000 gyöngyből, és az nem a szerencse kérdése lenne, hiszen ez fix összeg, fix napra, főképp ha nem lenne korlátozva. Nem mondom, hogy jó lenne, valahol elveszítené azt az értéket, amivel jelenleg rendelkezik, legalábbis szerintem.
    Azt egyetlen szóval sem állítom, vagy állítottam, hogy 3 millió gyöngy értéktelen lenne, csupán a kristályesőről beszéltem.
    Tőlünk hiába várja bárki, hogy ajándékozzuk meg vele (vagy bármi mással), ezért megkérnék mindenkit, ne akarjon provokálni.