Visszajelzés Általános eszmecsere, beszélgetés nem hivatalos témákról.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠, témanyitás ideje: 2.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. *pαℓذ*

*pαℓذ* Haladó

ez a bug kimutatható remélem visszaveszik a dolgokat, persze ha fejlesztették a dolgokat akkor kicsit tovább tart de annak is nyoma van, és hivatalos tájékoztatás szívesen fogadnánk. De akitől visszaveszik azt szándékos bug kihasználásért - főleg ha fejlesztette a dolgokat - ki is tehetnék a játékból. Az hogy ki használta ki szándékosan egyszerű, aki nem jelezte a support felé az mind.

2. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ezt azért nem ilyen egyszerű.

3. *pαℓذ*

*pαℓذ* Haladó

Hát pedig ennyire egyszerű, csak itt a BP-nál bonyolult minden. Rávilágítok egész pontosan miért is. Azokkal a térképekkel kapcsolatosan elég hamar megjelent az ismertető is hogy melyik mit ad. Ez alapján nyilvánvaló volt mindenki számára aki többet kapott hogy itt valami nem stimmel,és hát nem arról van szó hogy valamiből 1-2 darabbal többet kapott. De egy másik oldalról is nézhetjük, a józan paraszti ész oldaláról. Hiszen az összes térkép ára nagyjából magyar viszonylatban 20 ezer Ft volt. Nem gondolhatta senki sem komolyan hogy ennyi pénzért kap csak példa 600 5-ös gyötrelmet mikor a többi csomagokba 15 ezerért adnak 15-20 darabot.

]EZEL[, bnor és paraentelodon kedveli ezt.
  4. paraentelodon

paraentelodon Utánpótlás-írogató

Több éves tapasztalatból leszűrve, szerintem : nekem ,és a hasonló felfogással játszóknak már régen vége ebben a játékban. A lemaradások , az elit csalókkal, és bug kihasználókkal szemben egyre csak halmozódnak. Nem is részletezném, mert csak felesleges szócséplés lenne. Holott sokan közülünk is fordítottak elég sok pénzt , időt és türelmet a játékra. Megkockáztatom annyit biztos , mint az átlagos csalók (ellenük 10-15 % körülinek érzett hátránnyal még fel tudtam venni a versenyt) . A toplistások ,az megint más tészta , de amióta van ez a minden jóból 500-600 db mizéria, "minimál" beruházásért, már értelmét nem látom itt semminek. Persze, tudok nézegetni mindenféle event, és nem event ranglistákat, ha alacsony a vérnyomásom, mert azt rövid időn belül megemelik :D Legyőztél B P !

Utoljára szerkesztett: 25.8.19
    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_, ]EZEL[ és bnor kedveli ezt.
  5. Apolló

Apolló Fórumőrült

Azt hiszem nem sikerült egymást megértenünk.
    Azt írtad, hogy nagyon könnyű azoknak a beazonosítása, akik visszaéltek a hibával: "aki nem jelezte a support felé az mind."

Többek között én sem írtam a supportra, mégsincs millió dolog a hajómon, és tudom magamról, hogy nem használtam ki semmit.
    Nyilván voltak olyanok is, akik semmit nem tudtak erről a hibáról, nyilván ők sem jelezhették a supporton azt, amit nem tudtak.

Erre az apró módszertani problémára szerettem volna utalni, amikor azt írtam, hogy nem olyan egyszerű az, ahogyan te megállapítanád a hibát kihaszánlók körét.
    Többek között a fejlesztők sem azt veszik bizonyítéknak, kik írtak a supportra, és kik nem, hanem azt, hogy mi történt a hajóval.

6. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Szép napot!! kedves játékosok, olvasva a fórumokat és a véleményeteket!. Igazatok van legalább is ami engem illet Nos én csak arra lenék kiváncsi ! Mit tesz a BP hogy a régi játékosokat vissza csalogassa ? Szerintem a teamleaderek teszik a dolgukat csak 1-l feljebb lehet gond nem halják meg a játékosok szavát! Nos hogy ma már minden pénzbe kerül hm nem irnák véleményt.... De szívesen venném ha tudnánk valamit hogy a (közel jövőben jobb lesz eme játék) a régi játékosok mikor térhetnének vissza 1 tiszta játék kedvéért!!

7. *pαℓذ*

*pαℓذ* Haladó

Nem beszéltünk el egymás mellett. Nyilván aki nem tudott róla az nem jelezhette. De ebből gondolom hogy nem is kapta százával az ágyúkat meg a többi tárgyat. Én azokról beszéltem akik százával kaptak dolgokat és ezt látva nem jelezték a support felé. Ráadásul az ágyúkat még fejlesztették is, akkor nincs miről beszélni. Azt csak szándékosan lehet. Azt meg ne akarja senki megmagyarázni hogy nem tűnik fel valakinek hogy hirtelen a fullos ágyúkból 600 db-bal többje lesz.

8. Panamericana

Panamericana Haladó

Csak a legkisebb iránytűs csomagot vettem meg és egyszer csináltam meg a próbákat. Nem tudom hogyan lehetett többször de nem is érdekel igazán. De bámulva láttam , hogy olyan hajók akik napokkal előtte lent szenvedtek üregessel lőve a kis npc-ket, egyből ott lettek a ranglisták elején, kétszer akkora sebzéssel mint az enyém. Ezt szóvá is tettem chate, amire azt kaptam ,hogy ne gyanúsítgassak senkit és ne gyártsak elméleteket. Kiderült ,hogy megsem vagyok annyira paranojás mint 1-2 ember gondolta.

]EZEL[ kedveli ezt.
  9. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Szia nos figyelve a felháborodásokat jó lenne ha BP méltányosságból eme csomaggal meg jutalmazna mindenkit! talán lenne 1 kis csend;)

10. sárkányos

sárkányos Fórumelemző

Én is kérnék!!

11. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ezt már a fejlesztőkre bíznám, hogy eldöntsék, ki használta ki a hibát. Általánosságban, kis százalék az olyan, aki kihasznál egy hibát, és önmaga jelzi, hogy kihasználta. Azonban a hibáról így is értesültek a fejlesztők, viszonylag hamar.

12. ¤paraszt¤

¤paraszt¤ Aktív író

kedves Apolló.... csavarhatjuk ahogy akarjuk ezt az egész sztorit de amit elfelejtesz...mi sem vagyunk kezdők...hogy értsd,a bug akkor lett kihasználva amikor bement a térképre és nem fejezte be hanem kilogolt és megkapta a végső jutalmat..." amit nem kellett volna" ezt ismételte meg elég sokszor...tehát ne vadítsuk tovább egymást ezzel a nem olyan könnyü kiszűrni a bug kihasználókat,leírtam mit kell vissza nézni,elég lesz csak a vásárlási előzményeket vissza nézni,hogy kik vettek a csomagból és hányszor csinálták a térképeket...ennél nincs egyszerübb dolog a világon...
    remélem segítettem egy kicsit a nem olyan könnyű bugkihasználók feltérképezésében

13. Apolló

Apolló Fórumőrült

Én sem vagyok kezdő, és köszönöm, de az értelmezéssel sincsen problémám. :)
    Nem az én feladatom a bugkihasználók kiszűrése, így nem is szólok bele, hogy a fejlesztők milyen módszert használnak.

Amit ki akartam hangsúlyozni a fentebbi hozzászólásaimban, hogy nem a supportos levelek alapján fognak szűrni a fejlesztők, hogy ki jelezte és ki nem. Lehet, hogy csak kötekedés volt részemről, hogy ezzel az aprósággal elkezdtem foglalkozni, de tényleg ne higgyük azt, hogy aki nem jelez egy hibát, az már csalt is. :) Pedig az egyik mondatból ez jött ki. :)

14. ¤paraszt¤

¤paraszt¤ Aktív író

nem nem :) aki megcsinálta azt amit leírtam az iránytűs térképekkel kapcsolatban és nem jelezte hanem többször megismételte azt szerintem nyugodt szívvel hívhatjuk bug kihasználónak :) szerintem erre gondolt a kolléga :) szeretettel várjuk a fejleményeket a döntésükkel kapcsolatban :)

15. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ám legyen, tegyük fel, hogy erre gondolt a kolléga. :) Csak igen könnyen ki tudtam forgatni az állítást, mert elsőre nem ez jön le belőle. :) Ezért kell velem vigyázni. :p
    Én is várom a fejleményeket, hiszen engem is ugyanúgy érinthet a probléma, mint bármelyik más játékost. :)

16. ❤__*

❤__* Törekvő

Itt válaszolnék a hozzászólásodra, hisz az a topic nem azért lett létrehozva, hogy ilyenekről csevegjünk ott. Ha már rákérdeztél, pár gondolatomat leírom ezzel kapcsolatban is.
    Feltételezem gyalogosan, de akár kerékpárral közlekedve sem tudnám ezt megszegni.:p:D:D:D És valóban, a szabályok többségét betartom, csak a lényegteleneket veszem semmibe, vagy legalábbis nem olyan szigorúan, mint pl. a chat "bírái", ha azt nézem.:p
    Nézd csak meg mikor és mennyi valósan ott ülő, kizárólag saját (1) hajót vivő játékossal találkozol tengeren. De ezek csak példák, lehetne egyéb dolgokat is sorolni, mint amit esetleg fentebb is olvashatsz.
    Az olyan játékosok vagy rég elbúcsúztak a játéktól, mint én vagyok, vagy a kedvük már igen csak alább hanyatlott az utóbbi években.
    Tengeren látom, amint a sok bot akkor is gyűjti az eventből a cuccokat, mikor már esetleg -80%-nál jár. Hiszen vannak olyan eventek, amik nem gyöngyöt, koronát adnak, hanem mint az utóbbi is, az NPC-t tekintve adott nekik sárkánytüzet is, gondolom szép számmal gyűjtöttek belőle. Nyilván ha esetleg koronát tartalmazott, abból jóval kevesebb jött 1-1 ilyennek, de oda se neki. Rárakhatta akár szigonyra is. Joulong érmét, koronát, a kétféle bombát ki tudja mennyit gyűjtöttek egyesek. A BM-ek többségét szintén játszhatja napi 24 órában. Aki gyöngyöt akar közülük, az sem probléma, megoldja azt is a játékidőn belül, amiben megéri neki. Aztán jön és ő a valaki.
    Nézzük a ligákat. Még mindig azok viszik a jutalmakat, akik nem ülnek ott közel sem annyi időt feltétlenül, mint amennyi EP-ot összeszednek. Nyilván, akik megkapják a liga jutalmait, köztük az ágyúhelyeket, bónuszsebzést, más rangsorokban is esélyesebbek. Költhetnék én bármennyit a hajómra, míg nem tesz rendet a BP, nekem nincs akkora esélyem, sem azoknak, akik szintén tisztán játszanak.

17. Panamericana

Panamericana Haladó

Igy már minden tiszta. Szóval azért van annyi botos mert Allanon megoszt néhány nemhivatalos infót és néha bent hagyja az angol szöveget. Teljesen logikus. Amúgy ,hogy lásd nem ütközik a BP szabályaival a szóbanforgó topic, Farmeramaban úgyanilyen topic van amit az adminok működtetnek. Jós Jónás a topic neve, ha a kiváncsi lennél ránézni. Szóval a maradok annál ,hogy simán kötekedsz , az okot nem tudom , hogy miért teszed. Bár ha azt nézem ,hogy topicot váltottál, elég érdekes következtetésekre is jutok ha akarok:D

18. ❤__*

❤__* Törekvő

Azt hiszem inkább te vagy az, aki kötekszik.
    Semmi olyat nem írtam, hogy ő tehetne bármiről is, ami a tengeren folyik. Csak 1 példa volt, mi történhet, ha a főbb szabályokra fittyet hányunk. És nekem igenis fontos, ha már magyar fórum, azt magyar nyelven olvashassam. Leginkább arról szólt a mondandóm, ha már ilyeneket oszt meg, azt magyar nyelven tegye. Az másodlagos, hogy nekem nem tetszik az a topic, bár leírtam, de lényegtelen. Nem tetszhet mindenkinek minden. Nem tudom, milyen következtetéseket vonsz le abból, hogy topicot váltottam. A magam részéről csupán annyi, a fórum szabályai szerint cselekedtem. Tiszteletben tartom a topic létrehozóját azáltal, hogy nem keverek oda más témát, amennyire nem szükséges.

19. Panamericana

Panamericana Haladó

Mindörökké ámen...

20. ❤__*

❤__* Törekvő

Üdv!

Ezt a hozzászólást én is olvastam tegnap, mára tényleg eltűnt, pedig érdekes téma valóban, engem is érdekelne a dolog.