Visszajelzés Általános eszmecsere, beszélgetés nem hivatalos témákról.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠, témanyitás ideje: 2.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

Igen Nekem is van egy olyan èrzèsem,hogy amely cèg ennyire leredukàlja a klienseikkel(velunk) valo kapcsolattartàst,a jogos reklamàciokra nem keresnek azonnali megoldàst az nem hosszutàvon gondolkodik.Màr emlitettem itt a forumon,hogy komoly cègek euro milliokat koltenek,a meglèvo ès jovobeni vàsàrloik igènyeinek,elvàràsainak felderitèsère,ezt a BP ''ingyen'' megkapja oszt mègse èl vele....
    Tul sok pènzt èn mostansàg nem fektetnèk ebbe jàtèkba az biztos...

2. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Sziasztok!
    Ez egyre jobb..., már 5 perc után sem teszi ki a hajót a tengerről. Addig ugye meg marad a Lost Connection... A társam szerint akkor tűnt el csak a hajóm, mikor csoportba akart hívni. Próbáljátok társatokkal, másik hajóval csoportba hívni a hajót, talán akkor be is tudtok utána lépni, ha eltűnik a tengerről.

3. ✟Ƶﯖøㄥξﻼ✟Ħuŋ✟

✟Ƶﯖøㄥξﻼ✟Ħuŋ✟ Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Csak egy kérdés illetve felvetés, sőt követelés a BP felé, van kristályesőm, pénzért vettem szülinapi csomagban, nem sok, 14 nap, de az is pörög lefele a semmire, mert nem tudok belépni, remélem, sőt ajánlom h legyen meghosszabbítva, mert ez nem vicc ami itt folyik, mellesleg szülinapi event meghosszabíttása? Vagy az lesz az érv hogy páran be tudtak lépni páran meg nem és nem lesz meghosszabbítva mert játszható volt a játék? Vagy elképzelni sem tudom mi lehet majd a magyarázat, de várok, h mi sül ki belőle, ha nem megy törvényes uton fogok érvényt szerezni magamnak, ráadásul németországban vagyok, itt élek, elmegyek hozzájuk és bejelenkezem h mi van, kibírhatatlan ami itt folyik, de várjuk ki a végét! Jó szelet(Már ha be tudtok lépni)

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Igen 90%, te pedig 1-2 hétről beszélsz, ez részemről még bőven belefér, hiszen a 90% azt jelenti sztem, hogy 36 teljes napig abszolút nem elérhetőek a szerverek. Pedig még 36 napja azért nem is volt ilyen gond ráadásul nem egész nap van baj a belépéssel.

Nem, nem baj hogy nem fogsz rendelni, nem kötelező, mindenki maga dönt róla mire költ.

Nem direkt van elhiheted. A panaszokra reagáltunk, csak figyelmen kívül hagyjátok. Türelmeteket kértük, oké elfogyott, megértem, de ettől jobb nem lesz!

Egyébként aki egyéb jóváírásról, kárpótlásról ír. Mind ez központilag működik, tehát ha lesz bármi ilyesmi mint pl az ősszel arról mindenkit tájékoztatunk és egységesen mindenki kárpótolva lesz.

5. Spongee™

Spongee™ Rutinos

DD nem tud kapcsolatot felvenni a fejlesztőkkel..(már ha úgy van, mint rég..) ő csak egy FM akivel összekötettésben volt/van egy hasonló munkabeosztással rendelkező mint GG, és esetleg talán ő majd kapcsolatot létesít velük.De mivel jelenleg a magyar részről senki sem rendelkezik olyan "ranggal". mint GG rendelkezett ez így leves.:)

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok
    Már HA.. minden változik, elég gyorsan, tehát hogy valami olyan lenne mint rég az kizárt dolog, nem mellesleg nem FM vagyok, az is rég volt :p.
    Az viszont tény hogy max olyan tudna kapcsolatba lépni velük akik ott helyben a fejlesztőkkel együtt dolgozik, de ő se biztos hogy foglalkozna ilyennel hiszen meg vannak erre BPnek az emberei. Mármint arra hogy az infó eljusson a játékosoktól az illetékesekig. Ilyen pl már a CM/FM is egészen a Communty Managerig (ilyen pl Michael vagy Jörg a podcast videókból :p ).

7. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Ó én kérek elnézést..előléptetek..szívől gratulálok...:DD
    A CM-ek meg max az adminoknak küldik, akik meg...akiket hagyjunk...:);)

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Persze nem azt mondtam közvetlen, de pont ez az hogy közvetlen senki nem beszél velük, az adminokat pedig ne hagyjuk, miért is hagynánk? Ha van egy hiba a játékban biztosra veheted hogy jelenteni fogják, hiszen ők is szeretnének játszani. Hiszen tudjuk hogy pont olyan játékosok mint bárki más, ha nem megy a játék nekik sem megy, ha mások nem tudnak eventezni akkor ők sem, így ha másoknak tetszene egy event hosszabbítás akkor nekik is :p

9. Spongee™

Spongee™ Rutinos

En egyszóval nem mondtam,hogy nem jelzik..
    Nem fórumra való a téma..esetleg skype...:)

10. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Profilomban megtalálod az egyéb elérhetőségemet :p

11. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Úgy úgy, intézd csak a dolgokat! :)

12. †ÇλИИiBλĻ¤ρµηқ†™

†ÇλИИiBλĻ¤ρµηқ†™ Utánpótlás-írogató

csak gratulálni tudok, nagyszerű a játék..;) esetleg kérhetek egy e-mail címet, ahova elküldhetem az önéletrajzom? nem sokat konyítok a programozáshoz, de ahogy elnézem, ez nem feltétel..:p

-Titok- és ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  13. -Titok-

-Titok- Utánpótlás-írogató

18-a óta nem tudom megcsinálni az eventes feladatsort, mert a feladatok elvégzése közben, illetve az alejandro npc-hez való közlekedés közben állandóan kiléptet a rendszer, és ily módon nem tudom leadni a kész feladatot... nem kicsit bosszantó..

14. Nem lehet végig szigonyozni egy eventet, mert folyamatosan kilogol a hajó, és nem enged utána vissza... Légyszi légyszi légyszi csináljatok már valamit :(

15. Nyco

Nyco Utánpótlás-írogató

Lehet valaha úgy játszani még hogy 15 perc alatt nem akar kiléptetni 2x?

16. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Szerintem a fejlesztők szabin vannak...:cool:

17. vjocek

vjocek Utánpótlás-írogató

Minek event? Nen csak ez az eggyetlen online játék van még is müködnek ez vajon miért nen?

18. -Memme-

-Memme- Fórum-zöldfülű

Arra azért nagyon kíváncsi vagyok,lesz-e valami kárpótlás.Mert ami a játékban történik,az kissé szánalmas...Szinte minden event ilyen mostanában!Bocs,egyre rosszabb!!:)Nem hiszem el,hogy ez csak a játékosoknak tűnik fel,az üzemeltetőknek meg nem.

19. ¤Gyuszika¤

¤Gyuszika¤ Aktív író

Nagyon elegem vanmár ebből.Hiába írunk hiába jelezzük a problémákat De semmireakció.Ha fejlesztőként dolgoznék akkor én egyből javítanám a hibákat.

20. Ezúton szeretném közölni a kedves BP-vel, hogy postázni fogom a hajbeültetésem számláját, amint kiállította a Plasztikai sebészem....

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.