Visszajelzés Általános eszmecsere, beszélgetés nem hivatalos témákról.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠, témanyitás ideje: 2.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ennyi :D

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  2. -Memme-

-Memme- Fórum-zöldfülű

Kíváncsi lennék,hogy kinek állhat érdekében ez a rengeteg hiba.Akkor bezzeg gyorsak,amikor nekünk van előnyünk valamiből...Na,erre tessenek gombot varrni!

3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Mi az hogy nincs reakció? A játékban tapasztalható változás! Nem feltétlen annál a hibánál amit várunk, de látszik hogy nem csak malmoznak, de oké, ha te egyből megtudod javítani a dolgot akkor máris indulj, mindenkinek jót tennél, bár ezt kétlem. :cool:

Igen? rögtön javítva van? Vagy csak a "jó" bugok nem kapnak akkora publicitást pont azért hogy hátha nem értesülnének róla az illetékesek, de ez általa főleg csak a játékosok nem értesülnek. Amivel nincs is nagy gond csak nagyon vicces, mikor nem egy hibáról tudunk melyet napokon heteken hónapokon át használhattak a játékosok, azzal nem kevés előnyre szert téve. Csak még egyszer mondanám, ez miatt senki nem panaszkodik. Hány hónapig lehetett lőni a Krakent úgy hogy nem lőtt vissza? Ez miatt ki volt az aki panaszkodott? Mert hogy se előtte se utána nem igen lőtték a Krakent, pont a sebzése miatt!

Spongee™ kedveli ezt.
  4. Europa5

Europa5 Fórumlakó

Ti egyáltalán be tudtok lépni?Mert én már 2 napja nem...

5. Europa5

Europa5 Fórumlakó

Be tudtam lépni, de most meg a küldetés jutalmát nem lehet átvenni...

6. Spongee™

Spongee™ Rutinos

BokorsDelight 6 db vuduláda.

7. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Eléggé szomorú most ez a kárpótlás, ugyanis most azzal szúrtak ki aki pénzért vette a ládát, és poénból egy ilyen kis nokedli nyeri meg a Dizájnt...
    Lehetett volna inkább 150-200k Polipméreg, amulett vagy valami más, nem olyan ami sorsolás miatt Fontos....!!

De egy biztos akit meglátok ilyen dizájnba a mappon, és nem lesz meg még a full fede se azt nagyon csúnyán ki fogom röhögni, a BP vel együtt.... :)

További szép napot!

8. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Már bocsi, de én jelentettem olyan hibát, bugot ami nekünk kedvezett és csak törölve lett a hozzászólásom...

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem kell ám megsértődni ez miatt, egy szóval nem említettem hogy nem lettek jelentve ezek a hibák. Ha pedig egy hozzászólásod törölve lett annak megvolt az oka, teljesen mind1 hogy hibát írtál le, ha azt nem a fórumszabályoknak megfelelően írtad, pl nem cenzúráztad magad. Ami sajnos elég gyakran előfordult :( De csak magamat tudom ismételni, semmi baj azzal ha rosszat ill valami negatívat akartok írni a játékról, cégről... csak ezt kulturált módon tegyétek. Fordítva is igaz, lehet áradozni is a játékról, de ha olyan szavakkal teszed törölve lesz ugyan úgy!

10. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Azért jófejek,hogy adnak kódokat.:)
    A dizi meglett, buffok szintén. vettem párszáz tritont..konfetti betárazva!
    Eu3, készülj!:) [​IMG] Ez a kettő tündérke pedig nem más mint Diabló,és Sarazin.:p

11. *SMΛUĢ*

*SMΛUĢ* Fórum-zöldfülű

Ajjaj, biztosan nagyon kiszúrsz majd velük... :p Valóban nem így kellett volna (számomra mondjuk hasznos volt), de azoknak is meg kell adni az esélyt akik nem tudnak 100db vuduládát venni, mert nekik nem ez a legfontosabb az életbe.

sLaca kedveli ezt.
  12. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Szerintem meg az szomorú,hogy be tették 4500FT-ért az egészet más külsővel...

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  13. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Azt már nem írtam le, hogy természetesen ameddig PVP térképen vannak addig nem játszanak...
    A másik dolog ami pénzért van az annak ne adasson meg aki nem költ a játékra!!
    Ennek így kellene lenni... nem kell 100 db vuduládát venni én 26 db ot veszek max haviszinten de volt már h 6 ból eljött a dizi... de most hiába szórtam be azt a bizonyos mennyiséget mikor a sok 1 es szintű papucshajós fog elvinni mindent....
    Ez pedig a BP részéről én is nagyon csúnya húzásnak tekintem....

14. Péter

Péter Fórum ismerője

Sziasztok. Szertném megkérdezni,hogy 60-as ágyút mikor lesz majd kristályosítályosittani mert egész event alatt vártam és nem volt erre lehetőség. Tudom csak különleges napokon lehet de hát a szülinap is elég különleges esemény

15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia
    Igen különleges esemény, de az hogy különleges napokon vannak ilyen események mint pl 60 fontos ágyú kristályosítása azt ne úgy értsd hogy szülinap, valami ünnep nap... attól lesz lesz az adott nap különleges hogy van valami esemény... pl 60 fontos esemény, amin keretein belül lehet fejleszteni. Lényeg, bármikor lehetnek ilyen események.

16. Sziasztok :) Nem tudom megoldható-e, hogy betegyék tengerre a vitorla javítást és feltételt a hajóra, de remek lenne ;) Nem kéne "szaladgálni" a főoldal és a tenger között. Valami bennfentes javasolhatná ;)

17. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Keresztkérdés:
    Minek csinálnak olyan eventet ami leterheli a szervert?:oops:

18. SzellemCápa

SzellemCápa Junior szaki

Ha már nem lehet kalózokat felrakni a hajóra legalább amíg meg nem javítják le kéne tiltani a fosztást.

19. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Lehet felrakni.

Spongee™ és [DD] kedveli ezt.
  20. SzellemCápa

SzellemCápa Junior szaki

Jó neked. Nekem 510 helyett jelenleg 23 maradt, ha ezeket is leírtják egy sem lesz. Próbáltam Chrom-mal , Firefox-al, Explorer-rel, előzmények, sütik törlésével, és sehogy sem sikerült. A felrakó nyíl sötét a tengeren.