Visszajelzés Általános eszmecsere, beszélgetés nem hivatalos témákról.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠, témanyitás ideje: 2.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Szia! Ne add fel! Elsőre nekem sem engedi, bezárom a fosztás ablakot, majd újra megnyitom és működik ;)

2. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Vegyél kalózokat! :D

3. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Én csak arra lennék kíváncsi, hogy a Nimbusznak mi értelme van, ha nem működik normálisan?!

4. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Gondolkodjunk kicsit. Eddig amihez hozzányúltak, csak rosszabb lett.[​IMG] (Tengeren új hajó ablak = leugráló ágyúk, sebesség hiba, stb..) meg még fel tudnák hozni ezer és egy példát, inkább ne is nyúljanak hozzá, jó így, ahogy van! :D Így is rengeteg a hiba, nincs szükség még tovább tetőzni ezt.[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 15.6.14
  5. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

És csak azzal lett több, hogy tudjuk a sebességünket... Szupi...

6. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Igazából ez annak a NAAAGY fejlesztésnek az eleje, ami most jön. A fejlesztésekkel kapcsolatban kritikus vagyok, sokan mondják, de ez az igazság, mivel csak azt látom, hogy csak romlik, romlik... hát még abból a nagy fejlesztésből mi lesz? :D Inkább ne tudnánk meg.[​IMG]

Guηşмoκє|קT| és $GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  7. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Igen, először az olyan hibákat kéne javítani ami már szerves része a játéknak és ha azok javítva vannak jöhetnek a fejlesztések!

8. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Na, végre valaki, aki szerint is ez lenne a normális logika, már azt gondoltam, hogy egyedül vagyok! :cool:

9. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Szerintem pont ettől lesz SZUPER KOMPLEX egy hiba, ha ráhalmoznak még párat! :D

10. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

No, szerintem ennyi és ne tovább, mert még a végén mindkettőnknek ban lesz, a modik nem szeretik a színtiszta igazat. :p :D

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  11. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Tudom! Tapasztaltam! :(

Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  12. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok
    Ugye ha nem követed a játék fejlesztéseit, a közleményeket könnyen lemaradhatsz ilyen apróbb infókról :p A Nimbusz térképre azért volt szükség, mert korábban minden egyes csobbanással automatikusan kijelentkeztél a szerverről, mintha kiléptél volna a tengerről. Ez egy harc alatt nagyon sokszor megismétlődhet nagyon sok játékosnál, és ez a rengetek "ki-be jelentkezés" megterhelte már a szervereket. Ezért találták ki ezt a Nimbuszt, nem jelentkezel ki, hanem egy olyan térképre kerülsz ahol ugyan nem tudsz mit csinálni, csak visszatérhetsz a normál tengerekre. Jeleztétek már hogy valakinek nem működik, F5-t kell nyomni, stb. Én nagyon ritkán tapasztalom. Sőt 1-2 játékost leszámítva aki itt írta nem is sokat hallani róla.

Továbbra is azt tudom mondani hogy ha követitek a játék fejlesztéseit azt is tudjátok mi haszna volt az új hajó felszerelés ablaknak, nem csak az hogy látjátok a sebességeteket, sok más funkciója lesz még. Csak mindezt kisebb részekből szépen fokozatosan állítják össze. Nem egyszerre ránk zúdítják, ezzel talán az esetleges hibák javítása is egyszerűbb.

Már javasoltam másnak is, amennyire ilyen jó szakemberek vagytok, hogy tudjátok mit hogyan kéne csinálni, javítani jelentkezzetek a Bigpointhoz. Amennyiben nem, és nem láttok bele a dolgokba, mit miért is tesznek addig felesleges ezzel foglalkoznotok. Miért nem javítják az XY hibát... Hibák mindig is voltak, és lesznek (minden játékban), lassan meg kéne ezzel a ténnyel barátkozni, aki még nem tette volna.

Egyébként lehet itt poénkodni, hogy nem szeretjük az igazságot. Rengetegszer megkaptuk már ezt, és még sok mással is vádoltak minket :cool:. És mindig ugyan az a válasz! Teljesen mind1 milyen véleményt írtok, nem okoztok álmatlan éjszakát ha lehurrogjátok a játékot, vagy istenítitek. A ti véleményetek. Ha nem a szabályoknak, az fórum netikettnek megfelelően teszitek akkor is bünti lesz a vége ha áradozol a játékról és csak jót mondasz róla. Teljesen mind1 a tartalom, ha a szabályokkal ellenkezik ahogy azt leírjátok. Sajnos ezt kevesen értik meg, ahogy az látszik most is, és innen indulnak az egyéb elméletek...

/a hozzászólásokat áthelyeztem, továbbra sincs semmi köze a hibák jelentéséhez, a hibák jelentése topicban jelentjük a hibákat, és nem megbeszéljük azokat./

13. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Ez tartalmas volt..:rolleyes:

14. AGYAS-HUN-

AGYAS-HUN- Járnitanuló

csőőőőőő
    remek volt a patchday....fussatok neki újra mert nem adnak a csilik semmit....

15. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Nah igen mindent amit leírtál elég jól tudom. De ha nem működik akkor sokkal több értelme nem volt!!! Kilőnek és hiába nyomkodom a "visszatérés a tengerre" gombot, ha nem dob vissza! Nyomhatom az F5-öt orrba-szájba akkor is csak kapcsolódás, lost connection vagy vissza tesz a tengerre csak szürke háttérrel és ismét nem tudok mit csinálni... Ezek után kezdődik újból: Kapcsolódás, lost connection vagy vissza tesz a tengerre csak szürke háttérrel és ismét nem tudok mit csinálni... RETTENTŐEN ÉLVEZEM!!! Köszönöm a Nimbuszt! Minden problémát megoldott. Hiába fogod írni, hogy ürítsem a gyorsítótárat és a hamutálat, meg töröljem a sütiket, mert nem történik semmi és ezeket amúgy is naponta megteszem...

16. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Én nem a fejlesztők munkáját kritizálom, hisz ahogy te is írtad, nem kísérem a munkájukat figyelemmel és nem tudom, hogy mit hogyan oldanak meg. Engem az egyszerű logikus gondolkodásmód hiánya zavar. Ahogy korábban is írtam, szerintem az lenne ésszerű, ha hiba van a rendszerben, akkor előbb azokat kijavítani és nem fejlesztgetek addig, mivel azzal csak újabb és újabb hibákat szülnek. Ebből eredően a hibák száma nem csökkenni, hanem nőni fog. Most nem rinyálásképp, de nekem kezd unalmas lenni, hogy amikor játszok mindig azt fürkésszem, hogy mi nem működik megfelelően, nehogy kár érjen abból adódóan. Jó, lehet vannak akik időben jelzik, csak az embernek van más dolga is, mint egész nap a gép előtt gubbasztani. Család, barátok, munka, stb... így nem is tud mindent figyelemmel követni. Márpedig ha én személy szerint ide jövök, akkor kikapcsolódni jövök (jönnék), de az úgy lehetetlenség, ha mindig azt kell nézni, hogy na, vajon mi hibás megint? A legutóbbi ilyen dolog különösen jól esett:
    Na, itt jött az, hogy log-out és filmezés.

17. SpongeeVB

SpongeeVB Fórum-zöldfülű

Néha azért jókat nevetekek a sok siránkozon..xD
    Jajj mennyi pénzt beleöltem, egy fáradt este után nem erre vágyom..KIT ÉRDEKEL?
    Van másik játék, ha meg fáradt vagy húzzál aludni..
    A pénzedet meg a SAJÁT felelőségedre ölted bele.Felesleges a hiszti, a BP megmondta, olyan játékot játszol amit ők biztosítanak, most ezt tudják nyújtani, ez van. Te ezt elfogadtad, játszál. Ha meg nem megy, és csak idegeskedsz elmész strandra, haverokkal(tudni illik az egy kicsit érdekesebb. csak egy jótanács)
    Régen én is oda voltam ezért a játékért, és igen. pénzt is ölökbele a mai napig. De mégsem hisztizek..NEM csak ezaz egy dolog van az életben amit lehet csinálni..
    DD-t meg hagyjátok már békén, ő is úgyanúgy szív. sőt. még jobban mert kénytelen a hisztiteket végig hallgatni...soksok puszi,ölelés.pííísz láv.

18. parat001

parat001 Utánpótlás-írogató

két nevetés között azért te sem strandon vagy hanem ezeket olvasod
    hát menj strandra és nem kell kioktatni mást arról hogy mivel játszon és miért siránkozzon :)

19. SpongeeVB

SpongeeVB Fórum-zöldfülű

csak példákat írtam...
    és a véleményet mondtam el..;)

20. Durva

Durva Utánpótlás-írogató

Spongee, tökéletesen igazad van :D
    Semmi sem kötelező ;)