Közlemény Általános Szerződési Feltételek változása

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Esi, témanyitás ideje: 28.2.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Esi

  Esi Fórum admirálisa

  Kedves játékosok!

  2022. február 28-án a Bigpoint változtat az Általános Szerződési Feltételeken (ÁSZF).

  Az alábbiakban elmagyarázzuk, milyen változásokra kell készülni.

  K: A változás minden játékost érint?

  V: A változás minden játékost érint, kivéve az Egyesült Államokban és Brazíliában élőket, akikre az Általános Szerződési Feltételek más változata vonatkozik. Őket nem érintik a változások, ebből kifolyólag nekik nem szükséges újra elfogadni az ÁSZF-et.

  K: Milyen változások lesznek az ÁSZF-ben?

  V: A változás az előfizetések szerződésmegújítását érinti. A változások a német „méltányos fogyasztói szerződésekről szóló törvényt” hajtják végre. A 2022. március 1-én vagy ezt követően megkötött előfizetések a kezdeti időszakot követően automatikusan határozatlan időre megújulnak, illetve egy hónap felmondási idővel bármikor lemondhatók (vagy adott esetben a rövidebb kezdeti időszakú előfizetéseknél rövidebb felmondási idővel).

  K: Mi történik a meglévő előfizetésemmel?

  V: A 2022. március 1-ét megelőzően megkötött előfizetéseknél semmi sem változik. Csakúgy mint korábban, ezek a szerződések automatikusan meghosszabbodnak a kezdeti időszakkal.

  K: Újra el kell fogadnom az ÁSZF-et?

  V: Igen, kötelezően kérnünk kell a módosult ÁSZF kifejezett elfogadását. Ezért 2022. február 28-tól a játékban egy ablak jelenik meg az új ÁSZF-fel, és el kell fogadnod, mielőtt tovább játszhatnál a játékainkkal.

  K: Mi történik, ha nem fogadom el az új ÁSZF-et?

  V: Dönthetsz úgy, hogy az érvényre lépés dátumától kezdődően nem fogadod el az új ÁSZF-et, de ez azzal jár, hogy a továbbiakban nem használhatod a játékainkat.

  A Bigpoint csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.