Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. $GOBLIN$HUN$

  $GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

  A Tengeren a hajó viselkedése kiszámíthatatlan..Csillik,és NPC hajók betöltése késik..Más játékos hajójának jelenlétére belassul,be fagy..Röviden ennyi..kicsit sokáig tart az a bizonyos javítás,kérném,Én mint játékos kicsivel több erőfeszítést a rendszergazdától..Köszönöm..
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  Ez mind ismert hiba.
   
 3. kopoltyu[HUN]

  kopoltyu[HUN] Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Lassan jatszani se lehet ugy laggol a jatek alapbol ha harc van folyamatosan kifagynak a jatekosok (kb.a war channel masodik percere mar 10 nyelven megtanultam karomkodni)50-60 emberbol harc kozben 10\20 folyamatosan ki van fagyva. Olyan mint ha a szerverek nem birnak el a jatekot .Javaslom par jatekfunkcio ideglenes kiiktatasat amig nincs megoldas> kraken map (honapok ota hibas nem lehet kilonni mert az elete egy ponton visszaugrik mindig)szornyek > uj jatekosok szama elenyeszo es szinte senki nem vizsgazik az igy felszabadult teljesitmeny mar talan elegendo lenne ahoz hogy jatszunk .Az eu3 mar hosszu ideje jatszhatatlan mashol nem tudom mi a helyzet
   
 4. Røвєяτ-ø*HU*

  Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

  Üdv!
  Részben egyet értek, de azért én is írnék pár okosságot. A krakken térkép jelenleg tényleg teljesen fölösleges, viszont a vizsgázás lehetőségét nem kellene elvenni, gondolok itt a szörnyekre. Bár én nem értek ilyen dolgokhoz, de szerintem ez a két dolog amúgy sem hozna lényeges javulást, ezért a fő problémát kellene orvosolni, ami nem más, mint a bizonyos lőszerek okozta laggolás. (világító, foszfor, az összes vudu ágyúgolyó). Ezek alacsonyra állított grafikával is elég bajosak, magassal meg szinte 2-3 lövés és flash omlást eredményez. Úgy gondolom, hogy ha alacsony grafikával csak ugyan úgy jelenlítené meg, mint a normál lőszert, az nagyobb javulást eredményezne a játék teljesítményével kapcsolatban, és egyetlen hátránya az lenne, hogy nem tudod mivel lőnek, de ez legyen a legnagyobb baj.
   
  istvan681 kedveli ezt.
 5. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Sziasztok

  Úgy látom vagytok itt páran aki mindenképpen leírná a véleményét, az átláthatóság kedvéért az ezzel a témával foglalkozó topicokat összefűztem, és akkor jöhetnek a vélemények. Felhívnám a figyelmet a fórum szabályzat betartására, aki azt figyelmen kívül hagyja annak hozzászólását törlöm.
   
 6. ¤Gyuszika¤

  ¤Gyuszika¤ Aktív író

  Sziasztok, Ha már fizetünk a szolgáltatónak, persze nem mindenki.De akkor igenis elvárjuk , hogy a szolgáltató, azt rendesen működtesse nekünk.
  Én elhiszem, hogy egy CM/BA/Forum modi, nem tudd többet tenni annál, hogy jelezze az aktuális problémákat.De Valami mindig rossz, lassan 2 éve már. És nem vagyok képes felfogni, hogy miért nem tudnak időt szakítani rá, ha már ezzel foglalkoznak.Inkább nem játszok két napig, csak javítsák meg.De fullosan.
   
 7. Røвєяτ-ø*HU*

  Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

  Hát, szerintem amennyi tennivaló akadna, inkább hónapokig nem játszanánk. :D
   
  párduc és BeZúziusz kedveli ezt.
 8. Spongee™1

  Spongee™1 Fórum-zöldfülű

  "Sziasztok,miután jó páran vagyunk olyan játékosok,akik laggolnak világítóval vagy Vudulőszerrel, ezért azt szeretném megszavaztatni hogy:

  Ha alacsonyra van állítva a grafika, akkor a világítólőszer ne húzza maga után ezt a csilivili csíkot. ha pedig Vudulőszerrel, akkor ne legyen ez a lila cucc, csak simán a szokásos bogyócskák..

  Vudulőszereknél játékosoknak annyi hátrány lehet belőle hogy nem tudják épp mivel lövik, de ez legyen a legkevesebb...

  Gondolom nem túl nagy kihívás a fejlesztőknek..a téli eventnél is megtudták ezt csinálni hogy nem esett hó alacsony grafikával...
  Véleményeket,kiegészítéseket várom..
  Úgy gondolom hogy a lagg megszüntetési az egyik legfontosabb dolog...'

  Ezt én írtam belinkeltem a Topikot.. ha egyetértetek kérem Támogassatok.


  https://board-hu.seafight.com/threads/laggolas-a-loszereffektek-miatt.6670/
   
  Prototype kedveli ezt.
 9. Røвєяτ-ø*HU*

  Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

  Az az igazság, hogy támogathatunk mi mindent, meg írhatjuk ide a véleményeket, de falra hányt borsó... Ami számomra elég elszomorító, hogy az állandó fejlesztgetéssel foglalkoznak, a hibák javítását meg elhanyagolják. Vannak olyan hibák még, amik lassan 2 évre is visszanyúlnak, most nem kezdem el sorolni a legbosszantóbbakat, mert azt lehetne sorolni 1 napig is akár.:cool: Szóval csak röviden, tömören: Elég bosszantó a folyamatos agyonfejlesztgetés és addig, amíg nem oldják meg, hogy egyáltalán játszható legyen a játék, addig nem ezzel kellene gőzerővel foglalkozni!
   
  BeZúziusz kedveli ezt.
 10. $GOBLIN$HUN$

  $GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

  Sajnos szerintem itt változás nem lesz,sőt...eddig nem volt már nem is lesz...
   
  WolfKidd_WFA kedveli ezt.
 11. Røвєяτ-ø*HU*

  Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

  Nagyjából ezt írtam én is :rolleyes:
   
 12. SPΛЯТΛCUS.[❶NE]

  SPΛЯТΛCUS.[❶NE] Fórum-zöldfülű

  helo szerintem lehetne egy kicsit nagyob dizik is nem mint az a kicsi :)
   
 13. BeZúziusz

  BeZúziusz Járnitanuló

  Sziasztok!
  3 éve mikor még 4 különböző színű megkülönböztetés volt a Bónusztérképek között akkor még lehetett játszani, azóta van Vudu pajzs, vudu élet,9.-10. fedélzet, a 2 új valós pénzért vásárolható fedélzet, kis millió disegn, Kraken térkép, Tentacle-k.
  Nagyon jók ezek a fejlesztések csak hát, örömmel használni őket akkor lehetne ha egyébb más problémák nem lennének.
  Arra akarok kilyukadni, hogy a sok fejlesztés helyett inkább a problémák/hibák javítása legyen szemelőtt, most is 3 új dizi a szülinapon és egy teljesen friss a szárnyas...(nem jut eszembe). Ha előbb a játék lenne játszható akkor sokkal többen vásárolnák meg az újításokat... na nem koptatom az ujjam tovább, sok sikert a csapatnak,
  Fejlesztések bevezetése Hibák, bugok, problémák javítása
   
 14. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Teljesen egyet értek!
   
 15. *®*Zsivªηy1971™

  *®*Zsivªηy1971™ Utánpótlás-írogató

  Az 5 éves kalózkodásom során rengeteg élményben volt részem a seafight tengerein.Főképp izgalmas csatákban ,szigetütésekben fejlesztésekben.
  Visszagondolok, hogy öt évvel ezelőtt milyen volt a játék úgy grafikailag , mint élvezhetőség szempontjából ahhoz képest rengeteget fejlesztettek.Az sem napok hetek alatt készült el.
  Ne legyünk türelmetlenek hagyjunk időt a fejlesztőknek és meglesz az eredménye.
   
 16. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  A sziget lövés nekem is nagyon hiányzik, de részemről ekkora élettel nem lehet...
   
  LadyCat és $GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
 17. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Igazad van!
   
  Utoljára szerkesztett: 28.3.14
 18. -*expendable*-

  -*expendable*- Fórum-zöldfülű

  és az mijen durva hogy a lengba amuletel max 74k hejet 150k hat dobálnak fel ez igy undoritonak tartom
   
 19. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  Ezt az állításod kérlek egy videóval alátámasztani... amin látszódik hogy az adott játékosnak 1 amulettel később +150k VPje lett.
   
 20. Stonehead|Mongore|

  Stonehead|Mongore| Fórum-zöldfülű

  Jajj DD folyton ez a videós story hagyjad már hát ki tudja hogy mikor fog használni amulettet...inkább járjatok utána hogy nem-e ez is egy HIBA !!!!!!! :p:p:p:p;)
   
  Little~Főnix kedveli ezt.

Az oldal megosztása