Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Na de MrT :D Ha nem fordítják le érthetően akkor meg az lesz a baj? Türelem, tudod mikor kezdődik az event és ezek szerint azt is tudod milyen lesz mert olvastad .... azért mert az FM-ek megpróbálnak teljesen érthető event leírást adni az nem probléma szerintem. Ők is emberek és jó munkához idő kell ;)
    Üdv

2. levlevliva™

levlevliva™ Utánpótlás-írogató

Üdv,

Tisztelt Fórummodok!
    Miért van az hogy bele-bele szerkesztgettek egy postba, majd azt szerkesztés után nem jelzitek, csupán csak hivatkoztok később az adott publikálásra??
    Előző kommentemben nem tudom mi volt felháborító de remélem így kapok majd választ.
    Nem szeretem ha elfutnak a kérdéseim elől!

További szép napot!

3. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia
    Volt már szó erről is, az ismertetők tájékoztató jellegűek. Előfordulhat bármikor, mint eddig is, hogy nem úgy alakul a játékban valami, ahogy tervezték, vagy csupán lehet akár elírás is. Érdemes többször is ránézni 1-1 aktuális témára, hiszen ott módosítjuk, ahol változik, vagy hibás a dolog (ami egyébként látszik, ha módosítunk valamit, az adott oldal jobb alsó sarkában, amiből máris tudható, valamit át kellett szerkeszteni). Főképpen ha valamit nem úgy tapasztalunk, ahogy emlékeink szerint olvastuk. Olyan is előfordulhat, még csak nincs is módosítva, később szerzünk tudomást dolgokról, mint ahogy mindenki tapasztalhatja, aki játszik, ez a rosszabbik eset.
    Az előző kommentedben pedig olyan tartalom volt pl., ami a fórum szabályai szerint nem való ide. Arra is jó lenne, ha figyelnél a jövőben, milyen stílusban fogalmazol. Lehet, hogy nálad ez csak szleng, de mások számára sértő, provokáló lehet...

]EZEL[, Europa5, Péter és még 1 ember kedveli ezt.
  4. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Ahoj Kalózok!

Ma déltől (2017.07.05. 12:00) egészen vasárnap délig (2017.07.09. 12:00) elérhető három új csomag a rendelési oldalon.

A csomagok tartalma a következő:
    Kiváló hajóépítő akció:
    • 14 nap Capricornus törzs
    • 14 nap Virgo törzs
    • 14 nap Ébenfa fedélzet
    Szuper hajóépítő akció:
    • 14 nap Sagittarius törzs
    • 14 nap Cancer törzs
    • 14 nap Királynő kegyelme
    • 14 nap Vudu fedélzet
    • 100 x SOS javítás
    Pazar hajóépítő akció:
    • 5 x Vadak ura zsákmányzsák
    • 5 x Császári zsákmányzsák
    • 14 nap Vudu fedélzet
    • 14 nap Királynő kegyelme
    • 14 nap Ébenfa fedélzet
    • 14 nap Nemesacél erősítés
    • 14 nap Cancer törzs
    • 14 nap Sagittarius törzs
    • 14 nap Virgo törzs
    A Seafight csapata

Lassan már játszani se kell, mert mindent meglehet venni...

Gallardo és golden3hun kedveli ezt.
  5. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Sziasztok.
    Pár észrevétel :) Kezd nagyon tetszeni hogy havi egyszer legalább tesznek be olyan csomagokat amiket tényleg megéri megvenni, sőt a kicsiknek is elég jól kedvez szinte mind. Ahogy tapasztalom egyre gyorsabban reagálnak a hibákra, bugokra és az építő jellegű kritikákra.
    Örülök szintén hogy most már facebookon is értesülhetünk az esetleges patchday információkról, egyebekről. Nem szabad elkiabálni, de talán ismét kezdenek ránk odafigyelni és megfogadni pár tanácsot tőlünk is. Csak így tovább. :)

6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Kicsit vissza kéne venni az ágyú vásárolgatásból, mert lassan tényleg semmi értelme nem lesz úgy játszani, hogy nem költ az ember. 20k-t lövök fejlesztett robbanóval az enemy-n, aki meg laza 70-80k-t világítóval!!! Ennek így mi értelme van?! Szerintem sürgősen el kéne gondolkodni ezen, mert sanszos, hogy egyre kevesebben maradnak...

Ne_etesd_a_trollt! kedveli ezt.
  7. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Nem azon van a hangsúly, hogy más vásárol. Hanem azon, hogy a 17-20ezres sebzésedre jön egy 60-80ezer közötti válasz lövés. Ez a nem mindegy. Nyilván legyen előnyben ha már vásárol, de ez már túl nagy különbség.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.8.17
  8. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Én elfogadom, hogy kellenek olyan csomagok, amivel előnyhöz lehet jutni, de az hogy havonta van kb 2-3 féle ágyúcsomag az már erős. Legalább akkor sima játékkal legyenek már elérhetők ezek az ágyúk.

9. Tэxᴀک

Tэxᴀک Utánpótlás-írogató

Sziasztok !

Gyeni a 60 fontos ágyúk kora lejárt, rengetegen lemaradtak, mert nem költenek rá ,az hogy miért nem az mindenkinek a magánügye.
    Véleményem szerint a BP több mint elég időt hagyott azoknak akik fel akarnak zárkózni az "átlaghoz".
    A vuduágyú legalább 3 éve játékba került, amit a BP számos event alkalmával elérhetővé tett bárki számára.
    Nem tudok elmenni szótlanul, mert bizony ebben a játékban különbséget kell tenni "event/farmoló | illetve | átlagos | pénzt költő játékosok " között. Aki az eventek miatt játszik és a gyűjtögetés miatt tegye azt, de egy "átlag" játékos a jelenlegi helyzetek szerint minimum az alábbi felszereléssel rendelkezik / nyilván mérsékelten de pénzköltéssel is kell számolni : 65-70 tehetség, 7-es de min. 6 os bástyák. A kövek átlagosan 19-20 hajó 21 háziállat. Ágyúsor ezer és ezer féle lehet, de a csomagokat, és a eventeket nézve átlagosan 80-100 sorskalapács 50-60 végítélet és a maradék 100-150 vuduágyú 2-3 szinten. Az "ÁTLAGOS" játékos rendelkezik ezzel. Aki pénzt költ rá, és nem sajnálja, persze hogy 80-kt fog lőni, hisz annyi kedvező csomag volt a játékban amit érdemes megvenned ha a játékot a PvP miatt játszod. A mi szerverünkön, mivel a W!N klánnal egy szerveren játszunk, nem akarok neveket írni, jelenleg 60 vs. 500 a játékmód, és szerintem magától értetődő hogy az a 60 hajó nem gyenge, ha képesek vagyunk felvenni a versenyt egy sokkal nagyobb szövetséggel, arról nem is beszélve ,hogy a lionmap 75-80% ban a mi uralmunk alatt áll. Nincs szó itt "virtuális menőzésről" kedves CM-eket megkérdezitek, ugyan nem tudom mennyire szólhatnak ilyen dolgokhoz hozzá, a probléma ott szokott kezdődni hogy valaki csalónak nevezi azt aki nála sokkalta nagyobbakat lő, azért mert ő nem sajnálta rá a pénzt. Továbbá rengetegen beleölik a pénzt a játékba, annak ellenére hogy nem tudják a játék alapjait, nem megfelelő köveket/konfigurációkat használnak... A fejlesztési küzdelem kapcsán, a gyöngy teljesen elértéktelenedett a lionmap miatt /arról nem is beszélve hogy a Harrow NAGY zsákot adhat ha fosztod... 1 nap csak Usurper és Harrowból kivehetsz 1 milliót kb. ha a kicsiket is lövöd és fosztod napi 2 milla minimum megvan. Hiába kapunk egy 15-20 milliós bástya fejlesztést, nekünk a 60 fős szövetségünk tagjai 70%-ának az első nap meglesz. A BP-nek gratulálok, mert utólag szépen építette fel a játékot. Mindenkinek rengeteg időt hagyott a 25-re való vizsgázásra, aki nem tette meg az magára vessen, és aki a fénymappon akarja kifarmolni a napi betevő gyöngyét, az az idő már lejárt. 2017-van, nem 2014, akkor még lehetett tartani az iramot, de már réges régen megváltozott a játék, és ha saját döntéseid miatt nem fejlődsz, csinálod a szinteket, mindent magadnak köszönhetsz.

Remélem nem kerül törlésre , a kommentjeim többségét törlik, ezt próbáltam visszafogottan megfogalmazni :)

Üdv : A.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.8.17
    Chabeso kedveli ezt.
  10. |Noisecontrollers|

|Noisecontrollers| Járnitanuló

"Siess, mert egy fajtából csupán kettőt vásárolhatsz az akció keretében!"

Már rohanok is a paysafecardért.

Tэxᴀک kedveli ezt.
  11. Tailord1

Tailord1 Utánpótlás-írogató

Hát te nagyon rossz vagy átlagszámításból, ha ezt így látod! Az átlag legyen a közép. Ne 65-70 tehetség legyen már neked az átlagos. Az valahol 30-35 tehetség között van . Ágyúknál pedig teljeseb lehidaltam , te vagy rossz játékot játszol vagy csak azt a 60 tagból álló szövetségedben lévő játékosokra érted..Akkor talán reális amit írsz.[/QUOTE]

12. Tэxᴀک

Tэxᴀک Utánpótlás-írogató

[/QUOTE]

Szerintem egy több mint 6 éves szerveren ha valaki aktívan játszik és MINIMÁLISAN pénzt szán rá akkor elérhető ez a színvonal. Hány és hány olyan event volt ahol kristályokat lehetett szerezni temérdek mennyiségben... Ha valaki azt Freedomkor rakétára költötte az meg is érdemelte, nem nehéz rájönni valószínűleg egy "kis" hajóval játszol... Ha a 60 tagos szövetségem átlagát kellene leírnom, kiesnél a székedből. 30-35 tehetség még egy 1 hónapos hajónak el is menne talán...

13. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Hali!

Ne érts félre, én elfogadom, hogy legyenek olyan csomagok amik előnyhöz részesítik azt aki költ a játékra, de ez már túlzás. Mindig behoznak olyan újdonságokat amiket játékkal nem lehet megszerezni, csak ha fizetsz. Nekem ez nem tetszik. Az átlag tehivel egyet értek, de az ágyúval nem. Ismerjük egymást a szerverről szerintem elég régóta és tudjuk, hogy azért mindketten aktív játékosok vagyunk. Én nem költök a játékra, mert nem akarok. Szeretek megküzdeni a dolgokért és ne tekints farmernak, mert szeretek harcolni, de sajnos ezek miatt az ágyúcsomagok miatt már visszalőnöm is fölösleges. Azt sajnálom, hogy egyszerűbb dolgokon nem fejlesztenek a BP-s kollégák, pedig rengeteg dologra ráférne. Én szívem szerint baromi sok dolgot megszüntetnék a játékban és legalább a piacra betennék pár dolgot, ami igen jó lenne kicsiknek és nagyoknak is egyaránt, de ezt talán majd leírom ötletelésbe, ha lesz hozzá lelki erőm. ;)

Üdv.:Gyeni

]EZEL[ és Saracen kedveli ezt.
  14. Apolló

Apolló Fórumőrült

Örömmel várjuk az ötleteidet, szívesen olvasnánk a megfelelő helyen! :)

15. Kund

Kund Utánpótlás-írogató

Hello!
    Kicsit kifejteném a véleményemet a „csodálatos” új bástyákról! Előre bocsátom, hogy nem szoktam fórumra írni de most kiírom magamból a véleményemet, akinek tetszik annak tetszik, akinek nem az görgessen tovább. Először is elvettek egy jó pár szintet a görgősrámpáról amit egy nevetséges összeggel kompenzáltak… már ez leverte a biztosítékot. Mégis miért nem lehet normális visszatérítést adni, ha már elvesznek valamit… A másik, ami nagyon feltűnő szintén ebben a bástyában, hogy 8. szintre húzva is több a töltési időm, mint a régi 7. szinten volt… Most ezt miért kellett? Ha már hozzányúlnak valamihez, ami eddig jól működött miért kell így elrontani? Mi jó volt ebbe? És akkor elintéznek minket egy fórum bejegyzéssel, hogy mindenki törődjön bele így döntöttek és kész… miért nem tudják azt mondani, hogy bocs elszúrtuk… gondolkodunk a javításán? A másik negatívum, amit nehezményezek, hogy a frissítést és karbantartást a fórumon 21:30-ra írták ki ezzel ellentétben délelőtt volt, amivel el lett szúrva egy amúgy is gyenge event utolsó napja… Köszönjük szépen! Vannak pozitívumok is ebben az új rendszerben de sajnos nagyon beárnyékolja az, hogy valamiket meg így elrontottak. Ha van rá mód örülnék neki, ha vissza csinálnák bár nagyon nem bízom benne hogy bárkit is érdekelne ez a poszt a Big Point részéről.
    Köszi a figyelmet!

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ és Naksi kedveli ezt.
  16. Naksi

Naksi Fórum bárója

Szia Kund!
    Teljesen egyetértek veled! Igazad van! Sajnálom,hogy ezt tették, és nem is értem miért? Mire volt ez jó?

Leonidas és ]EZEL[ kedveli ezt.
  17. Kund

Kund Utánpótlás-írogató

Hello megint!

Bocs a kompenzációt benéztem az a helyén van, de a többi attól nevetséges!

18. Esi

Esi Fórum admirálisa

A kompenzációt írtad, úgyhogy azt nem írnám le én is.
    A töltési időn és a látótávolságon kívül minden értéket meg tudsz növelni mostantól és a csökkenés nem olyan nagy mértékű, főleg ha hozzáveszed, hogy mostantól nagyobbat sebezhetsz az NPC-kre és a hajód minden más tulajdonsága olyan mértékben növekszik, mint amilyen mértékben a töltési idő csökkent és előbbiekből van több.
    Hogy a frissítés miért került az esemény utolsó napjára, ami szerinted gyenge volt, nem tudjuk.

Egyetlen negatívumot írtál le a fejlesztéssel kapcsolatosan (illetve kettőt, ha a tévedésből odaírt kompenzációt is belevesszük), érdekelne a többi is, ami miatt úgy érzed/érzitek, hogy a hajód szinte összes tulajdonságának feljavítását érdemes lenne miatta visszacsinálni.

19. Kund

Kund Utánpótlás-írogató

Ez a negatívum amit leírtam számomra eléggé beárnyékolja a frissítést. Ha minden tulajdonságot növeltek, miért pont az egyik legfontosabbat kellett csökkenteni? A látótávolság pont nem érdekel mert szerintem 100 emberből ha 1 használja azt a bástyát. Ezzel szemben a görgős rámpát szerintem minden hajón meg lehet találni. Nagyon jó és hasznos, hogy az NPC-kre többet lövök, de például pvp. közben az az elvett töltési idő igen is hiányzik. Ha már új bástyákat hoztok be, illetve növelitek a szintet akkor miért kell gyengíteni is egy időben? Sokkal jobb lett volna akkor ha ehhez a részhesz nem is nyúltok hozzá hanem marad a régibe. Még az is elfogadható lett volna ha a régihez hasonlóan 0.1-el csökkentette volna a töltést a 8. szint (mint a régebbi rendszer 6-7. szintje között).

20. Esi

Esi Fórum admirálisa

Értem a problémádat. Viszont azt se felejtsd el, hogy PVP közben nem tud hiányozni, mert az ellenfélnek se maradt az eredeti az újratöltési ideje, hanem neki is minimum annyi lehet, mint neked.