Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Naksi

Naksi Fórum bárója

szia! Én nekem az a véleményem,hogy sok külföldi jól keres, meg tele van gyönggyel, nekem nincs sok pénzem és gyönggyel se vagyok tele!nekem majdnem minden bástyám fullon volt! És most minden oda lett, felborult és jelenleg nem tudom pótolni ,azt a sok mindent,hogy megint fullon legyen, és ez nagy veszteség!Gondolom nem csak nekem ,hanem sokunknak az!

Csak azt nem értem tényleg ezt miért is kellett csinálni?? Ha tudom,hogy ez lesz nem költöttem volna ennyi pénzt a hajóra!Nagyon csalódott és elkeseredett vagyok! :( Gondolom még sokan mások is!
    Szép estét és minden jót kívánok!

Babuci és Leonidas kedveli ezt.
  2. Kund

Kund Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Szeretnék pár észrevételt leírni. Lehetséges, hogy nem a legjobb topic ez neki (ha így lenne akkor azért bocsi :) ) de lenne benne ezúttal dícséret is és észrevétel!
    Az újragondolt Jolly Rogers napok kapcsán szeretném leírni, hogy nagyon bejön sok változtatás, és sokmindent jó ötletnek tartok. Ilyen pl. a Freedomok életének a megnövelése és ahogyan dobálja őket, szerintem ez baromi jó! Tetszik az is, hogy a feketepiacon olyan tárgyak lettek elérhetők amikhez egyébként nagyon nehéz hozzájutni. Sajnos azonban az örömöt kicsit beárnyékolja, hogy koronáért lehet vásárolni a dolgok nagy részét, ami eléggé költséges dolog, ez már kevésbé tetszik.

És a dolog másik része ami mostanában foglalkoztat és nem találtam róla információt, amit remélem valamilyen szinten megkapok most itt. :) A piacon HH és MHH alkalmával a világító lőszerrel már elég régen találkozhattunk, jó volna tudni, hogy lehetlesz e még ezzel találkozni vagy el fog tűnni, de jobban örülnék neki ha ugyan úgy elérhető lenne a piacon mint a régi szép időkbe. A másik pedig eventek alatt mostmár többször találkoztunk olyannal, hogy a lőszer mennyiségét lekorlátozták, és ezek sajnos eléggé alacsony számok voltak, ha lehetséges akkor ezt jelezzétek a fejlesztők felé, hogy ez nem egy jó elgondolás, még egy-egy ilyen rövidebb event alatt lenyeli az ember de ha hosszabb elvent lesz akkor ez igen-igen nagy probléma lesz mert el fog fogyni a lőszer.
    Köszönöm a figyelmet!

Naksi kedveli ezt.
  3. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

A hajó javítási sebességével csinálhatnának valamit. Bástyával és magas szintű ékkővel is nagyon lassú...

4. |Noisecontrollers|

|Noisecontrollers| Járnitanuló

Hogy milyen előnnyel jár néhány térképet elvenni? Hát lehetőség nyílik új térképek behozatalára.:D

5. Naksi

Naksi Fórum bárója

Én is tapasztaltam,hogy a hajó javítási sebessége nagyon lassú !

Babuci kedveli ezt.
  6. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

"A ti hozzájárulásotok nagyon fontos szerepet játszik játékaink folyamatos sikerében, ezért nagyra értékeljük az összes konstruktív véleményt, amely tőletek érkezik." Haha. Megint csak ez megy, árnövelés igen. Mondjuk azért nem értem azt, ha egyszer jelezzük, hogy tesztelhetetlen valami bétán a pvp miatt, akkor miért nem lehet azonnal cselekedni. Mi miért várjunk állandóan, miért kell állandóan a fizetős eventeket elviselnünk? Ha ti kértek azt tartsuk be, megértést kértek ha valamit elrontotok és nem működik vagy hasonlók, de visszafele ez nagyon nagyon nem működik. Ezen kellene változtatni...

Babuci, ]EZEL[ és Naksi kedveli ezt.
  7. Esi

Esi Fórum admirálisa

A bétán azért van sokszor PVP, mert olyan játékelemek kerülnek be tesztelésre, amikhez szükséges a PVP térkép. Ez nem azt jelenti, hogy a tesztelendő téma ehhez kapcsolódik, de elég, ha egyetlen egy elemhez is szükséges, onnantól muszáj az egésznek PVP-nek lennie. (Pl. a korábbinál jöttek be a bővítmények, most pedig az új térkép volt PVP terület)

8. Kund

Kund Utánpótlás-írogató

Üdv!

Nagyon "szuper", hogy a múltkori Martalóc napok alatt felmerülő szervergondok miatt most ismételten kapunk egy rövidebb Martalóc napokat... Ezt a múltkori event alatt amin a csoportos térkép több napig nem volt megcsinálható mert valamit elontottak rajta miért nem lehetett így kompenzálni? Ott csak valami elég enyhe kompenzációt kaptunk itt meg rögtön vissza kell hozni...
    Valaki felviálgosíthatna, hogy ebbe az eventbe annak akinek nincs sörétes lőszere mi a jó? Se több csp-t nem kap és ráadásul még nagyobbat se lő. Akárhonnan nézem nem túl fair... Erre igazán ki lehetne valamit találni, hogy mondjuk ez az event mindenkinek jó legyen nem csak annak akinek már amúgy is sok csp-je van!

9. FM_Revolution

FM_Revolution Járnitanuló

Szia, Ott is volt kompenzáció, az már más hogy mi. Illetve a sörétes lőszerért lassan, de biztosan összelehet szedni a csatapontszintet, türelemjáték. Akiknek most van annak se volt mindig.

10. Kund

Kund Utánpótlás-írogató

Szia!

Ne haragudj meg de ez még mindig nem válasz a kérdésemre, hogy miért is éri meg ez az event annak akinek nincs ilyen lőszere és, hogy mi ebben a fair?

11. FM_Revolution

Akik sok elitlőszert bele lőtt a játékba hogy elérje ezt a csatapontrangot, annak megéri, mint írtam fentebb, szépen lassan össze lehet szedni. Amint elérhető lesz a lőszer számodra akkor a véleményed változni fog várhatóan. :)

12. Kund

Kund Utánpótlás-írogató

Ez a kérdésre még midnig nem válasz nyilvánvaló hogy annak megéri akinek van sörétes, de annak miért éri meg akinek nincs? Ez az event úgy rossz ahogy van, nem fair!! Sokkal jobb lenne ha kivennék az egész eventet a játékból!!

13. Törpharcsa

Törpharcsa Fórum-zöldfülű

Neked is megéri, mivel a csatapontjaid ezeken a napokon plusz csp-vel növekszenek, amivel közelebb jutsz a sörétes lőszer szintjének eléréséhez. Nyilvánvalóan neked is annyi esélyed volt elérni azt a csp- szintet, mint a másik játékosoknak, tehát az hogy nekik van ugyanolyan eredmény, mint más szint elérése. Az esély mindenki számára ugyanaz, csak valaki a csatát helyezi előnybe, valaki meg mást.

14. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

"Megdöglött a lovam, dögöljön meg a szomszédé is nem?"
    Azért még most is elég sok játékos van akinek még nem elérhető a sörétes lőszer, mégse sírnak. Hidd el, nem buta a BP, például egy ilyen event alatt, a közösségi rohamtérképen milliós nagyságrendű gyöngyöket lehet iszonyatosan hamar összeszedni. És hidd el ez így teljesen korrekt, nem kell érte drága jó magyar forintot kiadni, hanem ha majd szépen elérted azt a szintet, akkor használhatod, ugyan úgy ahogyan később a +40k életet valamint a szuperpáncéllemezeket. Ennyi, van oka amiért érdemes csatázni. Ez a rendszer hibátlanul működik, hogy motiválja a játékosokat a csatázásra. Ugyan úgy, ahogy a nagy fullos hajók 15 ös szinten vannak a kisbehe miatt azok búcsút mondhatnak a 20/ feletti tisztek bónuszainak, pedig azok is mondhatnák, hogy nem fair, csak azért mert ők magasabb szinten vannak... De... Ez így fair!

További szép estét!

drobert és BERMUDA65(HU) kedveli ezt.
  15. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Teljesen egyetértek az előttem szólóval!

16. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

Vicces csatázni :) Már vagy a 4. maraudert nézem hogy egymásnak adják a cspt a játékosok. Ez neked csata ? régebben elv ez tiltott volt most már nem ?

17. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Szia,

Nálunk nem így megy hálisten. A mi szerverünkön még a sima csaták is régimódiak. Lekémezzük az enemy stacket aztán mindenki egy kordira megy a stack mellé és az veszít akinek a stackjéből hamarabb elsüllyednek a hajók. Szóval nálunk ez a menet, tudom, hogy máshol megy a pushing ezerrel, nálunk ez csak a halálos arénánál fordult elő egyszer, aztán addig harcoltunk a supportokkal míg végül az adott játékos kapott 2 hét banánt, azóta ott sincs. Szóval ez megint csak szerverfüggő...

További szép napot!

18. Naksi

Naksi Fórum bárója

Megint nem tudok Ázsia szerverre belépni, mert ezt írja ki: (( SERVER UNDERGOING MAINTENANCE ! ))
    De erről nem találtam semmiféle kiírást!
    Annyit találtam,hogy 3.- órakor megint lesz 5 perc leállás és ennyi!
    napok óta mindig van valami ,ha kijelentkezek a játékból befagy, és fél óráig se enged be már nagyon bosszantó ez a egész dolog ami mindig van a játékkal ez a véleményem!

19. Naksi

Naksi Fórum bárója

szia!melyik szerver ez megmondod? köszi.

20. FM_Revolution

Szia!
    Ha ezt a hibaüzenetet kapod meg bejelentkezéskor akkor éppen karbantartás van folyamatban. Elég régóta így írja ki ha épp karbantartás lesz, vagy épp van.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.10.17
    TYUPI™ kedveli ezt.