Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Az event nem működik, de a rendelési oldalon már be lehet vásárolni. Ez mindent elárul... :cool:;)

szab3, Babuci és STAFF kedveli ezt.
  2. STAFF

STAFF Utánpótlás-írogató

Tisztelt Mindenki!
    Teljesen egyet értek ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kalózzal!
    Másik dolog meg az,hogy minek is kell be tenni több eventett egyszerre?? Valaki erre tudna adni választ??
    Előbb rendet kellene tenni,hogy a sok botost ki tenni akik még a 1/1.-en is botoztatják a hajójukat :D:D
    másik dolog napokig be se lehet lépni ,nem lehet játszani, minden fagy, azt kellene helyre tenni, nem árakat emelni,mikor nem igazságos mert más országokban a bérek sokkal magasabbak!!!
    Arról nem beszélve ha mondjuk kapok egy kedvezményt akkor az szépen fogy ,mikor nem is tudok játszani se de arról nincs szó egyáltalán,hogy úgy lenne megoldva,hogy én tudjam szabályozni vagyis ha nem vagyok játékba ne menjen,ideges vagyok lehet nem jól fogalmaztam akkor elnézést mindenkitől.
    -ne csak magatokban mondogassátok a dolgokat ,ha nem aki egyetért akkor írja le!
    Köszönöm!
    ma is kifagytam,f5 gyorsító tár ürítése kb 1 órát el vett mire be tudtam jönni a sok idegesség. és másik oldalak mentek rendesen ,nem nálam a hiba mielőtt még ezt mondaná valaki!

Naksi, LadyCat és Babuci kedveli ezt.
  3. Apolló

Apolló Fórumőrült

A napokban több Bigpoint által üzemeltetett játékban voltak problémák, nem csak itt.
    A fejlesztőktől azt a visszajelzést kaptuk, hogy a mai napon sikerült megtalálni a problémák okát, így holnaptól már mindennek működnie kell. Ha esetleg ez mégsem így lenne, akkor készenlétben vannak, hogy a hibát minél előbb orvosolják.

Az eseményt éppen a szerverek instabilitása miatt indítjuk egy nappal később, hogy az induláskor már ne legyenek gondok.

A napokban történt kiesésekért elnézést kérünk.

Jó eventet, jó játékot!

4. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Lehet nem csak a zsozsót kéne számolgatni a BP-nél, hanem kicsit oda figyelni MINDEN játékos igényére és vágyára. Én már látom, hogy ennek a játéknak lőttek a hatalmas különbségek miatt. Sokan ezért nem is fórumoznak már úgy mint régen, mert belefásultak abba az irányba, amit a tisztelt fejlesztők jónak hisznek. Nagyon sajnálom, hogy itt tart a játék ahol most van, mert a 7 és fél év alatt amit itt töltöttem 5 év nagyon jól telt és izgalmas volt, ez mára már teljesen eltűnt. Sokszor fellépek és unottan az egyik sarokból a másikba hajózok.

szab3, Péter, STAFF és 3 más kedveli ezt.
  5. paraentelodon

paraentelodon Utánpótlás-írogató

A mai reggelem csak úgy ,mint az előző négy azzal kezdődött , hogy próbáltam belépni a játékba természetesen sikertelenül. annyi volt a különbség, hogy ma a nálunk 5 órai resi előtt kezdtem a kísérletezést.. 40 perc után adtam fel . később 8 óra után próbálkoztam, valamivel fél 9 után sikerült is :D ez a második "legjobb" idő az ötből.
    Most nosztalgiázom egy kicsit : 7 év 1 hónap a játékban. Láttam, tapasztaltam , kínlódtam , mérgelődtem már eleget. A bele fektetett idő, türelem, pénz egyre csak nőtt, az élmény meg az idő múlásával,
    egyre csak csökkent . Szinte a legelejétől ( nagyjából a tortuban csillizős korszaktól) külön harcot vívtam a gépesített , automatizált hajókkal. Amiből mindeddig az jött le, hogy a mikéntjétől függően , de átlagosan min. 3-4 szeres volt a fejlődésük gyorsasága . Ezt a fény térképen eltöltött évek, és a megcsinált bm térképek számából viszonyítottam , az általam annak vélt, és nem bizonyított, nem megengedett eszközöket használókhoz képest.

Ebből csak azt szeretném kihozni , hogy az ugyanolyan minőségű hajóért ,mennyivel többet kellet a tengeren valós jelenléttel eltöltenem. Közben voltak még "legendásan hibás" eventek ,az akkori mértékhez viszonyítva óriás gyöngymennyiségekkel, jutalmakkal ( foci vb-eb?.., a közeli múltban: ingyenesen számtalanszor megcsinálható boss térkép ), amihez némi "bennfentesség" , vagy éppen "csak" vastag arcbőr kellett.
    A teljesség igénye nélkül :ágyúk klónozása, bástyahelyes mutyi, 100 feletti tehi, fennragadó kristályeső ,rengeteg bm térkép gyártása hibás arubával, stb. Ezek nekem ideiglenes, és tartós hátrányt is okoztak. Nem is beszélve a bm életek, és 7% sebzésbónusz szinte állandó hiányáról ( most cancerem nincs, sagi se áll számolatlanul , bm élet az egyikből sincs, most viszont +7% sebzésem 50 nap körül van. juhujj!
    csp behozatala : viadal eventek : szövetségek térdeltek egy lövéses élettel néhány ,valamilyen okból favorizált hajócska előtt ; ennek újdonsült módja: martalóc napok csatapont parti.. gyűlik a csp doszt .Nekem annyi előnyöm van csak belőle, hogy normál harcban a legrozogább teknő (ami akkor elsüllyed ,ha mellé lövök) is ad 18-20 csatapontot. Viszont a rangról , és a mellé járó kiváltságokról én csak álmodozhatok :( Harccal lehetetlen felzárkózni. Persze tudom ,időben kellett volna elkezdenem, és nem npc shooterkodnom. Kár ,hogy én nem tudtam olyan jól beosztani a napi 24 órából játékra szánt időt ,mint egyesek. Megjegyezném ,és ez tényszerű is , nem játszok keveset, csak a látszata marad el ,valamiért... Én megértem azokat , akik ezt a " pushingot " és a többi játék által nem favorizált dolgot művelik, de elfogadni továbbra se tudom!. Ezek szankcionálása? Az én nézetemben olyan,amilyen. Sok előnye nem volt az eddigi büntetéseknek a játék minőségét, előremenetelét nézve. Erre nem pazarolnék az időmből.
    Van egy jobb ötletem: a maradék , kitartó tizenegynéhány % "tiszta játékos" példás megjutalmazása!!! Ugye erre az nem szólhat ,aki szinte a kezdetektől ügyeskedik, mert mit is szólna? azt , hogy "de hiszen én ,csak ennyit, meg annyit tudtam összeharácsolni tiltott eszközökkel.. " . A játék részéről meg nem lenne akkora érvágás , ha a tiszta játékosok (sajnos) viszonylag kis számát nézzük. Remélem ,hogy ez nem csak az én részemről elgondolkoztató ? Bízom abban ,hogy 7 év múlva semmi mást nem kell taglalnom , mint azt hogy : a legjobb dolgok 2017-től...
    Na éljen ,és viruljon még sokáig a Seafight ! para

Utoljára szerkesztett: 28.10.17
    ~MANTA~, -J.I.G-, Rózsa_Hun és 3 más kedveli ezt.
  6. =FENYŐ=

=FENYŐ= Utánpótlás-írogató

Tökéletes összefoglaló! Kevés a becsületes online játékos és a játékszerver egyre is labilisabb. Jelenleg a rémtökök /4. legfontosabb az évben/ event fut. A rohamtérkép egy rémálom, mivel több hajóval, több /magyar, spanyol, német/ szerverről próbálkozva közepes hajókkal nem tudtam még 2 percet se eltölteni. Legtöbbször egy - legfeljebb két lövéssel eszméletlen távolról kilőttek. Kárpótlást kapunk néha - de az se jó, hogy az is kapja, aki csak belép, vagy be se lép. Egyetértek, hogy a becsületes játékosokat kellene extra módon jutalmazni. Már amennyiben ezek a "tiszta" hajók elkülöníthetők a bug-októl és a csalóktól.

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ kedveli ezt.
  7. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Ahhoz képest mit össze szedtek már ezek a "harácsolt" hajók, el sem tudom képzelni mekkora mennyiségű "jutalom" kellene a kompenzáláshoz.. Na meg a sok idegesség enyhítésére. Játék helyett ideggyógyászatra beutaló.

†Knight_Rider† és KABÓCA kedveli ezt.
  8. paraentelodon

paraentelodon Utánpótlás-írogató

Szelektálhatóak-e a hajók ? Talán, de valamennyire egészen biztosan .Sajnos nem vagyok valami nagy penge az informatikában , de ami bizonyos , hogy ebben a mai digitális világban szinte mindennek nyoma van. A játék működése során termelődő különböző naplófile-ok ,a megfelelő szemszögből kielemezve, sok érdekes dologra , összefüggésre világíthatnak rá. A kérdés csak az , hogy időben meddig lehet ezekben vissza menni ? Mert azért már jó néhány komolyabb változás történt a játékban, és ki tudja ezek után mennyi, idővel feleslegessé, jelentéktelenné vált "múltat" töröltek el, akár csak a helyfelszabadításból kifolyólag.

KABÓCA kedveli ezt.
  9. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Szia,

Nyilván lehet ezt szűrni nagyon is nagy hatásfokkal, főleg 100%-al, de a BP valamiért nem akarja ezt valamiért várnak már több mint 2 éve. Gondolom készülnek valamire... Mindegy is mivel már nagyon kicsúszott a gyeplő a kezükből. Most ha minden tényleges exploitmant, botmant és egyéb addolt hajókat kidobnának tényleg csak az a tizenpárszázalék játékos maradna, akiknek bőven elég lenne 1 szervert fenntartani. Na gondolom ezért nem akarnak nagyon bannolgatni, én személyes véleményem szerint valahogy máshogy akarnak ezeknek a játékosoknak odaszúrni, ahol kegyetlenebbül fáj mint ha bannolnák őket. (Én mondjuk az ilyen játékosoknak nem, vagy csak korlátozott mennyiségben nyitnék meg feketepiacot egy event alkalmával, vagy hasonló szankciók).

További szép estét!

10. |Noisecontrollers|

|Noisecontrollers| Járnitanuló

Szellemek járnak köztünk. A pár órája írt hozzászólásom magától eltűnt.

11. Apolló

Apolló Fórumőrült

A fórum használata közben a fórumszabályzat betartása kötelező. Ha egy hozzászólás nem felel meg ezeknek a szabályoknak, akkor azt a moderátor szó nélkül törölheti.
    A hasonló esetek elkerülése érdekében ajánlatos úgy fogalmazni, hogy az ne sértse egyik szabálypontot sem.

12. |Noisecontrollers|

|Noisecontrollers| Járnitanuló

Rendben. Értesítést miért nem kaptam arról, hogy törölve lett a hozzászólás?

13. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ha a moderátor nem küld külön üzenetet arról, hogy miért lett törölve a hozzászólásod, a supporton tudsz érdeklődni az okáról.

14. -Lívia-

-Lívia- Fórum-zöldfülű

Lehetne változtatni az oroszlán láda tartalmán mivel ez már koronáért vásárolható. Az elmo tüze már lejárt szerintem :)

Naksi kedveli ezt.
  15. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Nem csak azon, de a sima eventládákon is lehetne már, én már kulcsot sem veszek mert nincs benne olyan tárgy amiből ne lenne dögivel. Lőszerért meg már nem éri meg ládázni mert ritkán ad és keveset is. Az oroszlánláda pedig mivel koronáért kapható én jóval hasznosabb tárgyakat tennék bele mint egy sima eventládába.

Naksi kedveli ezt.
  16. Csontika

Csontika Junior szaki

Kérném, hogy indítsatok egy szavazást az érintőaknának a kivételéről a játékból.
    Ez az akna teljesen elvette a harcolás játékélményét és ennek a játéknak ez lenne a lényege. Lehetetlen csapatban harcolni amióta bent van a játékban totálisan felborította a harcolást, és elrontotta a játékot. Innentől kezdve semmi értelme ennek az egésznek amikor egy 2 es szintű hajó egy teljes stacket lerobbant egy kattintással. Minek költsön bárki is a játékra tízezreket ezek után??
    Felháborító, kiborító, idegesítő egyre több régi játékosnak elmegy a kedve a játéktól.. Vagy lehet ez a cél ezzel??

NagyGiba.hu kedveli ezt.
  17. anyamanó72™

anyamanó72™ Utánpótlás-írogató

Más téma...
    Elég régen elkezdtem ezt a játékot, ami mostmár csak nyomokban hasonlít egykori önmagára. A sok újítás,amit bevezettek, javarészt azoknak a játékosoknak a kárára történt, akik játszanak, harcolnak, nem csak npc-znek, eventezgetnek.A füstbomba, a jégtűzlőszer, amulettek, mind, mind a gyengébb játéktudással rendelkezők játékát segítették. Most azonban az érintőakna bevezetésésvel a BigPoint gyakorlatilag megölte a játékot, már amennyiben ennek a játéknak a neve még mindig SeaFIGHT.Lassan a FIGHT részt törölni lehet.Gyakorlatilag beregisztrálok egy új accountot, teszek rá 30 fontos ágyúkat, veszek érintőaknát, mikor van csomag és azt csinálok, amit akarok.Nem kellenek már ágyúk, bástyák, tehetségek,neadjisten egy kis tudás...elég ha van érintőaknád. A fent leírt okok miatt javasolnám a játék készítőinek ennek a játékelemnek a végleges törlését, vagy rosszabb esetben legalább egy időkorlát bevezetését az akna gyakorlatilag korlátlan használata ellen. Problémámmal, panaszommal nem vagyok egyedül, rengeteg magyar és külföldi játékostársam osztja a véleményem, ezért kérnénk a fejlesztőket a változtatás átgondolására.

Naksi kedveli ezt.
  18. Apolló

Apolló Fórumőrült

Köszönjük a fenti két jelzést, továbbítani fogjuk mérlegelésre a fejlesztők felé. :)

19. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Ez mind igaz, de azért azt tedd hozzá hogy az akna az csak akkor hatásos ha sokan állnak egy helyen, bogban. AZ ágyú ígyis úgyis kell hisz nem mindig lesz aknád se neked se az ellenségnek. Lehet még jót harcolni a mai napig lásd ugyan ez a probléma volt sárkánytűz bevezetésével. Lehet harcolni, csak most már más stratégia kell mint ahogy egyedül, mint csoportosan más-más taktika kell. Most még hagyján az aknázás, majd ha jön a Typhoon event ahol a védelmes körökbe áll be sok-sok játékos, és ott kanáznak, na ott lesz majd szép, sőt idegesítő egyaránt. Én sokallom az előző csomagban is a 150 aknát lehetett venni, és nem egyszer lehetett megvásárolni a csomagot.

]EZEL[ kedveli ezt.
  20. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Így legalább van az embernek némi esélye mikor 5-en betámadják... ne csak a saját szemszögedből nézd.