Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sanzo

Sanzo Utánpótlás-írogató

Ezzel egyetertek!

2. anyamanó72™

anyamanó72™ Utánpótlás-írogató

Köszönjük :)

3. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Egyetértek az aknák kivételével. Teljesen játékidegen, nem hinném, hogy a kalózok anno rendelkeztek volna atombombával. Eddig a legjobb harcosok rendelkeztek a legtöbb csataponttal, ezután az fog, aki több bombát tud venni.

Naksi, ]EZEL[ és -_dominó_- kedveli ezt.
  4. Péter

Péter Fórum ismerője

Egyetértek veled. Én abbahagytam a játékot 6 hónapja mert már láttam előre hogy sok változást nem igazán akarnak kiküszöbölni a játékon. Senkit nem akartam bántani. Én is csak mint szuvenir-ként be belépegetek nosztalgiázom de már én is belefáradtam: hiába jeleztem a hibát - vagy nem történt semmi érdemleges -vagy törölték a hozzászólást és még ki is zártak a fórumról büntivel együtt

5. Apolló

Apolló Fórumőrült

Köszönjük véleményedet.
    Javasoljuk a fórumra való posztolás előtt a fórum szabályainak elolvasását, és akkor elkerülhetők a büntetések.

6. BERMUDA65(HU)

BERMUDA65(HU) Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Érgeklódnék hogy a havi belépési bonuszt miért nem kaptam meg mikor teljesen lement a 7 nap? Előre is köszönöm!

7. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ez olyan ügy, amelyben a support segítségét kell kérned, itt nem tudjuk ellenőrizni.

BERMUDA65(HU) kedveli ezt.
  8. BERMUDA65(HU)

BERMUDA65(HU) Utánpótlás-írogató

ok! Köszönöm meg van megkaptam!

9. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Javítás egy évezred mire a HP fullra megy. Lassították?

Naksi kedveli ezt.
  10. Apolló

Apolló Fórumőrült

Volt korábban egy változtatás, azóta ilyen a javítás.
    Az észrevételt természetesen jelezzük, hogy lehetne gyorsabb.

Naksi kedveli ezt.
  11. †Knight_Rider†

Értem, köszönöm Apolló! :)

12. Naksi

Naksi Fórum bárója

szia Apolló! keresgéltem sok ideig ,de nem találtam meg azt,hogy hova is írhatnám ezt,hogy
    Szeretném ha bizonyos időközönként meg jelene a
    bővítmény csomag !
    Mert én is lemaradtam ,mert épp akkor nem kaptam meg a pénzemet, és nem tudtam Rendelni!
    szeretném ha meglehetne oldani, hogy akár egy héten keresztül is bent lenne havonta ismétlődne,hogy aki szeretne tudjon vásárolni!
    Ha nem jó helyre írtam kérlek tedd át a helyére de nem találtam meg hová is írhatnám,elnézést!
    Köszönöm szépen! :)

13. Apolló

Apolló Fórumőrült

A múltkor elérhető volt ismét a 3 bővítmény csomag a rendelési oldalon, erről írtunk is a fórumon.
    Természetesen jelzem az igényt, hogy jó lenne, ha többször lenne lehetőség bővítményeket vásárolni.

Naksi kedveli ezt.
  14. Naksi

Naksi Fórum bárója

Köszönöm szépen ! :)

15. †Knight_Rider†

Szép napot! Unatkozunk, jöhetne egy Jolly Roger :oops::D:D:rolleyes:

16. -Sörmen-

-Sörmen- Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Érdeklődnék kis hajóknak lesz-e jövőben valami kis csomagok a rendelési oldalon. ?
    Mostaniakon kívül.

17. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Mindig van valami csomag, kicsi nagy egyebek. Ezeket megéri megvenni, főleg ha egyszeri alkalom, vagy korlátozott vásárlási lehetőség van. A piactéren a Kezdőcsomagokra már igencsak ráférne egy kis reform úgy gondolom.

18. Scorpio.2.Hu

Scorpio.2.Hu Junior szaki

Sziasztok!
    nektek mi a véleményetek arról,hogy hamarosan megszűnnek térképek?
    és akkor az egyértelmű ,ha megszűnik akkor vele együtt a klánok szigete is,ami óriási károkat okoz majd!Nem beszélve arról,hogy s rengeteg munka, a gyöngy, a korona és egyebek mind tönkre mennek, elvesznek, aki nagy nehezen elérte,hogy 10 szigete legyen annak majd nem lesz ezután a fejlesztés után! :(
    Én nem örülök neki!
    majd a kicsik nem tudnak vizsgázni rendesen ,mert mindig le lesznek lőve,hisz sokszor még így is nehéz,és ha még kevesebb térkép lesz még nehezebb lesz! :(
    -és itt van ez amit mindjárt ide teszek nektek és tessék csak értelmezni elgondolkodni kinek,hogy jön ez le???
    És írjátok meg a véleményeteket! (( Mint azt a fenti ábrán is láthatjátok, ez az új struktúra néhány térkép megszűnését eredményezi – ez vonatkozik a normál, a trópusi, a jeges és a lávatérképekre is. Minden egyes tematizált területnél végül csak 5 térképet hagyunk meg, azonban ti választhattok, mely térképek maradjanak, és melyek ne. Rajtatok áll, hogy szavazzatok a kedvenc térképeitekre.
    Az új elrendezés biztonságos kikötőiben más és más NPC-ket találhattok. Az első 5 térképen (normál térképek) nem lesz klánsziget.
    Milyen előnyökkel jár az új struktúra a játék és a játékosok szemszögéből? Csak néhány közülük:
    1. A térképek számának csökkenése nagyobb aktivitást eredményez a megmaradó térképeken.
    2. Gyorsabban és könnyebben érhetitek el a biztonságos kikötőt.
    3. Az újjászervezés felkészíti a játékot a jövő kihívásaira, no és persze további térképek esetleges hozzáadására. ))

Még jut eszembe tavaly lett jelezve nagyon sokan jelezték és kérték állítsák vissza azt,hogy mindenhol megemelték a sebzést,szinte nem lehet normálisan vizsgázni se ,akkorákat lőnek rád a NPC,hogy az nevetséges,de nem történt semmi változás több hét elteltével sem!
    Elnézést kérek,de ha valami Hiba lépett volna fel amiből haszna lehetne a játékosoknak az már biztosan javítva lett volna!
    És a ember nem azért küzdött sok mindenért,hogy most keresztbe lett húzva a számítása egy pillanat alatt!
    Arról nem beszélve,hogy régen sok gyöngy volt ,hogy ki tette a ember a távlövést, és megszerezte a sas szemet...
    -Ma már semmit se ér,mert akkorákat lőnek rád a npc,hogy hiába teszed fel ,akkor is elér a
    lövése.
    Ne csak olvassátok ezt,hanem a véleményeteket írjátok meg! További kellemes szép estét!

Dópi65(HUN) és ]EZEL[ kedveli ezt.
  19. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Na akkor megírom én a véleményemet.
    Régen volt egy olyan bug amivel rengeteg ágyút feltudtál tenni, így pikk pakk lelőtték bugosan a szigeteket. Akkor kártalanították azokat a klánokat akiknek így lett oda a szigete. Valószínűleg ez most sem lesz másként. Mielőtt lesz bármi is tuti lementik a jelenlegi állást szerverenként. Ha nem szigeteket kapnak vissza, de a ráfordított gyöngyöt, koronát lehet visszafogják kapni. Bár azért vicces ezt felhozni ellene, hisz olyan klánok vannak már amiben olyan tömérdek gyöngy, korona van hogy szinte hihetetlen. Nem gondolnám azt hogy szigetenként 1 millió gyöngy elvesztése olyan sok gondot okozna. Már elég rég nem nagy érték a gyöngy mikor egyes hajókon 30-40 millió gyöngy van alsó hangon.
    Kicsit nézzünk mögé is ennek a dolognak hogy elveszik a térképeket! Rengeteg a csaló, programot használó játékos. Csökkentik a térképet, egyre több programot használó lesz kénytelen egy mapra zsúfolódni, ami valljuk be nekik sem lesz nyereséges, és valószínűleg rájönnek arra hogy jobb ha lelövik a másikat mint hogy innen onnan valami csurran cseppen nekik.
    Szerintem biztos hogy csökkenni fog a létszámuk.
    Nemrég volt egy újrakalibrálás épp a negatív észrevétel miatt. Azóta kicsit kevesebbet lőnek már a hajók. De nézzük azt is hogy az ékkövek, és a bástyák milyen mértékben nőnek, nem juthat el odáig a játék hogy ha megvan minden akkor "Nem talált" sebzést írjon ki ha meglő valami. Ahogy a játéknak, úgy nekünk is kell fejlődni, szinte párhuzamosan. Ha valaki csak siratja a múltat hogy az milyen jó volt, mennyivel jobb volt, az valószínű lemarad és éppen ő nem fogja látni a "jövő" frissítéseiben a lehetőségeket.
    Engedjük el hogy olyat akarunk ami már eldöntött tényállás, vagy segítsük az átreformálást akár pozitív véleménnyel, akár ötletekkel, vagy akár azzal hogy szavazunk ha már megkérdeztek minket. Eldöntötték hogy így lesz már, miért ne segítsük a Bigpoint csapatot úgy hogy még ebből is hozhatnak ki jobbat?! Felhozzuk sokszor azt hogy ha olyan bug van ami ránk nézve pozitív, vagy mi netán jól jövünk ki belőle, akkor azt miért javítják olyan gyorsan? Lehet ezeknek örülni ha olyan hiba van mértékkel. Nem csak a jelenlegi játékot kell nézni ilyenkor, hanem a továbbiakat is. Most ha minden lövésért megkaptad volna az 1 millió gyöngyöt 2 héten át (Születésnapi event , torta), akkor nem hiszem hogy sok célod lett volna utána, de biztos hogy az eventek sem lettek volna olyan mértékűek ezt követően.
    Egy event sem ugyan olyan! Mindegyik más és más miatt hasznos ha megéri ha nem. A nagy admirálos eventek azért vannak hogy legyen kis harc is az eventben, elég nagy war szokott lenni mikor szerverenként 1 admirális megjelenik. Nem véletlen egy. A csoportos térképek is épp azért vannak hogy együtt, csoportban hozzuk ki a legtöbbet a játékból. Mind más és más célból van, lehet hogy valaki csak a gyöngyöt látja bennük, de megsúgom a titkot, mikor nem lesz mire költenie, ráun az egészre.
    Küzdeni kell mindenért, tudom hogy nehéz, és elég nagy szakadék van már a vásárló és a nem vásárló játékosok között, de akkor sem szabad feladni, hisz mindig megfogod találni a te egyenes, korrekt ellenfeledet ez biztos.
    Senki sem vetette még fel a kérdést, marad, vagy mennyi PVE térkép lesz az újjászervezés során?! Nos ha már fejlődés, és kicsik nagy harca, ha olyan helyzetben lennék biztos felvetném ötletnek, ha már az alsó 5 térképen nem lesz klánsziget, akkor tegyék át PVE térképpé, mint régen. Így tudnak a kisebbek is gond nélkül fejlődni, és felkészülten kiugrani a nagyvilág PVP-s zónáiba.
    Kevesebb térkép lesz, de hiszem at hogy ezzel nőni fog az event hajók száma, az aktivitás, és a kalózkodás, amiért itt vagyunk.
    Ugyanakkor lehet hogy csökkenni fog a csalók száma, és az olyan játékosoké akik a múltban ragadtak és küzdenek egy nem létező cél mellett.
    Fejlődnie kell a játéknak, így vagy úgy, ha nem így lenne akkor lehet nem beszélgetnénk itt, és fejtenénk ki a véleményünket. Mindig az új dolgot nehéz megemészteni, de valljuk be, idővel mindenbe beletörődik, elfogadja az ember, vagy rájön hogy tényleg jó ötlet. Kár árral szemben úszni, ha mégis, akkor elfáradsz és megfulladsz.
    Ez persze saját véleményem, és tudom hogy így könnyebb megemészteni az új dolgokat, akár hogy csökkentik a térképek számát, akár hogy többet lőnek már a közösségi hajók, vagy azt hogy kicsivel lassabban lövünk a görgős rámpa miatt, de sorolhatnék még pár dolgot szerintem.
    Csak azt tudom mondani, ami a mottóm is:
    " A tapasztalt hajósok nem a nyugodt
    tengeren születnek. "

20. parat001

parat001 Utánpótlás-írogató

párszor találkoztam már a te véleményeiddel illetve a játékban megélt tapasztalataiddal ezért kiváncsi lennék arra hogy te melyik szerón játszol...mert ahol én vagyok ott ezek amiket te le szoktál írni kicsit utópisztikusnak hatnak....én nem ezeket élem meg ahogy a hozzám hasonlók sem,ne érts félre mert ezzel nem megsérteni akartalak csak kíváncsi vagyok arra a szertóra hátha átregisztrálok oda...

Scorpio.2.Hu kedveli ezt.