Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Szép napot Mindenkinek!! Korábban ez elött pár perce írtam és segítséget kértem tisztelet tudóan semmit és senkit meg nem sértve !! Az imént be lépve láttam,hogy törölték a kérdésem vajon milyen hibát követtem el .hogy válaszra sem méltattak! Ez igen 1 oldalúnak tünik! lassan a kérdésemre már be sem tudok lépni a játékba! Én korrekt kérdést tettem fel és korrekt segítő válasz vártam ! További szép napot!! szevasztok

2. Apolló

Apolló Fórumőrült

A probléma az volt, hogy olyan ügyben írtál, ami a support hatáskörébe tartozik.
    A fórumon nem tudunk segítséget nyújtani a problémáddal kapcsolatban.

3. |Noisecontrollers|

|Noisecontrollers| Járnitanuló

A Seafight klienst nem lehet frissíteni.

4. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Még be sem tölt a tenger, de a VP-met már lelőtték. Ez mi? Másnak előbb betöltődik az én hajóm, mint nekem? Vicc.

5. Apolló

Apolló Fórumőrült

A betöltés során van egy szakasz, amikor a hajód megjelenik a tengeren, ezután valamennyi idővel te is látni kezded a tengertérképet.
    A két esemény közötti eltelt idő nagysága a legtöbb esetben (amikor nincs valamiféle szerverhiba) a számítógépedtől és az interneted sebességétől függ.

6. †Knight_Rider†

Értem. Elég kellemetlen úgy belépni, hogy már javában lövik a hajót. Köszönöm.

7. Canada

Canada Járnitanuló

sziasztok!
    Előbb láttam, hogy azok a hajók amiket régen aranyért lehetett venni, az most, 30 ezer gyöngy, na meg 50 ezer gyöngy, meg 100 ezer és 150 ezer gyöngy!
    Már bocsánat,és elnézést ,de nevetséges! ki fogja megvenni őket mikor az rengeteg gyöngy, és nem is éri meg egyáltalán!
    szerintetek?
    Vélemény?
    Aranyért kellene adni !!!

8. †Knight_Rider†

Muszáj a Marauder napokat a kínai eventre tenni? Rossz vicc.

Scorpio.2.Hu kedveli ezt.
  9. Hook_Captain

Hook_Captain Járnitanuló

Volt rá pár napod hogy meglegyen a dizi.
    Nem olyan az event amit lőhetsz a végéig, legalábbis szeintem.

10. †Knight_Rider†

Valamit félreértettél. Február 15. (holnap) délben kezdődik a kínai újév event és ugyanekkor a Marauder napok is.

11. Hook_Captain

Hook_Captain Járnitanuló

Valentín nap 12 től volt.
    Azzal kevertem :p
    Bocsi

12. Hook_Captain

Hook_Captain Járnitanuló

Egyébként honnan van az info hogy event lessz.... fórumon még nem látom.
    Így meg már megy a kritika és még ki sem írták hogy lessz egyáltalán valami.

13. †Knight_Rider†

Kedden már kint volt :rolleyes: Na meg vannak más helyek, ahonnan lehet informálódni. :)

Naksi kedveli ezt.
  14. Hook_Captain

Hook_Captain Járnitanuló

Kedden, hol?
    Magyar fórumon direkt megnéztem mielőtt írtam :p
    Egyébként szerintem zárjuk a témát.
    Puszi

15. Naksi

Naksi Fórum bárója

Legfrissebb: Ismertető: Kínai újév 2018Esi, Kedd, 17:00-kor

†Knight_Rider† és Babuci kedveli ezt.
  16. †Knight_Rider†

Én is megnéztem, csak én láttam is. :) felettem ott a válasz, kellemes játékot!

Naksi és Babuci kedveli ezt.
  17. Kund

Kund Utánpótlás-írogató

Több mint felháborító, hogy lassan egy napja nem lehet belépni egyes embereknek a játékba, még mások vígan úszkálnak a tengeren, eventezve és marauder napozva! Ne haragudjon meg senki de én ezt baromira nem tartom igazságosnak, ilyen esetekben akkor állítsák le az összes szervert, mert így azok a játékosok kerülnek hátrányba akik jelen pillanat nem tudnak belépni a tengerre! Rendben van hogy mindenki türelmet kér de azért jó lenne már valami kézzel foghatót is látni!

*-Josy-*, |SZITUS| és ĐROTUŁŁO kedveli ezt.
  18. ĐROTUŁŁO

ĐROTUŁŁO Aktív író

Teljesen jogos amit írtál,és egyetértek veled ebben!!Miért nem állítják le a szervereket??Vajon azok akik be tudnak lépni játékba,az hogy lehetséges???Talán valami huncutság van a dologban??Remélem nem!!!!:mad::mad:

*-Josy-* kedveli ezt.
  19. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Nyugalom, majd kapunk egy utalvány kódot kárpótlásként :) Természetesen azok is megkapják akik betudtak lépni a játékba mert így "igazságos"! :D

*-Josy-* kedveli ezt.
  20. wothcsaba

wothcsaba Fórum-zöldfülű

Ez már tényleg vicc legyünk türelmesek ezt a legegyszerűbb irkálni. Nem lehetne vissza állítani a tegnap resi előtti állapotot?Én nem vagyok programozó de egy szolgáltató cégnél ilyen sokáig tartson kijavítani egy hibát, nem is tudom mit lehet erre mondani.

*-Josy-* és ĐROTUŁŁO kedveli ezt.