Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia!

Először is attól hogy utána járunk nem feltétlen ugyan arról beszélünk... Honnan tudjuk mi azt hogy ha egy hiba miatt meglehet csinálni valamit, akkor azt máshogy már nem lehet? Ebben segítene egy videó. Arról nem beszélve, hogy egy tippem már volna erre a konkrét esetre is, de abban semmi undorító nincsen.

Másrészt mi tudjuk a dolgunkat, köszönjük, de nem kérünk kioktatást!

De semmi gond, nem kötelező segíteni a fejlesztők munkáját azzal, hogy pontos "leírást" kapnak 1-1 hibáról esetleg csalásról.

2. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Csajok, ne balhézzatok. DD, Küldök egy vidieót Skype-on amiben van ilyen eset.
    spongee.seafight1

vegyel fel pls, en nem talalom a skype cimed.

Utoljára szerkesztett: 4.4.14
  3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Jobb ha feltöltöd egy megosztóra.

A címemet pedig megtalálod a profilomon belül az információknál, korábban lehet nem láttad, de most állítottam rajta, remélem már látod :p

Na mind1 én arra akarnék kilyukadni, hogy mindaz csak megjelenítési hiba. Olyannal legalábbis én is találkoztam már, hogy 150k-val nőtt valaki VP-a, de amint lőttem rá pl 20k-t, a VP ~30k-ra esett vissza... (tehát bár eredetileg 150k-t láttam, még is csak 50 körül volt neki, abban pedig semmi különös nincs) Szval ilyet nézzetek. Ha ténylegesen fenn marad az a 150k vudu akkor pedig szerver és felhasználó azonosítóval mehet a supportnak :)

4. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Sziasztok!
    Tegnap én is összetalálkoztam ezzel. Bár nem vagyok biztos benne, hogy csalás történt. Ezekkel az új csodákkal + bástya fejlesztéssel hirtelen dobálhat 2 amulettet, hogy észre sem veszed. Majd jobban figyelek:) Főképp akinél tegnap ezt láttam. Magam is meglepődtem és csak csodálkoztam hirtelen. Sajnos videót nem készítettem, de szívesen visszanézném! Egyébként meg, ha csalt is az illető, tegye, míg teheti..., módosabb nálam a hajóját tekintve is, kellenek a jól fizető játékosok is, legyen miből fejleszteni a játékot:)

5. Prototype

Prototype Járnitanuló

Sziasztok egyre több a játékhiba és ez csak szaporodik a teljes grafikai lebontás után még mindig úgy tölt be a tengertérkép hogy látom az animációkat kalózokat nem lehet feltenni sem, arról meg nem is beszélek hogy 2-3 órákat ülök a képernyő előtt míg azt lesem hogy betölt -e végre és tudok e egy fél órát játszani egy olyan event-el amit meg sem tudok lőni ha már játékhiba javítás helyett eventek szerkesztésével foglalkoznak legalább lehetne gazdagabb a feketepiac is mert nem lehet szinte semmit sem vásárolni amire érdemes lehetne elkölteni a nehezen megszerzett lelkeket itt megjegyzem már az event eleje óta tök unalmas az egész abszolút nem történik semmi sem ez az event nem sikerült jól tekintve hogy mínuszos is a legtöbb játékosnak a visszajelzések alapján szóval én szüneteltetem a játékot amíg jelentősebb változást nem tapasztalok a főoldalon további jó játékot annak akinek ez mind bejön.

6. DeatH☆StaR

DeatH☆StaR Utánpótlás-írogató

A "boost" nagyon jó ! Végre egy fejlesztés ami tényleg tetszik , köszi. Apróság ,hogy ha lőnek rám , azt nem jelzi semmi . Ha ezen lehetne változtatni , az tényleg jó lenne ... Üdv.

7. ¤Gyuszika¤

¤Gyuszika¤ Aktív író

Szia szerintem is jó! Nekem elég lenne ha az én hajómat lövik( csak enemy) AZt mutatná a kis ikon és az ő golyói megjelenne grafikailag.NPCk.é nem csak IKON

8. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Kész Vicc A hajó a kijelölt NPC-ét nem lövi.Szaggat a game,ugrál össze-vissza,kilövés után nem lép vissza a tengerre csak F5 vagy újra bejelentkezés..Fosztás opció nem működik még mindig(kalózokat nem lehet a fedélzetre rakni) stb...Ezeket a Hibákat kéne orvosolni..5-éve játszom(játszanék) a játékon egyre rosszabb,elveszti lassan,de biztosan azt a varázsát ami 1-2 éve még meg volt(a játék élvezettét). Ez csak a saját véleményem..

9. Gallardo

Gallardo Rutinos

nem vicc ez a valóság és nem is fog változni itt semmi míg nem lessz egy konkurencia (ha poker játék lenne valószínüleg nem ütné meg az első száz színvonalát)
    volt egy kedves barátom isten nyugosztalja Ő mondta "konkurencia nélkül azt csinálsz és annyit kérsz amennyit nem szégyelsz"

10. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Nincs konkurencia? Már csak online játékokkal is tele a padlás, de kalózosat is találsz párat. Bár ezt nem itt fogjuk megbeszélni :D

11. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Ennek a játéknak rég semmi köze nincs a "kalózkodáshoz" ..;)

-HiTmaN1-, Prototype és $GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  12. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Hát, ez csak nézőpont kérdése ;)

13. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Ideje lenne már kijavítani a térképváltást!
    Kezd uncsi lenne a folyamatos laggolás mikor térképket váltunk!
    igen,töröltem a sütiket,előzményeket..tortákat is! Új op rendszerrel is próbálkoztam.(Hozzá teszem NEM egyedi a probléma)

-Kakastarély- és -novara- kedveli ezt.
  14. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Azt sem ártana korrigálni, hogy F5-nél kirak bónuszról. Roppantmód dühítő tud lenni, főleg egy hosszabb hullámnál! Megelőzve azokat, akik ezzel jönnének: "Hát ne nyomj BM-en F5-öt..." Na és mi van, ha omlik? :p

15. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Ha ilyenkor omlik a Flash akkor próbáld meg ki x-elni a böngészőt vagy a feladatkezelőbe leállítani és utána gyorsan vissza a játékba. Elvileg BM-re tesz vissza. ;)

16. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Próbáltam én már mindent, ezt is amit leírtál. Eddig semmi nem jött be sajna. :)

17. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Akkor sajna több tippem nincs, de ha lesz valami akkor felkereslek! :)

Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  18. ♥Crazyß♥™

♥Crazyß♥™ Utánpótlás-írogató

Lost connection....
    Hát köszönöm Emese ez máshol fogad......
    Köszönöm az elmult több mint 4,5 évet.
    Ide azért még feljárok

Bye Bye barátaim.

ui.eldugult a szörö !!!!!!!

19. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Resi volt!

20. ¤666¤D¤E¤V¤I¤L¤

¤666¤D¤E¤V¤I¤L¤ Fórum-zöldfülű

hello! nekem csak 1 problémám van az aruba üstjébe dobálgatom a mojot és ad 3 virgo vagy 2 sagi de cancert azt évente 1 et ad nehogy véletlenűl legyen egy kristály esöm vagy 70k ép em!!mert anno annak ide én azt mondták hogy a ládábol csak azért veszik ki a krisi esöt hogy javítják és majd vissza rakják !!de lehet hogy már elfelejtették!!!???