Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Scorpio.2.Hu

Scorpio.2.Hu Junior szaki

Egyet értek én is veletek!

]EZEL[ kedveli ezt.
  2. Naksi

Naksi Fórum bárója

Sziasztok!
    nagyon sokszor volt már jelezve, akkor is amikor még nem volt új térképek, hogy a harcos npc kevés a térképen, nagyon idegesítő,és bosszantó, hogy amíg a másik npck a hírnév rengeteg van a térképen szinte csoportosan 6-8 vonulnak mindenfelé, addig harcos alig van, ott kell bolyongani a térképen, át menni másikra stb, mert nincs, miért nem lehet abból is ugyan annyi ,mint a hírnévből??
    Lett ígéret téve, hogy jeleztük ,és de mégse történt semmi változás, de azt nagyon hamar, egyik napról a másikra megtudták oldani, hogy felemelték a összes npc.-nek a sebzését, és már akár a hírnév, de a harcos akkorát lő rád,úgy, hogy 52% a sebzéselkerülésed, hogy 2 npc se tudsz kilőni, és menni kell javítani, nagyon idegesítő ez tényleg! Rengeteg idő elmegy vele, nem mindenki ér rá félnapokat itt tölteni! Arról pedig nem beszélve, hogy nevetséges az, mikor 10 hírnévből amit lefosztasz 2 db őrt ad csak, ez régen nem így volt, és ezt senki se mondja, hogy nem lett hozzá nyúlva, át állítva, hogy kisebb százalékban adjon őrt, vagy bérencet, sőt olyan is sokszor van, hogy ki se gyullad a fosztás, és semmit se ad!Nem elég, hogy akkorákat lő rád, hogy lemegy a összes életed fele, de kinél, hogy, a másik meg, hogy még nem is ad bérencet se!Ezen kellene változtatni minél előbb!
    Újból szeretném kérni, hogy legyenek szívesek, és a harcos npc,.-ből is legyen annyi,mint a hírnévből!
    Vettem viharlámpát, és de nem tudom használni mert nem jó, csak a pénzem áll benne, szeretném tudni, hogy lehet.-e már használni? javították már?? További szép napot!

Utoljára szerkesztett: 24.4.18
    Scorpio.2.Hu, ]EZEL[ és -HiTmaN1- kedveli ezt.
  3. -HiTmaN1-

-HiTmaN1- Utánpótlás-írogató

Sziasztok igazatok van !! De ez mind semmi ahhoz képest, hogy a bizonyos próbánál le kell fosztani az NPC-t ami kb csak 3- esetleg 4 szer jelenik meg !Nem lenne jobb ha csak élet erőt kéne belőle le lőni mint pld az Imperiusnál ???

Naksi kedveli ezt.
  4. Naksi

Naksi Fórum bárója

Kedves Adminok! ha kérdezek, akkor szeretnék kapni rá választ is, miért nem kapok??

Utoljára szerkesztett: 25.4.18
    Scorpio.2.Hu és ]EZEL[ kedveli ezt.
  5. Naksi

Naksi Fórum bárója

Teljesen egyetértek veled!Igazad van! Én is nagyon túlzásnak tartom, hogy már megint új ágyú jön, na meg sorba minden fele dolog,de a játék az sokszor laggol, fagy, és van sok hiba amit ki se javítanak hónapok óta! De minden másra jut idő.. Furcsa a egész, költöttem én is folyamatosan, de látom már, teljesen felesleges volt, soha se érem magam utol, mert mindig kitalálnak valamit:D és ugye amikor a védelmet nagy keservesen megcsináltam, akkor mindjárt, jött, hogy gyorsan felemelték a össze npc. -sebzését!:D Akkor az nem volt elég, de nehogy az ne legyen ,hogy nem lövi senki a harcosokat, gyorsan megritkították, azt ha kifosztod, adjon bérencet,ezzel bebiztosították magukat, ha kell a bérenc akkor lőni fogod úgyis úgyis:D Ügyes dolog:D akkor megveszed pénzért majd 3 ezer forintért a viharlámpát,de nem is tudod használni mert nem jó !De több hónapja nincs kijavítva az! érdekes dolgok ezek,de nem folytatom.. szép napot!

-HiTmaN1- kedveli ezt.
  6. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Feleslegesen mérgelődtök! :) A hibák javításáról meg annyit, hogy mivel mindenkinél ugyan úgy működnek vagy nem működnek bizonyos játék elemek és ebből a játékosoknak nem származik előnye ... ezért a nem sűrgős kategóriba sorolják. (szerintem) Amint ez megfordulna, hogy jelentős előnyöket szereznének a játékosok, a hiba szinte 1-2 napon javításra került. (Ez meg tapasztalat)
    Üdv.

Naksi kedveli ezt.
  7. Apolló

Apolló Fórumőrült

A harcos és hírnévvel kapcsolatban: észrevételeidet jeleztük.
    A viharlámpával kapcsolatban: ha csak viharlámpát tettem fel, akkor láttam sebzésnövekedést. Többen keveseltétek ennek mértékét, ezt szintén jelzem a fejlesztőknek.
    Remélem, minden kérdésedre választ kaptál, amire eddig még nem.

8. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Szia Naksi bocsi de nehogy aszt hidd , hogy védelmemben szándékozom venni a Magyar Adminokat de szerintem teszik ők a dolgukat!!! és a többi játékos figyelmébe ajánlanám!!! Szerintem máshol van a gond a fejlesztés, folytonos laggolás stb de erről nem szeretnék nyilatkozni ámbár ti is tisztában lehetnétek vele!. Mindettől függetlenül + értem a gondotokat és a többi játékosét is és igazat kell adom nektek! de szerintem nem kénne mindjárt a Magyar Adminokat kritizálni !! Gondolkodjatok el kihez kerül a mani?? valahol itt kezdődik !! további jó játékot !

9. Naksi

Naksi Fórum bárója

Kedves EZEL!!!

Te engem teljesen félre értesz! Én nem kritizálom, és sohase kritizáltam a Adminokat! Én mindig is Tiszteletben tartottam őket!!
    Csupán annyit kértem ,hogy ha kérdezek valamit, akkor szeretnék kapni választ is! Hisz itt csak ők tudnak válaszolni!
    Másik dolog tisztában vagyok azzal, hogy ők csak közvetítenek a fejlesztők felé, én ezt értem is!
    És még egyszer írom neked, hogy én senkit se kritizáltam !!! Nem szokásom, és nem is értem mit is értettél félre,mert bizonyára nagyon félre értettél valamit!!

Scorpio.2.Hu kedveli ezt.
  10. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Több mint 25 szörnyet szigonyoztam ki és 5 sirálysípból eddig 3 van meg. Kinek jó az ,hogy bambuljunk a képernyő előtt ész lőjük órákon át a 40k-s szörnyeket? Vagy csak sima cinizmus ,hogy ilyen alacsonyra van állítva az esély a tárgyra....?

11. Scorpio.2.Hu

sziasztok! Ha a hajósinas kikerül a játékból, akkor mindenki vegyen 10 ezer gyöngyért? De akinek nincs gyöngye akkor annak ne legyen semmilyen? Vagy,hogy müködik ez Adminok? Köszönöm!
    Régebben lett írva, hogy lesz vitorla javító! Kérdezem, hogy elkészült már? és hol található??
    Legyetek szívesek válaszolni!Köszönöm.

Pamparam és -HiTmaN1- kedveli ezt.
  12. -HiTmaN1-

-HiTmaN1- Utánpótlás-írogató

Szevasztok valóban mi lesz a hajósinas helyett??? Konkrét infó nó??

13. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Szép napot !! Valóbban én is szeretném tudni milyen változás van a hajós inassal ha + szünik nem olvastam a Fórumon így nem tudom követni:)??? ha esetleg valaki informálna mert le késtem valamiről!!:(

14. Hook_Captain

Hook_Captain Járnitanuló

Vitorla mester van. Az megjavítja ingyen.
    Ami 3500 aranyba fáj azt meg szerintem fölös javítgatni. Egyébként meg amit kivesznek az kerűl 10k gyöngybe.
    Ami aranyért van annak a neve rabszolga ;)

Bocsi hogy nem admin vagyok de remélem segítettem :)

Utoljára szerkesztett: 27.4.18
  15. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Nem lehet vásárolni főoldalon. 500-as hibakód jön ki, ennyit a kedvezményes világítóról a Freedomhoz.

16. Hook_Captain

Hook_Captain Járnitanuló

Ha a fekete piacra gondolsz én meg tudtam ott venni a lőszert.

17. Naksi

Naksi Fórum bárója

Szia!
    Most akartam a fekete piacon vásárolni lőszert, és ezt írja ki ,mikor rá kattintok!

Az oldal nem működik

A(z) int6.seafight.bigpoint.com jelenleg nem tudja kezelni ezt a kérést.
    HTTP ERROR 500

Scorpio.2.Hu és †Knight_Rider† kedveli ezt.
  18. Naksi

Naksi Fórum bárója

szia! Látom nem is válaszolnak neked a kérdésedre! pedig itt kell feltenni, és kinek tennéd fel ,ha nem a adminoknak? Én is nagyon szeretném tudni, és még sokan mások is biztosan! nem értem, hogy miért csak azt írják ki, hogy ez meg ez fog történni, és azt miért nem, hogy mi lesz helyette? Nem tudom megnézni,hogy a hajónak mennyi a sebessége, mert nem találom sehol se! kedves Adminok kérlek válaszoljatok!

19. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Szia hát a válasz el marad végül is valóban csak ki írják és az ellenkezőjét már no:( szerintem ez viszont a feladatuk lenne!!!

20. Scorpio.2.Hu

Sziasztok! Ide írom mert nem tudom, hogy hova is lehetne!Adminok legyetek szívesek jelezni a fejlesztők felé!Köszönöm!
    Arról lenne szó,hogy amikor ki lő valaki,akkor a naplóban csak a neve szerepel,hogy ki volt az, de amikor a ember harcol, akkor nem tudja a ID.-jét felírni! Amikor meg vissza nézi a naplóban ,akkor meg nem lehet megtalálni,mert a neve olyan, hogy az által nem található!
    Arra gondoltam, hogy sokkal jobb lenne ha a ID.-je is be kerülne a nevével a naplóba, hogy igen is a ember megtudja találni le tudja ellenőrizni,hogy ki is az!
    Másik dolog amit észleltem,hogy nagyon fura, ha harcolok valakivel, akkor oldalról ahova ki van téve a rakéta sárkánytűz, és egyéb dolgok, onnan egyszerűen kirepülnek ,eltünnek,mint amikor kiveszem, de nem is vettem ki!Ez hiba, vagy esetleg ők csalnak és azért van?
    Nagyon meg köszöném ha kapnék is válaszokat!!! Köszönöm!
    (( *PΛイØ )) ezt a nevet se lehet leinfozni :D:Do_O

Naksi és ]EZEL[ kedveli ezt.