Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Naksi

Naksi Fórum bárója

Kedves Adminok!
    Én is jó ötletnek tartom azt, hogy a naplóban a ID.-jével együtt jelenjen meg a név!
    most is leakartam infózni valakit mert a piacon mindent vitt, holott én is egészen nagy tételben licitáltam!
    és itt a neve : *ΔʂʂΔɱɪ♱Δ♆ és amikor le akarom infózni és beillesztem a nevét akkor csak ennyit ír be: *ΔΔΔ
    és nagyon sok olyan név van, hogy nem lehet leinfózni ki keresni!
    Minden képen jó lenne ,ha a naplóban a Id, is szerepelne, és akár a fekete piacon is a licitnél ott lenne a ID.-je!
    köszönöm.

Shtuby, Babuci és Canada kedveli ezt.
  2. ARMA1992

ARMA1992 Utánpótlás-írogató

Hát őt még 300 milliókkal sem tudták le ütni a robbanó-ról állítólag fény mappon van vagy nincs be lépve tengerre és valami anonim klános. Már nyomon követem én is jó ideje meg van még 1 akit lehetetlen kémelni . az reggel licitálgat olyan 10- ig , és este 6-7-től 11-ig . akkor lehetetlen licitálni ha ők vannak rajta. Rá nézhetne már a körmükre valaki hogy mit is csinálnak azokban a klánokban .

Canada, Naksi és Scorpio.2.Hu kedveli ezt.
  3. tami80

tami80 Törekvő

Space van a nevében, Alt+255-el beírod, ki kell adnia.
    A menüről azért tűnik el, mert amikor odaklikkelsz kicsit elmozdítod adott ikont és kihúzod a gyos menüből, sajna ez ilyen :(

4. Scorpio.2.Hu

Scorpio.2.Hu Junior szaki

szia! nem adott ki semmit se!

5. tami80

tami80 Törekvő

(( *PΛイØ ))...Így: ((Alt255*PΛイØAlt+255))

6. tami80

tami80 Törekvő

Melyik szerver?

7. Scorpio.2.Hu

Ázsia

8. Scorpio.2.Hu

sziasztok!
    nem tudom gl kérdezzem, ezért itt teszem fel a kérdésemet!Aki tudja kérem válaszoljon rá!
    van a bástyánál a elit lőszer bónusz,amit lehet fejleszteni..
    Pontosan az mit is takar?
    kevesebb lőszert használok el, ha bővitem vagy? Elnézést,mert nem tudom ezt!

9. ~CSUTI~

~CSUTI~ Utánpótlás-írogató

Sebzés bónuszt ad.

Scorpio.2.Hu kedveli ezt.
  10. Scorpio.2.Hu

Köszönöm:)

11. Hook_Captain

Hook_Captain Járnitanuló

Konkrétan én most húztam ki 0 ról 8 ra és semmi külömbség.
    Ha a legutólsó bástyánál van és arra gondolsz. Kegyetlen könyvelő

12. Scorpio.2.Hu

szia!Arra gondoltam igen, de ha nincs külömbség,akkor az is meglehet, hogy hibás, nem müködik!Supportra írj akkor ők megnézik!
    De a viharlámpa, se müködik:(

13. Hook_Captain

Hook_Captain Járnitanuló

2 kérdés.
    1 A kalózjutalom már ki van véve?
    2 Mért nem addig van benn amíg a hozzá tartozó csomag is benn van ?

14. Apolló

Apolló Fórumőrült

Kérlek, olvassad el ezt a közleményt:
    https://board-hu.seafight.com/threads/aprilisi-kiarusitas.56407/
    Ennek alapján:
    1. Már kivették.
    2. 11 óra 59 perccel tovább volt nyitva a kalózjutalom, mint a csomagok eltávolításának időpontja.

Május 2. dél óta nincsen bent olyan csomag, amely ehhez a kiárusításhoz tartozik.

15. Scorpio.2.Hu

Kedves Apolló!
    Kérdezem, hogy estleg javasolnám, hogy a 25-ről 26.-ra a kalóz vizsgánál lehetne,.e csökkenteni azt, hogy:
    *** 25. vizsga (26. szintre) ***
    Feladat:
    • Okozz legalább 100.000.000 sebzést Büntető NPC-nek
    ?? Nagyon nagyon sok ez, és a többi vizsgánál, is kijavították kevesebbre!
    Javasolni szeretném, hogy ezen is változtassanak! Köszönöm!

]EZEL[ kedveli ezt.
  16. Hook_Captain

Hook_Captain Járnitanuló

Áhá!
    Köszi Apolló!
    Benéztem, azt hittem a bumm bumm ágyú csomaghoz van a kalóz jutalom.
    ;)

17. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Jaja jó lenne ha a 28-s próbánál is nem fosztás lenne !! esetleg sebzés!! Kb 4 óránként vagy 5-6 óránként jelenik meg az npc és min 100 fosztanánk:)

Scorpio.2.Hu és Naksi kedveli ezt.
  18. -Labtec-

-Labtec- Törekvő

Helló Ez semmi. Nem nehéz 1 Flotta. Páncéltörő lőszer és meg is van.

19. tami80

tami80 Törekvő

Már mindent levittek alapra, ha én, szerintem legalább egy éve megtudtam csinálni a nehezített verziót, ugyan kapják már össze magukat mások is! Nem támogatom kicsit sem, mint a korábbi könnyítéseket sem. Imperious végét ellőni, meg Revenge II végét ellőni kihívás! Jó, hogy már nem az a feladat, hogy regelj egy játékost 120.000 épre. Jaa, hogy van, akinek reg. lőszere sincsen. Akkor vizsga se legyen. Ez mi? Most tényleg!

20. David[hun]666

David[hun]666 Járnitanuló

Hát igen meg kell küzdeni azokért a kalózvizsgákért ne várjátok már el hogy úgymond "legyengítsék" , akkor már ennyi erővel ne rakják be akár 100K gyönygyért az összeset hogy aki egy jót farmol egy eventen 35-ös legyen 1-2 nap alatt ? Ezt nem azért írom mert nekem olyan könnyű volt, sőt volt hogy 2 hétig csináltam egy vizsgát hogy meglegyen. Én személy szerint várom akár a 40-es szintet is mert legalább van némi kihívás a vizsgázásba és bővül a játéktér (bár egyenlőre kicsit csalódás 30/ felett lenni se arany, se korona, hatalmasat lőnek az npc-k és csak valami érmét kapsz ami most még szinte semmire se jó)