Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Babuci

Babuci Járnitanuló

Kedves Apolló! Ázsiai szerveren, én a fekete piacon nem látok aranyért gyöngyért inast, csak koronáért! Fríssitettem is, de akkor sincs! :(

2. Scorpio.2.Hu

Scorpio.2.Hu Junior szaki

Szia Apolló! Fekete piacon nekem nincs gyöngyért,és aranyért inas, csak koronáért, pedig ki léptem le is tisztitottam a rendszert, majd vissza léptem, és nekem nincs semmilyen rabszolgám se a hajón,de a inast mégsem mutassa! :( Ennek mi lehet a oka? ázsia szerver.

3. Scorpio.2.Hu

Scorpio.2.Hu Junior szaki

Apolló, Ma 14:45-korJelentés
    #720Mégsem tetszik+ QuoteVálaszMost írta ezt Apolló, mai napon 14.:45 kor,hogy most került be nem rég gyöngyért/aranyért is. Így most már azok is meg tudják venni,akinek koronáért nem volt szinpatikus.

4. Naksi

Naksi Fórum bárója

Apolló, Ma 14:45-kor
    szia! ha megnyitod ezt amit Apolló írt te is olvashatod,csak katt rá!

Scorpio.2.Hu kedveli ezt.
  5. Apolló

Apolló Fórumőrült

Előfordulhat, hogy Ázsia szerveren majd csak később jelenik meg. Ha holnap sem lesz ott, akkor jelezzétek újra.

Scorpio.2.Hu kedveli ezt.
  6. bnor

bnor Fórumlakó

Apolló, bocsánat, olvasnád a csetet?

7. bnor

bnor Fórumlakó

Vagy az eventtel kapcsolatos vitaszobát. Légyszi, köszi

8. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Betehetnének néha valamilyen régebbi diziket is eventekre, azt se bánom, ha a kavics nincs benne. :rolleyes: Ezek az újak nem valami ötletesek. Egy standard kinézet más színezésekkel.

Shtuby kedveli ezt.
  9. Esi

Esi Fórum admirálisa

A Kalózvezérek esemény alatt szoktak régi dizájnokat betenni.

Shtuby és †Knight_Rider† kedveli ezt.
  10. Shtuby

Shtuby Járnitanuló

Sziasztok!

Nem zavar senkit sem hogy csak 1 próbát lehet felvenni egyszerre? Nagyon idegesítő, főleg ha olyan a küldetés ami hosszabb ideig tart, pl. a mostani eventnél a smaragd rabló. Ha meglátom de közben csinálom a napit, mire visszamegyek biztonságiba, már nincs ott. Másik BigPoint játéknál lehet max. 5-öt egyszerre.

11. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Már egyszer felhoztuk korábban, 3 felvehető próbával, de nem lett belőle semmi.

Shtuby kedveli ezt.
  12. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Játszottam egyet az új szerveren (egy kis nosztalgia a kezdetekről), de az 5. szint egyik vizsgája horrorisztikusan nehéz."Gyűjts össze öt csillogó zsákmányt"! EMBER! Két nap kerestem (mert makacs kalóz vagyok), kettőt találtam. Na, itt adtam fel...

]EZEL[ kedveli ezt.
  13. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Csökkenő visszatérítés

Természetesen a játékosok normális online idővel nem lesznek érintve

Ez a normális online idő ez a bp-nél mennyit jelent ?
    Egy illetekes kellene ez ugyben .
    Napi szinten vannak probak , arra kell par ora , most ha ezen felul is jatszik az ember akkor az soknak szamit , tegyuk fel ládázik vagy valami , nem boton fut a hajo ?
    Jo lenne ezt tisztazni mert hat nah kerem . . .
    Botosok ellen oke be kell hozni valamit ha mar nem szurik nem tiltanak de az aktivak rovasara mar ne menjen a dolog , event alatt meg azert tobbet van aktiv az ember s hat ha minuszba megy mert ranglistara szeretne menni akkor ne keruljon mar minuszba . . .

Koszi elore is a valaszokat .

anyamanó72™ és Naksi kedveli ezt.
  14. Apolló

Apolló Fórumőrült

Az EU7-es szerver tapasztalatai alapján:
    10 óra játékidőn belül nem tapasztalnak semmi negatívat a játékosok.
    Az első 1 órán keresztül +10% bónusz jár.
    A 10 óra letelte után óránként -10% levonás történik, melyet az állapot ikon és a logkönyv is jelez.

Egyelőre nem érint minden megszerezhető javat a játékban a rendszer, csak a tp-t, ep-t és a koronákat (NPC-ből).

Shtuby kedveli ezt.
  15. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Ertem .

Koszi szepen a segitseget :)

16. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Suia Apolló 1-t értek veled de a botosokról érintőleg sem szóltál!! Bocs Írtál!!

17. Wizard

Wizard Kivételes tehetség

Pontosan mire gondolsz? Ugyanis a negatív hatás minden játékosra vonatkozik.

18. Smile559

Smile559 Utánpótlás-írogató

Hali.
    A kegyetlen küzdővel nem lehetne valamit kezdeni ?
    Teszem azt hp csökkentés vagy értéknövelés egyáltalán nem éri meg kilőni és folyamatosan tele van vele a térkép.

19. Apolló

Apolló Fórumőrült

Örülök, hogy egyetértesz velem, bár én csak a tényeket írtam le, véleményt nem közölt az írásom. :)
    A botosokkal kapcsolatban nem tudok sok mindent mondani. Az én véleményem csak egy a sok közül.
    Ha akármilyen véleményetek van a csökkenő visszatérítés rendszerről, azt természetesen szívesen olvassuk itt a fórumon.
    Előtte azonban érdemes lenne megnézni, hogyan is működik. :)

Mondjuk, ide:
    https://board-hu.seafight.com/threads/pve-szerver-es-a-csoekkeno-visszaterites-rendszer.56495/

20. Esi

Esi Fórum admirálisa

Továbbítjuk a kérésedet.