Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. sárkányos

  sárkányos Kivételes tehetség

  Szép napot!! szeretném meg kérdezni ha esetleg kapnák rá választ az még jönne ! Mikor vűáltják át a kulcsokat és a lelkeket kicsit odébb volt már az event ! Köszönöm a választ!!
   
 2. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Minden bizonnyal hamarosan megtörténik, legkésőbb a következő event előtt.
   
 3. world_of_warship

  world_of_warship Aktív író

  A bug kihasználás ügyében látom semmi változás nem történt.Ma 2 perc alatt lött le egy szigetet x.y. a neve nem lényeges 1 torony 1 lövés, csak jelzem 5-ös sziget volt több mint 100 millios hp-val tornyonként,1 lövés 1 torony nevetséges. Sajnos néhány emberre nem vonatkozik a BP szabálya csak ránk földi halandókra, nem hogy bannt nem kapnak, hallgatólagosan eltűrik nekik, Engem inzultálásért 2 hét bannra sujtottak, a csalásokért ők semmit. Hja ez van kérem.De azt is hozzá kell tennem hogy nem a magyar leaderek vagy moderátorok a hibásak ezért, vajmi kevés ráhatásuk van a dolgokra.
   
  Utoljára szerkesztett: 10.5.21
  sárkányos kedveli ezt.
 4. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Sajnos még mindig van pár hiba, amit már ismerünk, de még nem javították. Remélem, legfeljebb pár nap kérdése ezek megoldása.
   
 5. Picuri

  Picuri Fórum-zöldfülű

  Ahogy elnézem ezt az Unitytit szinte jáchatatlan az egész játék grat a fejleztőknek.
  Pozitivumot se tudok kiemelni.
  Ahogy elnézem itt én be is fejezem ezt a játékot.
  Aki folytatja annak sok sikert.
   
 6. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Elég siralmas, hogy ennyire futotta. Ez a Unity valami borzalom. A klán ablakot úgy kell kitrükközni, hogy megtudjam nyitni. Maga a játékos megjelenés katasztrófa. Hogy nem lehetett egy szintbe tenni a rangot, a játékosnevet és a CSP rangot, ahogy volt eddig? Ami most van az egyszerűen undorító. Más játékosét nem is látom például. A bolt használhatatlan. Egyrészről kitakarja a 3/4 tengertérképet, másrészről nem adja be elsőre a szűrési opciókat. Ha a barátlistán megnézek egy játékost, csak a designja van ott semmi más. Nem látom a nevét, a rangját, ahogy eddig. A töltési időt például úgy írja, hogy 2253. Ami 2.25 akarna lenni gondolom. Nincsen chat. A ligában úgy kell kikeresni magam, nem írja, hol állok, ahogy eddig. A rangnál nem írja, mennyi lenne a következő cél. Hiányoznak megjelenési beállítások ( ellenfél kedvencének láthatósága stb). Ezt most csak így kapásból ca. 15 perc alatt. Egyelőre pozitívumot nem tudok írni, pedig szeretnék.
   
  -Ria- és sárkányos kedveli ezt.
 7. SnEaKeR

  SnEaKeR Fórum-zöldfülű

  Hogy lehet most próbát felvenni.
   
 8. -Ria-

  -Ria- Utánpótlás-írogató

  A tenger nagyon szép, és hullámzik, a fene enné meg, negyed óra és hányingerem van tőle. Minden effeck kikapcsolva, de minden mozog. A mestertehetség számolójáról ne is beszéljünk, nagyon sok javítani való van. Gondolom hetekig tart. Addig javaslom kényeztessék a napi belébőket + bónusszal.
   
  sárkányos kedveli ezt.
 9. Kicsi

  Kicsi Utánpótlás-írogató

  Ez az Unity nem előrelépés , hanem visszalépés az őskorba a millió hibájával együtt.
   
  sárkányos kedveli ezt.
 10. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  A váltás kényszerű volt, mert a Flasht már nem támogatták a böngészők, és az "éltetése" jelentős biztonsági kockázatokat jelentett volna a jövőben - ezt nyilván sem az üzemeltető nem vállalhatja be, sem a játékosokra nézve nem előnyös (főleg, ha még valaki vásárol is játékelemeket, pénze van benne). Ezért valamire mindenképp váltani kellett, és a Unityt találták erre alkalmasnak. A hibák, hiányosságok alapvetően abból fakadnak, hogy versenyt kellett futni az idővel, minél előbb el kellett készülni a projekttel, és ez nyilván ahhoz vezetett, hogy a korábbi játékélményhez képest vannak még hiányosságok, újkeletű hibák.
  Ellenben, ha azon az állásponton ragadunk, hogy "a Unity visszalépés; nem tetszik; adják vissza a régit" stb., akkor saját magunktól fosztjuk meg a valódi fejlődés lehetőségét.
  A Flash visszakövetelése helyett most nálunk pattog a labda, játékosoknál, hogy javaslatokat tegyünk, és jelezzük a hibákat, hiányosságokat. Ez viszont csak akkor lehetséges, ha kipróbáljuk, és jelentjük a gondokat itt a fórumon. A kezdeti nehézségeket csak így tudjuk mi is és a fejlesztők is leküzdeni, ha érdemi visszajelzéseket kapunk.

  Lehet mondani, hogy nem tetszik, de érdemesebb azt megmondani, hogy mitől lehet jobb - a kettő alapjaiban különbözik.
   
 11. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Kicsit fentebb felsoroltam jópár dolgot. A legelső, amit lehetett volna tenni, hogy befagyasztják a gyorsítókat (ha lehetséges egyáltalán) mert most aztán konkrétan a semmire peregnek le. Én megértem ezt a váltás dolgot, nincs más opció. Nem is értek a játékíráshoz, de az, hogy kb 1 év után is kapunk egy olyan végleges változatot, ami burjánzik a hibáktól, számomra meghökkentő és szomorú is egyben. Tekintsük átmeneti állapotnak, szerintem szívesen segítenek sokan, de azért kapják össze ők is magukat, ha még akarnak bármit is ettől a játéktól. Most aztán nem fér bele a hétvégére úgy marad, majd meglesz jövőhéten dolog sem. Kíváncsian várom mi lesz belőle, és tudom, hogy nem kötelező, de ezért én jelenleg egy forintot nem adnék, mert nem tudom élvezni egyáltalán azt, amit adna a csomag a játék hiányosságai miatt.
   
  sárkányos és -Ria- kedveli ezt.
 12. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Továbbítom a kérést.
   
 13. -Ria-

  -Ria- Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Jelezni szeretném, hogy nálam nem működik az npc-k fosztása. Felvillan az "aktuális cél kifosztása", katt, és semmi. Nem is írja ki, hogy kaptam volna bármit is a fosztásért, és nem látom, azt a 20 gyöngyöt sem. Ez a funció gondot jelent a próbánál is pl: "Az utolsó kirakós", itt 7 erős kogge-t kellene fosztani, de nem működik. Kérem, ha eddig ez nem merült volna fel, mint probléma, akkor jelezzétek.
  Köszönöm
   
 14. sárkányos

  sárkányos Kivételes tehetség

  Szép napot egyet értek a véleményeddel !! DE (Most aztán nem fér bele a hétvégére úgy marad, majd meglesz jövőhéten dolog sem.)a Pandémia idején is volt otthoni munka azaz hospice akkor már ez nem érvényes eme játékra ? Szerintem bele férne!!!!!!
   
  -Ria- kedveli ezt.
 15. ΛʍΛдέմﮓ

  ΛʍΛдέմﮓ Utánpótlás-írogató

  Nem lett jobb! Rosszabb lett! Élvezhetetlen! Más olyan játékot is játszanak a családomban ahol a Flas miatt váltani kellett, érdekes hogy ott megtudták oldani, hogy ugyanolyan legyen a játékélmény!
   
 16. Europa5

  Europa5 Fórumlakó

  Nézőpont kérdése, stabilitás szempontjából fényévekkel jobb a flashnél az hogy 5-10 percenként be kellett frissíteni, mert úgy szaggatott a játék(géptől függetlenül) az aztán marhára élvezhető volt meg kifagytam amikor 100-an lőttek egy hajót stb, az egy másik dolog hogy nem fejlesztették fel arra a szintre mint ami a flashen volt. Inkább hibákat kéne jelenteni nem mindenhova bemásolni ugyan azt a szöveget.
   
 17. ΛʍΛдέմﮓ

  ΛʍΛдέմﮓ Utánpótlás-írogató

  ez is lefagy és még frissíteni se lehet az ablakot. És sajna ez már nem gépfüggetlen, van ismerősöm akinél el se indul most a játék, lefagy az egész gépe ahogy elindítja. A klienssel tudott játszani. Mióta ez fut én pl nem tudok kilövés után javítani, a kistérképen kiírja hogy a nimbusz térképen vagyok. De a tengeren semmi! az egész játékot ójra kell indítani, hogy megjelenjen a javítás ablak!
   
 18. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Nincs hiper-szuper gépem, de a sok negatív visszajelzés miatt gondoltam, hogy rászánok egy kicsit több időt a játékra. 3-4 órát gond nélkül végigjátszottam: nem fagyott le, nem szaggatott.
  Sajnos a Unity erőforrás-igényesebb, mint a Flash volt, cserébe, ha van egy középerős géped, akkor egész jól el lehet vele evickélni még nagyobb csatáknál is. Ezt többen jelezték felém, hogy ebben mindenképp jobb, s @Europa5 is hasonlóról számolt be fentebb.
  Vannak még hibák, ezt elismerem, de összességében stabilabb lett/lesz a játék.
   
  Europa5 kedveli ezt.
 19. sárkányos

  sárkányos Kivételes tehetség

  Szép napot!! Hát kicsit el gondolkoztam,hogy sokat dolgoznak illetve sok problémát jeleznek a Moderátorok amit meg is értek mint pld Apolló, Igen ám de felettük is van irányító szerv azaz a tulajdonos illetve a játék gazdák ! Én igen nagy tisztelettel venném ha esetleg ők is meg nyilvánulnának fejlesztéssel kapcsolatba!! Valahogy így lenne korrekt,ha a rendszerben hiba van úgy a vezetőségnek illene tájékoztatni a játékosokat!! Ez nem nagy meg erőltetés ,meg jegyzem és Példa mutató lenne!! Remélem valamikor el jön az az idő is !! Nem szégyen ha valami nem meggy flottul egyszerre , Na de ennyire . Ha kérhetném nyugodtan továbíthatnák eme észre vételt. Köszönöm!!
   
 20. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Amennyiben lesz bármiféle híradás a fejlesztés menetéről, vagy bármiféle közlendő a játék fejlesztői részéről, közzé fogjuk tenni a fórumon.
   

Az oldal megosztása