Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. sárkányos

  sárkányos Rutinos

  Egyet értek a botosokat jobban kéne büntetni!! Sok játékosnak akik tiszteségesen játszik el megy a kedve ettől a játéktól! Remélem ezt is figyelembe veszik És gondoljanak csak bele a fejlesztők nem minden a Pénzről szól ! Csak rendelj , rendelj.
   
 2. Mary

  Mary Fórum nagymestere


  De itt sajnos már minden csak a pénzről szól. Pénzért megveszed a csomagokat a fejlődéshez, mert amit a játékban x év alatt tisztességesen elértél, azt egyik percről a másikra elveszik s kezdheted elölről. A Dicsőségfal szerint fejlődünk előre, a rang szerint meg visszafele (tegnap kellett 5 millió pont a következő ranghoz, ez ma már 9 millió pont lett, lehet holnap már még 1-el kisebb rangom lesz). Így ennek a játéknak semmi értelme. A progisoknak gyorsan megy megszerezni a pontokat, nekem nem. Én már nem is küzdök a következő rangért, felesleges, mire megszerzem, megint kitalálnak valamit s elveszik.
   
  sárkányos kedveli ezt.
 3. sárkányos

  sárkányos Rutinos

  Nos lenne véleményem csak nem szeretném ki fejteni mert esetleg rossz néven vennék és talán félre értésre adna okot!! Amúgy meg csak legyen annyi elég hogy ha fel megyek a ts-re 1-2-n vagyunk ! ja igen vannak még;)de ök máshogy játszanak,hogy honnan tudják meg hogy mikor nézik a hajójukat hát nem tudom:( na mind 1 ez van hogy amég nem tiszta a játék én 1 fillért nem költök rá csak néha be lépek, kicsit szórakozok!!
   
  ÁKI01 kedveli ezt.
 4. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórum ismerője

  Én "csak" azt nem értem, hogyan változik 1-2 milliót naponta fel vagy le a rangsorpontom (alkalmasint a rangom is).Kezdek egyetérteni Maryvel, hogy hagyni kéne a francba ezt a rangosdit, ha ennyi bosszúságot okoz - legalábbis addig, amíg nem csinálják meg tisztasségesen.
   
  Mary kedveli ezt.
 5. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Én azt nem értem, hogy a Hasadéknak mi köze az egészhez. Az, hogy hetente megcsinálom, az tükrözi a játékbeli teljesítményem? :D Ne már.. Lett volna benne inkább az, hogy ki mióta játszik. Mármint hogy hány éves a hajó. Az inkább visszaadja, hogy igen, x y már 9 éve nyomja, mintsem egy pár éve bevezetett újdonság.
   
  sárkányos és Mary kedveli ezt.
 6. Mary

  Mary Fórum nagymestere

  Naponta több alkalommal is változnak a számok, össze-vissza számolnak. Én azt nem értem, hogy egyáltalán miért kell állandóan növelni a pontokat, miért nem lehet úgy megcsinálni, mint a csatapontnál, hogy minden ranghoz fix pontot kell elérni. Így elmegy az ember kedve, mert amikor látja, hogy már nem sok kell a cél eléréséhez, de másnap meg hirtelen kapja a hidegzuhanyt, hogy még több millió pont kell.
  Ez a rang nem tükrözi a játékos valódi teljesítményét, mert a botosnak (aki semmiért nem küzd meg, mert csinálja helyette a progi 1-2 hét alatt) nagyobb a rangja, mint egy olyan játékosnak, aki tud tisztességesen játszani és évekig küzd azért, hogy az egyik rangtól eljusson a magasabb rangig.
  Ennek ilyen formában nem sok értelme van, inkább egyáltalán ne is legyen.
   
 7. ░pityesz░

  ░pityesz░ Törzsjátékos

  Nekem volt 32 milla pontom a régi rangsor alapján, mikor behozták az újat már csak 21 volt, aztán következő nap, már 18 majd 1 napig nem játszottam szinte semmit, és megint 24 millió volt, nem értem mi alapján alapszik ezt, de mindegy! :) Számomra is felesleges a rangokért való versengés, attól nem fogok kisebbet se nagyobbat lőni, nem lesznek jobbak az ágyújaim, meg semmi se a rang egy fajta kiegészítő, amiért régen jó volt küzdeni ennyi, mára ezt is elrontották! :rolleyes::rolleyes:
   
  sárkányos kedveli ezt.
 8. DokkoLó✰HST

  DokkoLó✰HST Fórummogul

 9. Mary

  Mary Fórum nagymestere

  Szia. Ez a büntetés a bot használatért (debuff). Csak sajnos nem minden botos kap ilyet és csak kis ideig, amikor meg lejár ugyan úgy folytatja a botozást.
   
  sárkányos kedveli ezt.
 10. sárkányos

  sárkányos Rutinos

  Egyet értek!!!!
   
 11. ezvan

  ezvan Utánpótlás-írogató

  Ezt a bot használok kb 0.01 %-a kapja , ha kapja és a többivel mi van.
  Az az igazság botos hajóval bizonyos mapokon előbb találkozik az ember mint npc-vel.
  Már az is csoda , ha találkozol nem botos hajóval.
  Majd a szezonba mennyien lesznek aki most játszik boton az csak a töredéke akkor majd 1/-50/ lesz nagy vonatozás.
  Ez a debuff semmit se ér aki eddig is botozott ez után is fog ez a bünti egy nagy 0-a.
  Ez a játék a botosok oázisa lassan a név is változhat seafightról - Botfightra...
   
  sárkányos kedveli ezt.
 12. sárkányos

  sárkányos Rutinos

  :D:eek::D:D:D:D
   
 13. Mary

  Mary Fórum nagymestere

  Látom, ismét elfelejtették átváltani időben az előző eventről megmaradt cuccokat.
   
  .*Sirius*. és sárkányos kedveli ezt.
 14. sárkányos

  sárkányos Rutinos

  Szép napot rá kattintok a küldetés osztóra és ki dob!!:):D:D:D:D EU 1 na erröl is ennyi!!
   
 15. Mary

  Mary Fórum nagymestere

  Nem tudom, a fejlesztők milyen számítógépes rendszert használnak a rangok számításához, de szerintem le is cserélhetnék, mert nagyon nem tud számolni. Hogyan kapaszkodjunk felfele, ha a játékos pontjai nem emelkednek, hanem folyamatosan csökkennek, miközben a következő ranghoz szükséges pontok viszont több millióval emelkednek.
  Pl. nálam az előző hasadék szezon vége előtt https://prnt.sc/1qjuds5 és a hasadék 30 hullámának megcsinálása után https://prnt.sc/1r6odnq.
  Amióta változtattak a számításon, nagyon össze-vissza megy az egész, így soha nem lehet elérni a következő rangot. Nekem már volt olyan, hogy 3/4 óra alatt 3 rangom is volt (belépve Tengeri rabló, hasadék megcsinálása után Szabad rabló, resi után Kalózbáró, ami délután egyik percről a másikra visszatért Szabad rabló rangra).
   
  sárkányos kedveli ezt.
 16. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórum ismerője

  Talán stabilabb lenne a rangok számítása, ha bevonnák a premisszák közé az alábbi két tényezőt is:
  x - (a napi középhőmérséklet)
  y - (a hajókonyhában aktuálisan tartózkodó csótányok száma)
   
  Mary kedveli ezt.
 17. ¤₦-βєNņø-₦¤

  ¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

  Sziasztok...Ahogy nézem itt február óta semmi sem változott........további fél év pihi :(
   
  sárkányos kedveli ezt.
 18. Mary

  Mary Fórum nagymestere

  Azt nem lehet megoldani, hogy aki kap ilyen debuffot, ne tudjon BM-re se menni? Ennek a büntetésformának így nem sok értelme van, ha közben BM-en ugyan úgy botozik. Az npc-k után nem kell mennie s a jutalmakat is megkapja. Ez milyen büntetés? Ha nem kapna BM-en jutalmat, akkor tuti nem is csinálná.
   
  sárkányos kedveli ezt.
 19. Mary

  Mary Fórum nagymestere

  Az event kulcsokat ismét nem váltják át? Mindjárt kezdődik a következő event és már ez a sokadik lesz, hogy nem váltanak át event kulcsokat. Vagy esetleg ez az átváltás meg is szűnt?
   
  sárkányos kedveli ezt.
 20. sárkányos

  sárkányos Rutinos

  Nem csak azt nálam még a platón , szolón érme és a lelkek is meg vannak!!:):)
   

Az oldal megosztása