Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. DonMaterial

  DonMaterial Board Administrator Team Seafight

  Üdv!
  "Látod, hogy kérdeznek" - Nem a te tiszted eldönteni, hogy mikor és hogy válaszoljunk a játékosoknak, kérlek ne kötöszködj velünk, nem adtunk rá okot. Mi azért felelünk, hogy ha kérdésed van, segítsünk.
  Köszönöm!
   
 2. sárkányos

  sárkányos Törzsjátékos

  Köszönöm és + tiszteltél a válaszoddal !! Igérem Többet nem kérdezek!!
   
 3. ezvan

  ezvan Utánpótlás-írogató

  Erre azt tudom irni , ha program irányitja a hajókat az nem automata , mert szerintem az és a hajók 80-90%-a az , de lehet még keveset is irtam ...
  Elvileg jelenteni se kéne , ha foglalkoznának ezzel a dologgal ...
   
  sárkányos kedveli ezt.
 4. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Törzsjátékos

  Azt már többen, többször - és tök feleslegesen - kértük, hogy mozgás és harc közben is válthassunk hajókonfigurációt és dizájnt.Oké,belátom ez nem kívánságműsor, függetlenül a javaslat ésszerűségétől. De az isten áldja meg a "fejlesztőket", legalább azt ne rontanák el, ami eddig működött! Napok óta teljes a káosz a váltás körül, kiszámíthatatlan erenménnyel jár.Nem szokásom okvetlen mindent kritizálni,de a játékminóséget ilyen mértékben érintő változások elkeserítők.(Persze, lehet, hogy csak én használom ((használtam)) intenzíven a hajó-és konfiváltást, és ez csak engem zavar; úgy elnézést a sirámért.)
   
 5. DonMaterial

  DonMaterial Board Administrator Team Seafight

  Üdv!
  Nem probléma, ha jeleztek okosságokat, fejleszteni kívánt dolgot, vagy épp megvalósítani kívánt dolgot, mert sok fejlesztés/újítás a játékosoknak köszönhető, amit jeleznek, mi pedig továbbítjuk.
  Sajnos, keletkeznek hibák, melyek kijavításán mindig rajta vannak a fejlesztők - és vannak olyan fejlesztések, amelyek nem mindenkinek nyeri el a tetszését, de sajnos nem mindenkinek lehet megfelelni. De a fejlesztők azon vannak, és azon lesznek, hogy minél színesebbé, és látványosabbá tegyék a játékot, amellyel a játékosoknak tudnak kedvezni.
   
 6. SólyomKarom

  SólyomKarom Utánpótlás-írogató

  Teljesen egyetértek veled, mert nekem is napok óta a dizi és konfigváltások bizonytalanok, vagy egyáltalán nem lehetséges, ez kimondottan zavaró, főleg ha npc lövés után szigonyozni kéne és látom, hogy lassan lövi a szigonyt és keveset sebez, miért? mert nem váltott át arra amire szerettem volna, de ez igaz szigonyról, lövésre váltáskor is és a többi beállításra is!
  Tehát ez nem csak a te problémád, szerintem mindenkinek így megy (kivéve a gép irányítású hajókat, van belőlük jócskán)
  Mikor lesz tiszta játék nélkülük?? ( nem ember irányítású hajókból )
  Ez örökké így fog maradni??
   
  Utoljára szerkesztett: 12.11.21
  sárkányos kedveli ezt.
 7. ezvan

  ezvan Utánpótlás-írogató

  Ha a játék meg az eventek ebbe az irányba mennek .
  Lassan el lehet gondolkozni a BP-nek egy új szerver összevonáson , aztán a játék végleges befejezésén , csak igy tovább ...
   
 8. Köyble

  Köyble Utánpótlás-írogató

  Gondoltam itt a nagy ágyúrecept kedvezmények elérkeztével utánaszámolok milyen árban van most egy már elavultnak számító, de azért még használható ágyútár. Ha az ember szeretne 600 db 6. szintű világpusztító ágyút. Gyorsan leszögezném, hogy 5. és 6. szintű receptet nem lehet most drága magyar valutáért vásárolni (sajnos), kizárólag kalózjutalom keretein belül, ezért pontos adatokkal csak a 4. szintig rendelkezem, utána az előtte lévők mintájára lehet következtetni. A recept csomagokban növekvő sorrendben 85, 40, 20, 10, 5 recept található (világpusztító 0-4. szintig). Tovább mentem, ezen minta alapján két nem létező csomaggal is számoltam, egy 2 db-os 5. receptel, és egy 1 db-os 6-os recepttel. Mindegyik összeállítás 2690 ft. Ha szeretnék 0-ról 6-os világpusztítókig eljutni (most a lényegtelen évek alatt összegyűjthető ingame itemektől eltekintünk, súlytalanok), útközben lesz egy pont mikor lesz nálunk 2400 4. szintű ágyú, eddig egyértelműen ki lehet számolni, hogy mennyibe kerül, innen becslés.

  2400 db 4-es ágyú (recept) 6.380.680 Ft

  Ha a két feltételezett csomaggal továbbvisszük ezt, akkor az jön ki, hogy

  600 db 6. szintű világpusztító ágyú (recept) 9.680.680 Ft
  És ez nem a jelenleg szerezhető legjobb ágyú.
  Nyilván lehet ügyeskedni, kalózjutalmas csomagot venni, szépen apránként gyűjteni, csak a megérős csomagokat megvásárolni, eventezni (mondjuk kézzel ember legyen a talpán aki elér bármit) blackfridaykor vásárolni stb. Ha az ember tényleg odafigyel és érti a játékot még az is lehet, hogy a tizedéből megússza, ha ügyes. Jelentéktelen összeg, a hazai bruttó minimálbér alig több mint négyszerese, ha nem ügyes akkor negyvenszerese...
  Csak tájékoztatásul az esetleges új játékosoknak (ha egyáltalán még van ilyen 2021 végén).
   

Az oldal megosztása