Általános vélemények a játékról

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: $GOBLIN$HUN$, témanyitás ideje: 8.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. makfer

  makfer Törekvő

  Én ha verem a fejem a falba, de zavar, hogy fáj akkor egyszerűen csak abbahagyom. Esetleg nem gondolkodtatok azon, hogy nem használjátok a rakétát? Tudom, hogy ez extrémen bonyolultnak hangzik, de a valóságban nem az.
   
 2. st.Wolf.hu

  st.Wolf.hu Járnitanuló

  Nem azzal van a baj hogy PVP modba vált neérsd félre de csak a LASITO rakétárol volt szó a leirásban
   
 3. makfer

  makfer Törekvő

  Mintha a sefightban a leírások valaha pontosak lettek volna :D
   
 4. makfer

  makfer Törekvő

  Tudom, hogy általában szapulom csak a játékot, de csak szerintem hatékonyabb és aktívabb mostanság a botszűrés? Nekem legalábbis bejön.
  Persze nem 100%os hatékonysággal megy, de elég sűrűn szemezik velem valaki :D
   
 5. Kurec

  Kurec Utánpótlás-írogató

  Jó ez a bástya ágyú recept lvl6 os .... de még 5 ösre se lehet fejleszteni . Ideje lenne már berakni az opciót 5 re 6 ra is szerintem
   
 6. AirForce

  AirForce Fórum-zöldfülű

  Hali a rakétát nem lehetne vissza állítani, sokkal jobb volt ahogy egymás után ment mint most hogy egyszerre kijön azt cső..meg jobban is nézett ki hogy külön írta a sebzést is. Meg azt se látni mi a hatótávolsága folyamatosan fel van villanva előtte meg sötét volt ugye amíg nem értél a hatótávolsága
   
  Naksi kedveli ezt.
 7. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Üdvözlöm az ágyúhely bővítést, de akkor adjatok is hozzá napi küldetést. Vagy azt a 4.5 millió darab yulongot hogy gondolták? Mert ha nekiállok lőni minden nap, mert lenne rá lehetőségem, tuti kidobna botnak a rendszer... Szóval ez így nagyon nem okés. Vagy az ára legyen kevesebb, vagy legyenek plusz küldik. Abba is benne vagyok, ha bizonyos szint felett lenne csak az a plusz küldetés, de a jelenlegi állapottal konkrétan lehetetlen megcsinálni ésszerű időn belül. A Safanad érmét szintén.
   
  Naksi és _Mr_ kedveli ezt.
 8. ░pityesz░

  ░pityesz░ Törekvő

  Szia..;)
  Szerintem egyszerűbb, ha megemelik az npc fosztásért és kilövésért járó jutalmat, mert azzal sokkal előrébb van az ember, mint napi 2-3 küldi..:)
   
  .*Sirius*. és _Mr_ kedveli ezt.
 9. sárkányos

  sárkányos Fórumprofi

  Szia szép napot !! 1-t kell értenem a véleményeddel úgy ahogy le írtad bődületes nehéz lesz össze szedni az alap dolgokat , még ha nyomod is egésznap akkor is nehéz de szerintem van a játékosoknak más dolguk is mint hogy itt üljenek a gép előtt !! Gondolkodom hogyan tovább :mad::mad::mad:
   
  Naksi és _Mr_ kedveli ezt.
 10. _Mr_

  _Mr_ Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Inkább azzal kéne foglalkoznia fejlesztőknek el fogynak a játékosok a szerverekről ,valami meg oldást találni rá hogy a játék újra jó legyen mint régen mikor szerverek tele voltak játékosokkal , 2022 re üresek térképek nincs illetve alig van játékos!
   
 11. sárkányos

  sárkányos Fórumprofi

  No komment!:):):):):)
   
 12. sárkányos

  sárkányos Fórumprofi

  Szép napot!! Örömmel vennénk ha esetleg kód alapján kapnának a játékosok valamennyi yuongot ill-e safard érmét !! talán ennyit meg illetné!!Igaz ez csak álom :)
   
 13. Panamericana

  Panamericana Haladó

  Kiváncsi vagyok, hogy aki kitalálta ezeket az árakat az új helyekért, játszott valaha Seafightot vagy csak beütött egy tetszőleges számot ami neki tetszett? Közel 600ezer npc-t kell kilőni. Ezt mégis ,hogy gondolták? Normál játékkal minimum másfél év, fanatikus játékkal legalább 7-8 hónap. Hát a franc sem fog ezzel vesződni.
   
  Naksi és sárkányos kedveli ezt.
 14. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  A botosok miatt nem támogatom. Felrakják a hajót aztán hadd szóljon, mivel még mindig látni egy csomót, feltételezem így is megéri nekik. Szóval ezzel megint csak ők lennének előnyben, mert én a napi pár órámmal nem tudnék versenyezni velük. Okosabb megoldásnak tartanám, ha a küldetésekből naponta szerezhető Yulong érme mondjuk a duplájára emelkedne.
   
  Naksi és sárkányos kedveli ezt.
 15. bnor

  bnor Törekvő

  Szia, hogy jönnek ide a botosok most?
   
  _Mr_ kedveli ezt.
 16. Mary

  Mary Fórum mestere


  Úgy, hogy a botosok összeszedik 1 hónap alatt, amit a tisztességes játékos fél év alatt. S tudjuk, sokan progival fognak gyűjtögetni, de remélem, a fejlesztők kellő gyakorisággal fogják őket "jutalmazni" debuff vagy kitiltás "ajándékokkal".
   
 17. bnor

  bnor Törekvő

  Szia, teljesen mindegy a bothasználat abból a szempontból, amit Pityesz írt: ,,Szerintem egyszerűbb, ha megemelik az npc fosztásért és kilövésért járó jutalmat, mert azzal sokkal előrébb van az ember, mint napi 2-3 küldi'' A botos így is, úgyis hamarabb összeszedi. De ha te is többet kapnál az npc-ből, akkor te is hamarabb össze tudnád szedni. A beírás az összegről szólt, nem arról, hogy a botos mennyivel hamarabb tudja összeszedni az ágyúk árát.
   
 18. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Sokkal egyszerűbb napi pár küldit letudni, mint ott bohóckodni a térképen a hajókkal. De ez az én véleményem, az meg a tiétek. Majd eldől, hogy lesz-e módosítás egyáltalán. Nyugodt tengert!
   
  sárkányos kedveli ezt.
 19. Miki2015

  Miki2015 Utánpótlás-írogató

  Arra nem gondoltatok, hogy a fejlesztők eleve azért tették így be, mert nem akarják, hogy hamar összeszedd a yulongot meg a safanad érmét? Dolgozz érte, menjen a lőszer, kalózok, felszerelések, meg a fizetőeszközök (gyöngy, korona), vegyél csomagokat, mert abban is szokott lenni stb.
   
 20. bnor

  bnor Törekvő

  A próba jutalmának növelése nem zárja ki, hogy az npc-k több érmét adjanak. Mert a próbánál is npc-t kell lőni.
   

Az oldal megosztása