Visszajelzés Áremelés

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: alektra, témanyitás ideje: 23.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. TYUPI™

  TYUPI™ Fórumlakó  Kedves játékos engedd meg hogy én válaszoljak 1 feltevésedre .

  "Honnan lesz ágyúd? Mert a játékban megszerezni őket lehetetlen sőt egyes ágyukat egyáltalán nem lehet megszerezni. Eventek alatt érdemes lenne ezt szemügyre venni, hogy legyen miért eventezni. Olyan választ nem is kérek, hogy de lehet mert 50 tűzviharért kapsz 50 sorskalapácsot. Ja csak vedd meg az 50 et."

  Manapság eléggé bőkezű volt a bp tűz vihar ágyúval ( jó pár event top 100 játékos-5 tűzvihar) , vagy fel mész a felső ligába élből ott is lehet szerezni . Vagy ott a vudu ágyú amit szintén sok event adott és próba . abol már lehet építkezni de azt ligában megint csak szerezhetsz . Így hát minden adott hogy neked ágyúd legyen.

  Félre ne érts én nem szeretek már költeni ebbe a játékba mert felesleges. Viszem amíg lehet utána abba hagyom fejlődés nehezebb de haladsz . ( inkább mint béta szerveren tesztelgessem hogy mekkora arc vagyok mert mindent meg kapok 2-3 napra . Mint manapság a legtöbb ottani játékos. )

  A fent megemlítettekből tanulj és használd mert ne csak te fejlődsz így és még mások is így fognak .
   
 2. STAFF

  STAFF Utánpótlás-írogató

  Tisztelt mindenki!
  nem értek egyet a áremeléssel egyáltalán,mert itt Magyarországon nagyon alacsonyak a bérek ,és ezt a árakat is van akik sokan meg se tudják fizetni,és mindig egy kicsi emelés...
  sok kicsi sokra megy!
  Másik dolog,talán a sok hibát,a sok botosokat kellene előbb megszüntetni. és játszhatóvá tenni a játékot,és ha ezek megvannak mind,akkor emelni,de akkor sem igazságos más országokkal szemben mert más Európai országokban sokkal jobbak a bérek!!
  és talán el kellene ezen gondolkodni, és nem emelni árakat ,mert senki se fog maradni a végén, és nem lehet rendesen játszani ha a ember nem költ erre a játékra, sajnálatos módon itt tartunk ma! :( :(Mások is írják csak le a véleményüket mindenki ne magukban gondolják..
  Lássuk csak kik is azok akik egyetértenek velem?
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.10.17

Az oldal megosztása