Közlemény Aruba üstje, Bónusztérkép bug.

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 7.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  A múlt hét keddi bónusz térkép hibája miatt úgy határoztunk, hogy visszavonjuk a bónusztérképek 2/3-t, melyeket a hiba napján 14:00 és 18:00 között (tehát amikor a hiba volt) kaptatok. Minden bónusztérkép részletért 100 gyöngyöt adunk (1 mojó ára):
  • Virgo = 2000 gyöngy
  • Capricornus = 3200 gyöngy
  • Sagittarius = 4800 gyöngy
  • Cancer = 6400 gyöngy
  Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy játék hiba volt, ezért úgy döntöttünk, hogy a bónusz térképek 1/3-t meghagyjuk. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal is, hogy a bónusztérkép részletek az egyik legkeresettebb eleme az Aruba üstjének, hiszen meglehetősen kis arányban ad részleteket. Ha meghagyjuk a nagy mennyiségű Bónusztérképeket, melyekhez a hibával jutottatok hozzá, nagyban károsítaná a játék egyensúlyát, mely láncreakciót indítana el az egész játékban.

  Remélhetőleg ezt a scriptet még ma lefuttatjuk, ezzel el fogjuk távolítani a többlet bónusztérképeket, valamint jóváírjuk a gyöngyöket. Ezt majd láthatjátok a naplótokban.

  A Seafight csapata
   
  -Tigrincs77-GWU és NagyGiba.hu kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása