Átugrás

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Panamericana, témanyitás ideje: 30.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Panamericana

  Panamericana Aktív író

  Kicsit sok lett a napi teendő a játékban ami elég monoton tud lenni egy idő után. Próbák, szezon, hasadék, BM-ek. Minden időbe kerül. sajnos nem jut annyi idő játékra, hogy mindent megcsináljunk napi szinten és még nem beszéltünk az eventekről. Nagyon sok játékban az olyan harcokat amik a BM-khez hasonlóak, úgy oldották meg , hogy a hullámok elején van "skip" azaz harc átugrása lehetőség. Ha minden feltétel megvan a hullám teljesítéséhez, lőszer, hp, védelem, stb. akkor egyszerűen át lehet ugrani a hullámot. Nos mivel ebben a játékban a BM-ek gyakorlatilag az utolsó helyre kerültek az idő miatt, a legtöbben vagy bottal viszik ki őket , vagy egyszerűen nem BM-znek( mint jómagam) . Szerintem nagyon ésszerű lenne ennek a "skip" gombnak a bevezétese a BM-kre itt is. Rengeteg időt megspórolnánk és mindenki egyenlő feltételek mellett jutna bónuszokhoz. És teljesen kiküszöbőlné a BM botot.
  És ha a fejlesztők mégis ragaszkodnának , hogy időbe kerüljön egy BM kivitele , akkor jöhetne a "blitz" ,azaz a hullám utómatikus kivitele. Meg lehetne szabni , hogy egy Virgo 10 perc, egy Cancer 45 perc, stb., de közben tudnánk mást csinálni. Természtesen a lőszert levonná a rendszer.
   
  Utoljára szerkesztett: 30.9.19
  -Cigi-Hu kedveli ezt.
 2. bnor

  bnor Aktív író

  Szia,
  nem gondolom, hogy ez megvalósítható lenne. Abban viszont látnék realitást, hogy a szigonyok újratöltési idejét vissza lehetne állítani a régi tehetségeknél kitehetett időre. Sajnos a mostaninál ezt nagyon visszavették. Valamint csökkenthetnék az npc-k fosztási idejét pl. a felére, mivel az akkor beállított idő óta sokkal nagyobbakat lövünk és csak állunk és várunk, míg a következő npc fosztható lesz. Ezekkel is sok értékes perceket spórolhatnánk meg.
   
 3. adella90Go®

  adella90Go® Junior szaki

  Ezzel én is egyetértek, valóban jó változtatás lenne. főleg kis hp-val rendelkező hajóknál, mint a VCMA Blizzard.

  Ezzel azért lenne némi feladat, illetve pontosítást is igényelne, amennyiben korlátlan alkalommal lenne lehetséges, akkor ellenzem, egy reális naponta mondjuk BM fajtánként 1 max 2 alkalommal viszont egyet tudok érteni.

  Természetesen csak akkor, ha ezt a változtatást előtte 1000x tesztelik és 100% bug mentesen rakják be, mielőtt ismét valaki kihasználná és újabb büntetés nélküli komoly előnyre tenne szert. (lásd iránytűs bug)
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.10.19
 4. Panamericana

  Panamericana Aktív író

  Csak az alap ötletet írtam. Egyetértek azzal, hogy korlátozva lehetne használni. Most is a top BM-zők, csak eu7-en ami nem egy régi szerver ,már 10k BM felett járnak. Annyira nem agyalágyult senki ,hogy bevegye azt ,hogy kézzel lettek megcsinálva, de semmi sem történik velük.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.10.19
  -Cigi-Hu kedveli ezt.
 5. Saracen

  Saracen Kivételes tehetség

  Eu7-ről anyit mivel PvE anyi gyöngyöt koronát stb tudol beszuerezni hogy jó magam is dobálom a gyöngyöt bm-ért+ volt eleite regisztrálási jutalom féle rendelésbe szinte ingyen kaptuk az úgymond elit ágyúkat
  • 10.000 x Szívtörő lőszer
  • 10.000 x Vudu lőszer
  • 1 x Császári zsákmányzsák
  • 10 x Tűzvihar ágyú
  • 7 nap kristályeső
  • 1 x Intenium Platinum
  • 10.000 x Polipméreg lőszer
  • 10.000 x Konfetti lőszer
  • 1 x Vadak ura zsákmányzsák
  • 1000 x Kristály
  • 10.000 x Páncéltörő lőszer
  • 10.000 x Jegestűz lőszer
  • 1 x Vadak ura zsákmányzsák
  • 1 x Császári zsákmányzsák
  • 10 x A sors kalapácsa
  És eventek is enemy mentesek tudjátok jól suhanó penge 25%+prém a piacon kaszálni lehet napi 300k hasdék volt a max mivel olcsobban váltom át a udu lőszer amit alapból olcsón vesszek bm-eket elittel viszem..
   
 6. world_of_warship

  world_of_warship Junior szaki

  Hali
  A Csoportos térképen ha randomban játszok az katasztrófa. Bejönnek a játékosok és semmit se csinálnak, kifutnak a map szélére és köszönik szépen jól vannak, míg mi az 5-böl jó ha 2-3-an löjjük.Nem tudom hogy lőszert akarnak-e spórolni vagy miért , de ugyanannyi gyöngyöt kapnak mint mi akik lőjjük, Miért ne lehetne sebzésarányosan osztani a gyöngyöt ? ez elvenné a potyások kedvét
   
 7. Wizard

  Wizard S-Moderator Team Seafight

  Köszönjük a jelzést. Továbbítjuk a fejlesztők irányába.
  Legközelebb az eseménnyel kapcsolatos hozzászókásokat az átláthatóság miatt kérlek IDE írd.
   
 8. world_of_warship

  world_of_warship Junior szaki

 9. Panamericana

  Panamericana Aktív író

  Lényegtelen , hogy az én ötletem alapján ,vagy csak más is gondolt rá , de nagy segítség ez a kapitány dolog a játékban:)
   

Az oldal megosztása