Bank létrehozása a játékban

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Bujtika, témanyitás ideje: 14.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Bujtika

Bujtika Fórum-zöldfülű

sziasztok
    Nagyon jól tudom hogy van a játékban egy óra fosztási védelem miután kifosztottak. De én ezt én elvenném és hoznék létre a játékban bankot és klánbankot ahova gyűjtögethetnénk aranyat.
    Amikor kezd a játékos eléri az 5-ös szintet belép egy klánba. Eldöntheti milyen stílusú játékot akar játszani támadó harcos vagy gyűjtögető aki aranyat gyűjt a klánnak és be rakja a klán bankjába. Sima bankkal meg klán nélküli kezdő játékosok gyűjtögetnének egy keveset hogy hamarabb feljebb jussanak.

Ez az ötlet egy újfajta csatákat alakítana a játékban. Egy példa.: öten játszanak egy kánból három harcos, kettő gyűjtögető a gyűjtögetők összegyűjtötték az aranyat elindulnak a bankba. Az ellenség közelit ki kell találnia a öt játékos közül melyekbe van az arany a három harcosnak sikerül feltartóztatni az ellenséget és a gyűjtögetők sikeresen eljutottak a bankba berakták az aranyat. Lehet kombinálni a gyűjtök hajóját nagyobb hp vagy majdnem annyit sebezzenek mint a harcosok hogy nehezebb legyen megkülönböztetni gyűjtőket a támadóktól.

2. Fejvadász

Fejvadász Haladó

LAKAT

3. LBBARCELONA

LBBARCELONA Utánpótlás-írogató

Nem rosz nem rossz :)

4. Nickholas

Nickholas Junior szaki

Nagyon koszonjuk szépen az otleted. Egy szo mint száz, ez annyira felesleges és lényegtelen fejlesztés, mint ha megakarnál etetni egy egeret macskával.

SamuelTaylor kedveli ezt.