Básyta napok

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: sLaca, témanyitás ideje: 29.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. sLaca

sLaca Aktív író

Sziasztok!
    Bástya napok vannak, de az árak nem mentek lejjebb. Másnál sem?

2. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Szia.
    Általános hiba, CM szerint több szerveren is jelezték.

3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok!

Külön felhívtuk a figyelmeteket!

4. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Ellenőrzés megvolt, csak így addig a fejlesztés elnapolva. :p

5. ZORSłKA

ZORSłKA Fórum-zöldfülű

Hát én nem voltam ilyen körültekintő.. ilyenkor mi van ? :(

6. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Hát ilyenkor az van, hogy írsz supporta és kb. azt a választ kapod, hogy így jártál :D máskor figyelj oda jobban...

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

1 próbát talán megér, egyenlőre nem kaptam én se választ hogy ilyenkor visszaadják-e a gyöngyöt vagy mi lesz. De tény hogy felhívtuk rá a figyelmeteket, nézzétek meg...

8. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Én nem olyanrég fordultam ilyen dologgal a supphoz és azt volt a válasz, hogy tényleges kár nem ért, mivel megkaptam a gyöngyömért a fejlesztést, így nincs mód korrigálásra...:rolleyes:

9. ZORSłKA

ZORSłKA Fórum-zöldfülű

Tény és való.. de jóhiszemű játékosként fel sem merülhet bennem hogy hibás a kiírás.Azért időközben írtam a supportnak ..Köszi a tippet, egyre gondoltunk :)

Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  10. Europa5

Europa5 Fórumlakó

Most már jó, nem hibás. :)

11. messor

messor Junior szaki

érdekes nálam nem írták a felugró ablak alá csak azt hogy ettől eddig bástya napok vannak a kisbetűs részt se találtam hogy figyi beraktuk csak most nem működik és ha nem figyelsz így jártál

ZORSłKA kedveli ezt.
  12. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Ezt mindenki majdnem 1 nappal hamarabb is olvashatta, sőt minden egyes Bástyanap előtt felhívtuk rá a figyelmeteket. Aki nem olvas fórumot, amin keresztül tájékoztatunk benneteket minden fontos dologról, többek között erről is az magára vessen. Nem kérünk nagy dolgot, napi 1 percet kellene rászánni, rákukkantasz van-e új közlemény, elolvasod, és kész. Aki ezt megtette az tisztában volt a dolgokkal.

13. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Most komolyan...minden ilyen esemény több napig tart. Mindenki tudja, hogy lehetnek és vannak is hibák a játékban. Nem értem, hogy miért kell rögtön kipróbálni az újdonságot, főleg úgy, hogy van róla figyelem felhívás is. A türelmetlenségetek csak a reklamáció halmazt bővítik teljesen feleslegesen. Kis figyelem és pár perc utána járás, és már nincs is okod a reklamálásra, mert tudsz az esetleges hibáról, vagy egyéb problémáról.

[DD] kedveli ezt.
  14. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Nem sokan olvassák a fórumot sajna és ahogy DD is írta, az magára vessen... vannak, akik azt várják el, hogy majd valaki a klánból szórja az infót mindenkinek külön-külön :D Pedig szerintem nem hal bele senki egy kis olvasásba...

[DD] kedveli ezt.
  15. messor

messor Junior szaki

bármilyen hihetetlen számotokra napi szinten olvasok fórumot de ezt pont nem láttam.bár azért hihetetlen számomra hogy miért nem tudják jóváírni a 25% gyöngyöt szerintem ez csak hozzáállás kérdése