Közlemény Bejelentkezési problémák az Egyesült Államok szerverein

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 27.7.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Bejelentkezési problémák az Egyesült Államok szerverein

  Ahoj Kalózok!

  Szeretnénk tájékoztatni, hogy rendszerünk jelenleg időszakos elosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadásokat tapasztal. Biztosak lehettek benne, hogy védelmi mechanizmusaink sikeresen azonosították ezeket a rosszindulatú próbálkozásokat, és megtagadják a kapcsolatokat a támadóktól, mérsékelve a szolgáltatásainkra gyakorolt jelentős hatásokat.

  Sajnálattal kell azonban elismernünk, hogy a legutóbbi DDoS-támadások fennakadást okoztak az egyesült államokbeli szervereken történő telepítési folyamatunkban. Ennek eredményeként nehézségekbe ütközhet a játékba való bejelentkezés. Őszintén elnézést kérünk a kellemetlenségért.

  Biztosak lehettek benne, hogy csapatunk aktívan dolgozik a legújabb verzió újratelepítésén a szervereinken, hogy gyorsan megoldja ezt a problémát. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető leggyorsabban visszaállítsuk szolgáltatásaink normál működését.

  Még egyszer elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért, és köszönjük megértéseteket ebben a nehéz időszakban!

  A Seafight csapata
   
 2. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj Kalózok!

  Örömmel jelentjük be, hogy az egyesült államokbeli szerverek újra online állapotban vannak, és újra be lehet jelentkezni. Őszintén elnézést kérünk az általunk tapasztalt DDoS támadások miatti közelmúltbeli leállás kellemetlenségeiért!

  A kihívásokkal teli időszakban tanúsított türelmedért és hűségünkért hálánk jeléül, örömmel ajánlunk fel egy kompenzációs utalvány kódot. A kód "LORDSOFTHESEA23" és azonnal beváltható. Az utalvány kódja 07. 31-ig érvényes, így bőven van időd átvenni a jutalmadat.

  Köszönjük, hogy az Seafight család tagja vagy!

  A Seafight csapata
   
  Naksi és Scorpio.2.Hu kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.