Közlemény Bejelentkezési promlémák

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: BA_Arthur, témanyitás ideje: 24.7.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. BA_Arthur

  BA_Arthur Board Administrator Team Seafight

  Ahoy, kalózok!


  Sajnálattal értesítjük/tájékoztatjuk, hogy jelenleg minden Bigpoint - játéknál bejelentkezési problémák jelentkeznek. Tisztában vagyunk vele, mennyire frusztráló lehet ez a helyzet, és szeretnénk biztosítani arról, hogy csapataink szorgalmasan dolgoznak a probléma lehető leggyorsabb megoldásán.

  Technikai szakértőink aktívan vizsgálják a bejelentkezési problémák kiváltó okát egy átfogó megoldás megvalósítása érdekében. Nagyra értékeljük türelmét és megértését ebben a váratlan leállási idő alatt.

  Elnézést kérünk minden okozott kellemetlenségért, és köszönjük megingathatatlan támogatását és hűségét. A Bigpoint teljes mértékben elkötelezett a zökkenőmentes és zökkenőmentes játékélmény biztosítása iránt minden játékosunk számára, és erőfeszítéseinket nem kíméljük a helyzetet gyorsan kijavítjuk.

  Megértéseteket és türelmeteket köszönjük.

  Tisztelettel,

  A Bigpoint csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 24.7.23
 2. BA_Arthur

  BA_Arthur Board Administrator Team Seafight

  Ahoy, kalózok!


  A Seafight és más Bigpoint játékok DDoS támadások alatt állnak, amelyek az elmúlt 24 órában is fennálltak. Ez egy rosszindulatú cselekmény, amelynek célja szolgáltatásaink megzavarása és megakadályozása, hogy élvezze kedvenc játékát. Biztos lehet benne, hogy elkötelezett mérnökeinkből és biztonsági szakértőinkből álló teljes csapatunk aktívan küzd ez a támadás ellen, és határozott intézkedéseket alkalmaz szervereink védelmére és a normál játékmenet helyreállítása érdekében.

  Ugyanakkor átláthatónak kell lennünk azonban az előttünk álló kihívásokkal kapcsolatban. A helyzet megoldása még egy napig is eltarthat. A meghosszabbított időtartam oka ennek a DDoS támadásnak a mértéke és összetettsége. Csapatunk éjjel-nappal azon dolgozik, hogy alkalmazkodjon ezekhez a fejlődő taktikákhoz és további biztonsági intézkedéseket hajtson végre.

  Továbbá a Seafight integritásának és játékosaink biztonságának biztosítása érdekében óvatos lépéseket teszünk, hogy megakadályozzuk az elhamarkodott ellenintézkedésekből eredő járulékos károkat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy teljes mértékben elkötelezettek vagyunk ezen akadály leküzdése és védelmünk megerősítése mellett, hogy a jövőben megakadályozzuk az ilyen támadásokat.

  Addig is kérjük további támogatásukat és türelmüket. Kérjük, tartsa velünk a kapcsolatot hivatalos csatornáinkon keresztül, hogy értesüljön a helyzetről. Köszönjük, hogy értékes része vagy a Seafight és a Bigpoint közösségnek.


  SF csapat
   
  Tamika22 kedveli ezt.
 3. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj Kalózok!

  Örömmel jelentjük be, hogy szervereink újra üzemelnek, és a DDoS probléma megoldódott! Szeretnénk őszinte köszönetünket kifejezni megingathatatlan támogatásotokért és türelmetekért ebben a kihívásokkal teli időszakban!

  Képzett mérnökeink és biztonsági szakértőink könyörtelen erőfeszítései sikeresen mérsékelték a DDoS támadást, lehetővé téve számunkra a normál játékmenet helyreállítását. Megértésetek hálája jeléül úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítjuk a jelenlegi "Voodoo Hunt" eseményt 29-én, helyi szerveridő szerint déli 12 óráig. Merüljetek vissza a kalandba, és használjátok ki ezt a meghosszabbított lehetőséget!

  De ez még nem minden! Tisztában vagyunk vele, hogy a támadás okozta fennakadások hatással lehetnek a tapasztalataitokra, és jóindulatunk gesztusaként kompenzációs csomagot ajánlunk minden elkötelezett játékosunk számára a következő napokban; jelenleg még mindig vannak csomagkészítési problémáink. A következő egy-két napon belül exkluzív játékon belüli finomságokat kaptok, amelyek segítenek a küldetésben, és javítják a játékélményt.

  Ha bármilyen elhúzódó problémába ütköznétek, vagy kérdésetek lenne, forduljatok bizalommal elkötelezett ügyfélszolgálatunkhoz. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek az út minden lépésében.

  Köszönjük megértéseteket, szenvedélyeteket és türelmeteket! Együtt erősen, egységesen vitorlázunk a kihívásokkal szemben. Nautica vár!

  A Seafight csapata
   
 4. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj Kalózok!

  Az elmúlt két napban játékszervereink váratlan technikai nehézségekbe ütköztek, ami egy váratlan leállást eredményezett, ami miatt sok játékos nem tudott bejelentkezni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez mennyire bosszantó és kellemetlen lehetett számotokra, ezért őszintén elnézést kérünk!

  A helyzet fényében a fejlesztőcsapat alaposan mérlegelte a játékos közösségére gyakorolt hatást. A méltányosság fenntartása és annak biztosítása érdekében, hogy senkit ne sújtson ez a kiesett idő igazságtalanul, úgy döntöttünk, hogy további 2 nappal meghosszabbítjuk a debuff időtartamát minden érintett játékos esetében. Ez a hosszabbítás kompenzálja a szerverleállás alatti időveszteséget, így mindenkinek méltányos esélye lesz a kalandozás folytatására indokolatlan hátrány nélkül.

  Ezenkívül szeretnénk titeket tájékoztatni, hogy bár technikai csapatunk megoldotta a főbb szerverproblémákat, továbbra is dolgozunk bizonyos belső szolgáltatásokkal kapcsolatos problémák megoldásán. Jelen pillanatban sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy nem áll módunkban azonnali kárpótlási utalványt kiadni. Mindazonáltal nyugodt lehet mindenki, aktívan dolgozunk a helyzet orvoslásán, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a kárpótlási utalványt mielőbb kiállítsuk.

  Még egyszer elnézést kérünk a váratlan leállás miatti kellemetlenségekért! A ti hűségetek és támogatásotok a világot jelenti számunkra, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető legjobb játékélményt biztosítsuk nektek.

  Köszönjük, hogy a játékközösségünk tagjai vagytok, és legyenek a jövőbeli kalandjaitok tele izgalommal és sikerrel!


  A Seafight csapata
   
  konan54 és Naksi kedveli ezt.
 5. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Kompenzációs utalvány a bejelentkezési problémákért

  Őszintén elnézést kérünk az általunk tapasztalt DDoS támadások miatti közelmúltbeli leállás kellemetlenségeiért!
  A kihívásokkal teli időszakban tanúsított türelmedért és hűségünkért hálánk jeléül, örömmel ajánlunk fel egy kompenzációs utalvány kódot. A kód "LORDSOFTHESEA23" és azonnal beváltható. Az utalvány kódja 07. 31-ig érvényes, így bőven van időd átvenni a jutalmadat.
  Köszönjük, hogy az Seafight család tagja vagy!

  A Seafight csapata
   
  sárkányos kedveli ezt.
 6. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj kalózok!

  A ma korábban kiadott utalványkódon túlmenően folyamatban van a boldog hétvége csomag lefoglalása minden olyan játékos fiók számára, akiknek az állásidő alatt valamelyik előfizetett csomagjuk volt: prémium, csillogó duplázó, kedvezmény, hűségbónusz vagy Suhanó Pengék tagsági kártya.

  Ezen túlmenően, azok a felhasználók, akiknek az állásidő alatt Suhanó Penge tagsági kártyájuk volt, további 5 napot kapnak.

  Ezúton is elnézést kérünk az ezalatt okozott kellemetlenségekért, és reméljük, jól érzitek magatokat az ellenségeitekkel való küzdelmeitekben, felhasználva a kapott buffokat és finomságokat. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy bár ez a probléma megoldódott, továbbra is fejlesztjük biztonsági folyamatunkat, hogy ez ne fordulhasson elő újra.

  A boldog hétvége csomag tartalma:

  • 1 x banki duplázó (szokásos korlátozások érvényesek)
  • 3 x 1 napos csillogó duplázó
  • 3 x 1 napos kedvezmény
  • 3 x 1 napos hűség bónusz
  • 1 napos prémium előnyök

  A Seafight csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.