Közlemény Belépési és Weboldal problémák

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 14.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  Talán már találkoztatok azzal a problémával, hogy a böngészőtök nem töltötte be a Flash player-t. Figyeljetek rá, hogy mindkettőt frissítsétek, Flash playeretek és a böngészőtök is a legfrissebb kiadás legyen.

  Minden böngésző és flash player lehetőséget ad az automatikus frissítésre.

  Biztonsági okokból is nagyon fontos a programok frissítése, ezért azt javasoljuk, hogy használd az automatikus frissítés lehetőséget az ilyen rendkívül fontos szoftverek esetében. Számos olyan oldal létezik, amelyek Bigpoint termékektől eltérően kihasználják a programok elavult verziójának hiányosságait, ezért veszélyt jelentenek az adataidra nézve.

  Bizonyára azt is észrevetted, hogy bizonyos böngészők nem is támogatják - vagy éppen letiltják - a Flash Player elavult verzióját, mivel csak a program legfrissebb verziójával tudnak működni. Ennek célja a kockázat minimálisra csökkentése a böngésző használóinak a számára.

  Ha bármilyen problémád vagy kérdésed lenne a biztonsággal kapcsolatban vagy még mindig gondod lenne a Flash Player és a Bigpoint játékainak futásával, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal erre a linkre kattintva: http://www.bigpoint.com/support

  A Bigpoint minden lehetséges lépést megtesz a közösség és a játékosok tájékoztatásának érdekében a kritikus szoftverfejlesztésekkel kapcsolatban, amely a biztonságukat vagy a játékok használatát érinti.

  A Seafight csapata.
   
  BERMUDA65(HU) kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása