Beszélgetés, csak úgy, bármiről

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: ❤__*, témanyitás ideje: 7.5.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -pannonia-

  -pannonia- Utánpótlás-írogató

  Lejárt a bérencem. Most hol tudom feltenni az újat?
  Kicsit necces kevesebb ágyúval mászkálni.Az újítások másnak sem jönnek be?
   
 2. BA_Arthur

  BA_Arthur Board Administrator Team Seafight

  Jelentve van a hiba. Javítás alatt.
   
 3. Scorpio.2.Hu

  Scorpio.2.Hu Junior szaki

  Helló ! Nekem egyáltalán nem jön be ez a újítás ! :( Egyenesen bosszantó, idegesítő ! Miért kell a jót elrontani ? Vissza kell állítani, ahogy volt ! Remélem meg is történik! Úgy volt jó, ahogyan volt! Valamit fel vettem, akkor pont a látószögemben volt, és láttam is egyből! Nem értem miért kellett cset ablakba tenni? És ott helye sincs ennek a hatalmas ablaknak, amit kicsinyíteni se lehet, És ott keresgélj mi mit adott ez teljesen felesleges idegesítő! :(
   
  sárkányos kedveli ezt.
 4. §sombrero§(WFA)(MSZ)

  §sombrero§(WFA)(MSZ) Aktív író

  Üdv! Nekem sehogyan se nem jön be ez a újítás ! Most nem magyarázom, mert nincs időm! Szeretném, ha vissza lenne állítva, ahogyan volt! Ki írja fent, aki meg nem lássa, az majd megnézné a cset ablakban de úgy ahogy azt bnor, Ma 04:29-kor írta! Mert most ahogyan van, azt nem lehet használni, mert idegölő !
   
 5. DonatMatthew

  DonatMatthew Járnitanuló

  Üdv! Szerintem is nagyon bosszantó ez az újítás. Legyen az opcióknál választható, hogy ki, hogyan szeretné! Bónuszozásnál, mojozásnál jó dolog ez, minden máshoz szeretném vissza kapni a régit!
   
 6. David[hun]666

  David[hun]666 Járnitanuló

  Halo a ragállyal nemakar kezdeni valamit a játék mert rohat jó mikor csoportos térkép előtt rámteszi azt csoportoson lesem lehet szedni
   
  sárkányos kedveli ezt.
 7. sárkányos

  sárkányos Fórumelemző

  Szép Napot!! Hát várom az ajándékot de csak ne akar + érkezni;) remélem nem a szezon kódra gondoltak mert az már megszokott.!
  UI: Január 4-én ajándékot is kapsz

  BOLDOG ÚJ ÉVET KAPITÁNY!!!!!

  A Seafight Csapata
   
 8. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  Mivel már 5.-e van, mást nem kaptunk, így gondolható, igen ez volt az ajándék. Megszokott ajándék, van ilyen. Remélem nem akarod rajtam számonkérni!
  Nem kell több helyen leírni ugyanazt fórumon (a másik hozzászólásodat töröltem). Utólag gondolom, azért írtad le még 1*, mert választ vártál rá. De mi is csak a saját tapasztalatra alapozva tudunk időnként válaszolni, akár tetszik, akár nem. Egyébként neked és a többieknek is ajánlanám figyelmetekbe a discordot.
   
 9. sárkányos

  sárkányos Fórumelemző

  Köszönöm a válaszod!! De nincs szándékomban számon kérni semmit!!Csak érdeklődtem Kérlek ne értsd félre a kérdésem Köszönöm még 1x.
   
  SM_Aura kedveli ezt.
 10. Barbus08

  Barbus08 Fórum-zöldfülű

  mi ertelme van ennek a bastyanapoknak a felszini hajo mar full minden bastya ,ma atlantisz de aki jatzsik annak minden fullos mar tehat bovithetnek vagy ujitananak
   
 11. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Neked minden ki van rakva, és elég sokaknak, de hidd el, még így is vannak, akik várják a bástya napokat. Vannak visszatérő játékosok, és újak is, nekik is jól jönnek ezek a kedvezmények. Sok játékos pedig Atlantiszon nincs még kész vele, örülnek még sokan ezeknek a napoknak. A trófea napok szokott még mellé bekerülni, amit bizonyára te is tudsz, az most kimaradt. Gondolom okkal.
   
  Naksi kedveli ezt.
 12. **M.I.L.Á.N**

  **M.I.L.Á.N** Aktív író

  Honnan lehet szerezni orichalkumot?
   
 13. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Atlantiszi küldetésekből tudsz orichalkumot szerezni, néha az NPC-k is adnak lent. Vehetsz csomagot Atlantisz jeléért, melyekben szintén találsz orichalkumot is. Fent pedig az új régiók admirálisától, némelyik NPC-től is szerezhetsz, ha épp az van benne. Eventeken is előfordul, hogy kaphatsz az esemény NPC-itől. A frissített Hópehely bónusztérkép, Tökök térképe is ad egy keveset. Ezeken kívül pedig fizetős csomagokban is előfordul.
   
 14. Naksi

  Naksi Fórum hercege

  Szép estét mindenkinek! Szeretném kérdezni, hogy a Szezonnak van-e kódja? Köszönöm a választ!
   
  §sombrero§(WFA)(MSZ) kedveli ezt.
 15. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  Nincs tudomásom róla, hogy lenne. Meg fogod látni fórumon, ha kapunk hozzá, mint eddig is, ki fogom írni. Ezt meg sem kell(ene) kérdezni.:)
   
 16. Naksi

  Naksi Fórum hercege

  Köszönöm szépen! Elnézést kérek mert megkérdeztem!
   
  sárkányos kedveli ezt.
 17. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Nincs ezzel semmi gond, csak teljesen felesleges, mint eddig is. Mindig ki volt írva fórumra, ha kaptunk. :)
   
  Naksi kedveli ezt.
 18. §sombrero§(WFA)(MSZ)

  §sombrero§(WFA)(MSZ) Aktív író

  Üdv! Azt szeretném írni, hogy azok a zsákmányzsákok már nagyon elavultak, mivel a szezonban nagyon meg kell dolgozni értük, és azok a kövek már nem igen jók, és lehetne változtatni rajtuk, hogy jobb köveket adjon! Aki egyetért velem jelezze! Köszönöm!
   
  sárkányos kedveli ezt.