Beta szerver?

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: SF.game1, témanyitás ideje: 19.1.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. SF.game1

  SF.game1 Utánpótlás-írogató

  Hali!

  Kérdésem a következő: sokaknak feltűnt ez az open-seafight (beta szerver) , kérdésem lenne, hogy meddig lesz elérhető? terveznek-e belőle szervert, vagy mire szolgál??

  üdv.
   
 2. levlevliva

  levlevliva Fórumszaki

  Kedves SF.game1,

  Szerintem ezt a kérdést egyenlőre ne is firtassuk mivel még nincsen róla hivatalos infó.
  Az pedig, hogy kitudódott más adminoktól, hogy ez a szerver online, az pedig megint csak egy dolog. Egyébként azon a szerveren a hajó designok tulajdonságának a változtatását illetve fejlesztését lehet majd tesztelni.
  Szóval a szerver nyitott, de egyenlőre még nem nekünk ;)

  További szép napot!
   
 3. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Sziasztok

  Nincs róla infó, sem közlemény, és amíg nem lesz szükség a magyar játékosok közreműködésére a teszt szerveren addig nem is igazán várható...

  Amennyiben szükség lesz a játékosokra lesz róla közlemény. Az hogy miért is készült ez az open-beta, az megint más kérdés, tehát hogy mit is lehet majd ott tesztelni.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása