Közlemény Bigpoint & Youzu - Milyen változások következnek?

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Bringing, témanyitás ideje: 23.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Bringing

  Bringing Community Team Team Seafight

  Kedves Játékosaink!

  Örömmel értesítünk Benneteket itt a fórumunkon is, hogy a Bigpoint GmbH együtt fog dolgozni ezentúl a Youzu Interactive szervezetével. A cél hogy Bigpoint és Youzu együtt egy olyan egységet hozzon létre, mely a mobil és az online játékoknak egyaránt helyet ad és azokat üzemelteti, valamint jelen van több mint 200 országban világszerte. Ez az esemény mérföldkő a Bigpoint életében és egyben egy új korszak kezdetét is jelenti. Ennek a rajtköve pedig a hamarosan induló Hocus Puzzle mobil játékunk lesz.

  Khaled Helioui a Bigpoint vezérigazgatója szavait idézném: "Ezzel az együttműködéssel, a Bigpoint életében megkezdődik a következő, már várva várt fejezet amely a minőségre fog a játékokban fókuszálni. A Youzu befektetésével a mi elhivatottságunkba és tehetségünkbe csodálatos élmények létrehozására leszünk képesek." Majd így folytatta: " Lin Qi szenvedélye és elképzelései összhangban vannak a mi törekvéseinkkel; a lehető legjobb élményt nyújtani a játékosainknak. Szövetségünk a Youzu-val, mindenképp segítségünkre lesz, hogy elérjük a célkitűzésünket: játékosközpontú, termékre összpontosító csapat. Egy nagyszerű játékélmény nyújtása mindenki számára."


  GYIK:

  1. Ki és mi is az a Youzu?

  A Youzu Interactive (SZ.002174) 2009-ben alakult, és Kína egyik legsikeresebb PC és mobil játék cége. Több mint 1500 alkalmazottal több mint 20 játékot tartanak fent. Regisztrált játékosaik száma meghaladja a 350 milliót. A League of Angels egyike a hatalmas sikerrel futó játékaiknak. A Youngsters of Three Kingdoms mobiljáték pedig a publikálása óta folyamatosan a top 10-ben szereplő játék Kínában. A vállalat célja, hogy örömöt szerezzen játékosainak világszerte, folyamatosan fejlessze teljes körű globális rendszerét, és integrálja az R&D működési képességeit. 2014 júniusa óta a YOUZU Interactive hivatalosan is szerepel a tőkepiacon, amely lépéssel az első A-share játék vállalattá avanzsálta magát Kínában. Youzu rendelkezik több díjnyertes weboldallal és mobil játékkal világszerte. Lin Qi, a Youzu alapítója, kiemelkedő vállalkozó személyiség, aki híres játékok iránti elkötelezettségéről.


  2. Mikor kerül sor az egyesülésre?

  A teljes összeolvadás lebonyolítása 2016. áprilisában fog lezajlani.


  3. Milyen változást fog ez jelenteni a Bigpoint jelenlegi játékaiban?

  Bár Youzu megvásárolja 100%-ban a Bigpointot, nem tervez hatalmas változásokat Bigpoint jelenlegi játék portfóliójában. Továbbra is fejleszteni és támogatni szeretné a jelenlegi játékokat, valamint tovább dolgozni a folyamatban lévő projekteken, köztük a közelgő és várva várt MMO játékon, a Trónok Harcán.


  4. Marad a Bigpoint márkanév?

  Igen. Úgy véljük, hogy a Bigpoint névhez már hozzátartozik egy jól kialakult játékos közösség, és szeretnénk továbbra is ezen a néven működni.


  Rendkívül izgatottak vagyunk mindannyian az együttműködéssel való lehetőségek megnyílása miatt. És reméljük hogy globális szinten is megtudjuk tartani a játékosainkat világszerte, valamint a fejlesztésekkel még újabbakat szerezni. A Bigpoint nevében szeretném megköszönni Nektek a támogatásotokat és hűségeteket a múltban, jelenben és jövőben egyaránt.

  További jó játékot kívánunk Nektek:
  A Bigpoint csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 23.3.16
  CM_Strapa, pegaszus, Casper63 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.