Biztonságos kikötő

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: .*Sirius*., témanyitás ideje: 23.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Ha már egyre több funkció csak a biztonságos kikötőből érhető el, szerintem célszerű lenne ezeket minden szélső mapból elérhetővé tenni.

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  2. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

Abban mi lenne a jó könyebb oda menni na de akkor hol marad a vadász ösztön amit személy szerint én szoktam be álok 1 adott mapszélre ( bizti kikötőnél ) és várom apróba le adó játékosokat . És pukk ha ez mindenhol meg lenne lasabb lenne a szerver és unalmasabb. Ne legyünk lusták ahoz ha be akarjuk dobni a mojót stb. stb.

3. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Ha már szóba került, akkor szerintem inkább célszerű lenne berakni egy teleporthoz hasonló eszközt, ami ingyenes, és kizárólag a biztonságos kikötőbe ugrik.

Kismet113 kedveli ezt.
  4. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Igen, ez is jó ötlet; akár még ha fizetős is lenne (aranyért).Nem igazán szolgálja a "vadászösztönöm",ha 3-4 mapon kell átmennem, csakmert például meg szeretném nézni, hány mojóm van (és nem is feltétlen a "lustaságom" miatt vetettem fel a témát).

Kismet113 kedveli ezt.