Black Friday-2016

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: darkmoon1-HUN, témanyitás ideje: 25.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Fer dolog-e pénzhez kötni egy akciót?

 1. Igen

  3 szavazat
  9.1%
 2. Nem

  30 szavazat
  90.9%
 1. darkmoon1-HUN

  darkmoon1-HUN Utánpótlás-írogató

  Ahoy!
  Érdeklődnék, hogy:
  -meddig tart ez az akció,
  -hányszor lehet felhasználni a 25% kedvezményt,
  -illetve a feketepiacon lévő (most lezárt) elemeket csak akkor tudom megvenni, ha megvettem az ezzel kapcsolatos csomagot a rendelési oldalon? Ez esetben nem tartom fer dolognak ,hogy feltételhez szabnak egy - a rendelni nem kívánó egyedeknek egy csöpnyi vásárlást. Itt a pénzeseknek szól a csomag, és azért valljuk be nem egy olcsó csomagot kell megvenni ezért..
  Egyéb megjegyzéseim is lennének, de szerintem oly felesleges.
  Válaszuk köszönöm!
  Ui. a kérdésem vonatkozik ide, melyben én szerintem azon játékosokat is megillette volna legalább egy 25% piaci kedvezmény is., akik nem szeretnének rendelni.
   
 2. HITMEN36.

  HITMEN36. Junior szaki

  25% kedvezményes kód minden csomagra vonatkozik mai nap amit vásárolsz a rendelési oldalon és én sem értek egyet azzal hogy ehez csomaghoz kötik a feketepiacon való vásárlást
  Többnyire azért mert így akár 50 nap kristály esőt is szerezhet az aki meg veszi ezt csomagot hozzá teszem ha 1X lehet csak vásárolni
  Rendben tegyék be ezt a csomagot nem gond de azért mert vki meg veszi ezt ne kapjon már extrákat vudu ágyu is bent van ki tudja mennyiszer lehet megvásárolni ha ez korlátlan akkár simán full 4est is lehet csinálni azt gondolom hogy egy ingyenes játékban ez már nem fair play

  Többi extráról nem is beszélve...
   
 3. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Sziasztok

  Ma van fekete péntek, kizárólag erre a napra vonatkozik az akció. Ezt bármennyiszer felhasználhatod, ahogy láttam, ha beírod a vásárlás előtt az utalvány beváltásához azt a kódot, ami a közleményben szerepel. Aki többször szeretne vásárolni a mai nap során, ha már rendelt előtte 1-2 dolgot, de később eszébe jut, még valamit szeretne, ismét beírja a kódot és a Megrendelés ablakában szereplő dolgok közül választhat ismét ezzel a 25%-os engedménnyel. Bármelyik főoldalon szereplő csomagra kattintotok a kód beváltása után nem azt a csomagot fogjátok látni, ami általa elérhető lenne, hanem a Megrendelés ablakát, a kedvezménnyel vásárolható dolgokkal, amiből lehet választani.
  A közleményben le van írva, a különleges feketepiaci kínálat azok számára elérhető, akik megvásárolják a Fekete péntek csomagot is.
   
 4. HITMEN36.

  HITMEN36. Junior szaki

  Tisztán értelmeztük dolgot de ez fair ? dolog?? Nem hiszem
   
 5. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Talán nem mindenki, legalábbis nem mindent, hiszen azért tette fel a kérdéseit.
  Az eladó mindig maga dönti el, mikor és mire ad kedvezményeket. Akinek ez tetszik és meg is tehetik, azok élhetnek vele. Azok számára, akik megrendelik a Fekete péntek csomagot a feketepiac ajánlatai plusz kedvezményt jelenthetnek. De bárhol szeretnénk kedvezményesen vásárolni, legyen szó az bármilyen üzletről..., a nézelődésért sehol sem adnak semmit.
   
 6. LÉLEKDONOR

  LÉLEKDONOR Fórum-zöldfülű

  És mégis pontosan milyen árakon lehet a feketepiacon vásárolni, amennyiben megvettük a csomagot ?
  Egy leírás nem ártana. Köszi
   
 7. HITMEN36.

  HITMEN36. Junior szaki


  Eladó ? Ezt rosszul értelmeztem vajon mai napig ingyenes játéknak hirdetet játék meddig megy el a játékosok ellen pár éve 50% -50% ba volt arányos fizetős és normal játékosok kiszolgálása jelen pillanatban 95 % fizetős dolgokra irányulnak a dolgolk nyílván beraktak egy csomagot eddig is voltak
  De jogos e hogy játékban ezután csak ami eddig mindenki számára elérhető volt csak is kizárolag fizetés után leyen elérhető egy ingyenes játékban ? Ez milyen célt szolgál kérdem én ??
   
  Cleopatra(HUN) kedveli ezt.
 8. Wyvern

  Wyvern Fórumprofi

  Szerintem sem volt ez most jó döntés részükről, vagy legalább ne pont egy 9000 forintos csomagot kötötték volna. A feketepiac csupa jót kínál, amit sok ember szeretett volna. De így :(
   
  Cleopatra(HUN) kedveli ezt.
 9. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  A feketepiacon jelenleg elérhető tárgyak bármelyike elérhető, vagy elérhető volt a nem fizetős játékosok számára is más formában. Nyilván ahol meg tudja szerezni, esetleg "dolgozni", vagyis játszani kell érte, és/vagy fizetni valamivel. Persze van olyan köztük, ami többnyire bizonyos eventek alkalmával volt (esetleg még lesz is) elérhető, de feltételezem, nem ezen csomagok fájnak a többségnek. Megértem, hogy mindenki szeretne a jó dolgokból részesülni, de ez most csak azoknak szól, akik ezt a csomagot megveszik. A játékot ingyenesen játszhatja továbbra is bárki, nyilván nem azon a szinten, de a fizetős játékosokat is meg lehet érteni, hiszen részükről elvárás, hogy előnyük legyen másokkal szemben.
   
 10. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Csupán pár mondatot idéznék az ismertetőből, ami a fórum használatára vonatkozik, ezt már rég túlléptük. Ezen felül a hozzászólásod provokatív, a többit nem részletezném. Elég szomorú, ha valaki nincs tisztában a szabályokkal, régi fórumozó lévén.
   
 11. ..¤Sandokan¤..

  ..¤Sandokan¤.. Junior szaki

  Nem is értem hogy ez kérdés-e ? xD hát nem
   
 12. Csontika

  Csontika Junior szaki

  Legközelebb kaphatunk pontos információt a forum moderátoroktól ??
  Nem ártott volna azt az információt is megadni a játékosoknak mielőtt kiadnak 9 ezer forintot, hogy a vásárlás után a kinyílt fekete piacon mindent csak limitált mennyiségben lehet megvenni!!!
  Azért ez egy elég fontos információ lett volna szerintem, kicsit megvezetve érzem magamat emiatt.
   
 13. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  A fórum moderátor arról tud tájékoztatást adni, amiről információt kap, vagy saját tapasztalat alapján. A közlemény volt az egyetlen információ, amit mindenki olvashatott. Abban nem látok olyat, hogy korlátlan mennyiséget ajánlottak volna bármiből is. Amennyiben valaki csupán ezért vásárolta meg azt a bizonyos csomagot, előtte érdeklődhetett volna olyanoktól, akik már megvásárolták. Ezt már többször leírtuk, kérdezgessétek a többieket, itt a fórumon akár (bár most itt volt kérdés, bár az árakat érintően, de mivel nekem nyitva sem volt a feketepiac...), de ott a TS, és a chat is, ne érjen csalódás senkit.
   
 14. Csontika

  Csontika Junior szaki

  Azt meg elég szomorú pont a ti szátokból hallani, hogy más játékosoktól szedjünk ki információkat egy rendelhető csomaggal kapcsolatban. Ha valamit pénzért árulok arról meg kell adni minden információt az ELADÓNAK! Mellesleg sokszor hangoztatjátok hogy olvassuk a forumot ha valamit nem tudunk mert ott van benne minden info.. kivéve amikor nem..pl most
   
 15. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Most is le volt írva pontosan mi van a csomagban, amit pénzért vettél, biztosan meg is kaptál mindent, amit tartalmaznia kellett. A feketepiacon is tudtál vásárolni, még akkor is, ha ez korlátozott mennyiségben volt elérhető.
  Mivel ez nem vitaszoba, a kérdések meg lettek válaszolva, a továbbiakban ha további panaszod szeretnéd leírni, keress neki megfelelő helyet.
   

Az oldal megosztása