BM jutalmak

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: *ZSOLTI*, témanyitás ideje: 18.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. *ZSOLTI*

*ZSOLTI* Járnitanuló

Sziasztok arra gondoltam ha márt kivették a bm-ek ből az elitpontokat helyette kaphatnánk jutalomként Sors kalapács ágyukat mert úgy gondolom az ilyen jobb elit cuccokat is betehetnék ha már egyszer ingyenes játékról beszélünk ne csak rendelni lehessen aki nem tud ill nem teheti meg azok a játékosok is kapják meg az esélyt a fejlődéshez.
    Mi a véleményetek?jó ötlet?

2. *ZSOLTI*

*ZSOLTI* Járnitanuló

Szia neked is 1- jobhelyeken köszönni szoktak 2- kiváncsi lennék rá miért nem? talán te megvásároltad? Nincs is ezzel baj de ugyan már had fejlődjenek az ugymond kisebb anyagi háttérrel rendelkezők is ők amúgy is hátrányba lesznek kicsit. Nem a virgora gondoltam én sem hanem a cancerra oda véleményem szerint be lehetne tenni a többi jutalom közé az amúgy sem egyszerű bm

3. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Nem támogatom legalábbis ilyen formában. Lehetne változtatni egy kicsit a jutalmakon, de nem ágyúval, lehet neked jóljönne, de a nagyobbaknak meg még inkább, ugye Te letolsz 1 cancert üreggel nehezen (ha már kicsi vagy) addig a nagyobb hajók elitet nem sajnálva letolnák, és igen hamar 4-es szintű ágyúik lennének, ami igen csak tud fájni ha megpiszkálnak vele :) Te végősesetben nagyon előrébb nem leszel, ugyan úgy kicsinek fogsz tűnni a nagyobb hajók mellett. :)
    Én tennék végső jutalomba zsákmányzsákot, esetleg még némi kristályt is. :)

Little~Főnix és -MrT- kedveli ezt.
  4. *ZSOLTI*

*ZSOLTI* Járnitanuló

Szia én most is azt mondom hogy igazam van mivel lehet hogy megtudtad venni ezt a biznyos ágyut ill ágyukat de van aki nem teheti meg akkor ő soha nem fog akkorákat lőni és ezér irtam ezt az ötletet hogy más is hozá juthasson ha másképp nem tudja megszerezni éted a lényegét? lasaban de ök is tudnának fejlődni mert pl:event npt lövi admival vagy sors kalapács ágyuval ott is márt hatalmas külömbségek vannak lassan de lehetne fejlődni a tehetősebbek mg amugyis megveszik ez nem baj ahogy már irtam is de adjuk meg a fejlődes lehetőségét másoknak is

5. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Régen csak rendelni lehetett a vudu ágyút. Mára eventek alatt próbákból lassan de biztosan szerezhető! Kaptunk már Tűzviharágyút is rendelés nélkül. Hidd el minden egy idő után befog kerülni azok számára is akik nem költenek rá. Illetve ha betennék szerinted hányan költenének rá? Tegyük fel adna 20% eséllyel 5db Sorskalapács ágyút a cancer. Nekem van 18 cancerem, elitem meg bőven. És azért a 4-es szintű sorskalapács ágyúhoz elég sok kell. Lehet hogy Te összeküzdesz 50db Sima sorskalapács ágyút, de addig a nagyok lazán befarmolják és lesz nekik full 4-es szintű. És már ugyan ott leszel ahol most. Még többet lőnének :) Nem azzal van a gond hogy kapna az is aki nem költ rá, hanem hogy amiért felhoztad hogy adhatna azon javarészt semmit nem segítene ez biztos. Szerintem még nagyobb lenne talán a különbség kicsi és nagy között. Hisz ha már voltál bétán tapasztalhattad hogy 269db 3-mas szintű sorskalapács ágyúval mennyit lehet lőni. Egy kis hajónak a védelme sem nagy. Javaslom neked hogy eventek alatt a próbákból farmold ki a a vuduágyút, ha ténylegesen akarsz fejlődni és azt úgy hogy annak látszata is legyen azt nem ezzel a megoldással fogod. :)

-MrT- kedveli ezt.
  6. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Én sem támogatom, az előző vélemény teljesen logikus. Viszont egy császári zsákmányzsák opciót a Cancerra eltudnék képzelni, az tényleg jó lenne. Lenne miért megszenvedni vele.

7. Péter

Péter Fórum ismerője

Szia. Én sem tartom jó ötletnek.Gondoljunk csak a botos bm-esekre. Sok játékos használja eredményesen, sok játékosnak meglenne a + ágyú pillanatok alatt.Mindaddig míg vannak akik csalják a pontokat és progival bm-eznek előrébb sosem fogsz- illetve fognak- jutni a kissebb játékosok.Gondolkozz úgy ahogy a fejlesztők: ha pénzért el tudnak adni valamit akkor miért adnák ingyen.Én is szeretnék sok mindent de rajtam kivűl még van 47 millió regisztált játékos is. Gondoljuk azokra is ne csak magunkra. Pl: Tételezzük fel megkapod az ágyúkat és még megkapja az a 47 millió játékos is viszonylag ingyen. Ezáltal minek fizetni érte.Semmi más nem sülhet ki belőle csak ,hogy kitalálnak 1 jobb ágyú és a kalapács is megy a levesbe.

Utoljára szerkesztett: 19.2.17
    TYUPI™ kedveli ezt.
  8. *ZSOLTI*

*ZSOLTI* Járnitanuló

Sziasztok oké rendben de végül is a császári zsákmányzsák is jó ötlet szerintem is

9. ~Vipera~70

~Vipera~70 Utánpótlás-írogató

Szia ez valóban jó lenne

10. ~Golyó~

~Golyó~ Fórum-zöldfülű

Sziasztok tényleg jó lenne a zsákmányzsák

11. *ZSOLTI*

*ZSOLTI* Járnitanuló

A nagy letargiádban, szeretném felhívni a figyelmedet, hogy nem te vagy az egyedüli, aki nem tud költeni a játékra, vagy csak nagyon keveset, éveken át más játékokkal én is pénz nélkül játszottam, olyanok ellen, akik pénzelték a játékot, mégsem kértem senkit, hogy adjanak bizonyos pénzes szolgáltatásokat ingyen, vagy könnyebb hozzájutással.

Jó ötletelést, szia.[/QUOTE]
    Szia én nem kértem senkit csak 1-ötlet volt mi lenne ha...ennyi a történet.

12. -MrT-

-MrT- Aktív író

erre a válaszom az ébredj fel ***MODERÁLVA*** .... réges régen egy messzi messzi bm en adtak a hullámok krisit .... de ha ládázol lesz zsákod akkor meg minek sirdigálni nem kötelez a bm re senki ....

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.3.17
  13. -MrT-

-MrT- Aktív író

látom neked meg szövegértelmezésböl van mit tanulnod

mert a legdrágébb bm kb 30000 ft és az adhat császári zsákot ha jól tudom ...

A közelmulban :
    ingyen dolgok téli event 5 db tűzvihar ágyu dec 25 én ha kinyitottad a naptárat
    hóolvadás event ha megvolt a hirnévpontod 5 db vuduágyú
    calipso event 5 db teleport naponta
    ez mind INGYEN fizetség nélkül

olvasd el Wyvern 4-6 hozzászólását gondolkozz el ja és a csónakom botmentes volt és az is lessz mert kb 2000 eurom van benne +-500 mert fájna ..... a ban

14. -MrT-

-MrT- Aktív író

provokálásnak ez sem rossz
    pfff te mit szeretnél? ez nem álomvilág jóhogynem 10 szintü görgöságyut akarsz a bm böl ami az bonusza +200 ami alapon és töltási idö 2mp 10 es szinten 1750 vagy hulámonként 2 császári zsák ???

egyszerüen a régi bm eket vissza kicsi változtatással és megtudjátok mi a nehéz bm 6év-vel ezelött 4 óra volt a zöld elsö 10 hullám és még ott volt 20 ....

15. ~Vipera~70

~Vipera~70 Utánpótlás-írogató

mi is a játék neve? ingyenes kalózos játék akkor miröl is beszélünk?

16. -MrT-

-MrT- Aktív író

az alap az ingyenes a hajo , a 8 fontos ágyutol a 60 fontos 5 kristályos ágyuig igen

a nem az alapjátékhoz tartozó exrák
    -prémium 6-12 hónap
    -dizik külömbféle nemzeti dizik
    -ágyuk vudutol a sors kalapácsig
    -bokó 2-100 láda
    -eventlöszerek . haddne soroljam fel
    -2 vásárolható fed ébenfa , elefántcsont

a Játék neve SEAFIGHT olvasd el:

https://legal.bigpoint.com/DE/terms-and-conditions/hu

kicsit száraz és unalmas de megtalálsz minden választ

jó olvasást

17. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Kezdtek kicsit eltérni a témától, ezért megkérnénk mindenkit, kanyarodjon vissza.o_O Ez itt a BM jutalmak ötlet témája, ha valaki elfeledte volna.:oops: A moderálást pedig bízzátok ránk, köszönjük.:cool:

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  18. -MrT-

-MrT- Aktív író

oké héra 2 hozzászólás |Noisecontrollers| és Wyvern játékosok mondják a valóságot.
    Teljesen felesleges az ötlet mert értelmetlen + elönyhöz jutnának azok a játékosok kik már rég nem kellene játszaniuk itt " botosok"

mert az eventranglistákat nagyrészt ők nyerik .... de ez 1 másik topikbaqn van a helye :p

Utoljára szerkesztett: 8.3.17
    Vadász82 kedveli ezt.
  19. Little~Főnix

Little~Főnix Fórum-zöldfülű

Sziasztok.BM-el kapcsolatban szeretnék tőletek véleményt kérni,illetve ha lehetséges lenne egy, fejlesztőnek továbbítani az észrevételem. 1:Megvagytok elégedve-e a kapott jutalmakkal?? 2:Mert én nem ...végigcsinálom a caprit ,sagit és cancer ami nem kevés idő ,és vérszomjat meg füstbombát no és teleportot ad???Ez a legnagyobb ostobaság amit ebben a játékban belehet tenni.Ezeket inkább raknátok be aruba üstjébe a sok páncél és puska stb helyett amit, amúgy is megtudsz venni aranyért.Javasolnám inkább ,hogy a felsorolt 3-om tárgy helyett valami értelmesebb dolgot lehessen kapni pl.altiszt ,sámán,vagy épp ládakulcs,de még annak is több értelme lenne ha mondjuk lőszert kapna az ember nagyobb mennyiségben!:mad::rolleyes::p;)

]EZEL[, Maquina és Shtuby kedveli ezt.
  20. Shtuby

Shtuby Járnitanuló

Sziasztok! Támogatom az ötletet, én sem várom hogy olyan legyen mint régen a zöld BM-ek idejében, de változtatni kellene ezen.

Maquina és Little~Főnix kedveli ezt.