BM jutalmak

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: *ZSOLTI*, témanyitás ideje: 18.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Egyetértek. Felesleges olyan extra-jutalom (füstbomba, teleport), ami ládából is nyitható.

Little~Főnix kedveli ezt.
  2. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Zárójelben megemlítve, hogy a jelzett jutalmak sem értelmetlenek, való igaz, hogy bónuszjutalomként bosszantóak (assz'em, már én is rinyáltam miattuk).De hogy ennek az istennek az idejében pont ezen változtatnának......:(

Little~Főnix kedveli ezt.
  3. Europa5

Europa5 Fórumlakó

Főleg a cancer meg a sagi végére lehetne valami komolyabb jutalom, mert azt még egy fúlosnak sem kevés idő meg lőszer megcsinálni. Én pl a cancert nem is nagyon csinálom csak rengeteg fel van gyülve belőle, ha mondjuk végjutalomnak adnának pár vudu ágyút, akkor mindjárt megjönne az ember kedve hozzá. :D

4. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Full hajóval BM-ek:
    Virgo 10p
    Capri 1ó 15p
    Sagitt 2ó 30p
    Cancer 5ó

Gondolj csak bele belerakják a vuduágyút én pl biztosan nekiállnék aztán beleborítanám a lom lőszereimet (robbanó, villogó, fejlesztett robbanó stb... amik nem érik el a 85-ös sebzést) ami kb. 100-120 cancerre biztos elég lenne, tételezzük fel ne adjanak csak 3-at ha úgy adja mint a kristályesőt 80-90 db-ot biztos össze tudnék gubázni aminek a piaci ára 10.000 magyar forintnak megfelelő, ennyit a bigpoint nem fog adni a játékosoknak csak úgy ingyen hidd el :D
    Csak idő kérdése mikor jelenik meg a játékba az előfizetés opció, aki nem fizet elő azok nem tudnak majd belépni. Nem egy ilyen játék van :D Szóval itt már nagyon a pénzre megy minden, legutóbb nem is tudom mikor volt kérdezz válaszolunk cucc, de már pár éve az tuti, azóta nem igazán érdekli őket a játékosok véleménye. Habár mondjuk valótlant ne állítsak, a sebzésnapokon figyelembe vették a "játékosok" panaszait. ;)

5. Europa5

Europa5 Fórumlakó

Akkor a végére egy kis göngyjutalom, de a legjobb az lenne ha egy cancert belehetne váltani mondjuk 3 virgora vagy a 2 caprira. De fizetős tuti nem lesz a játék, mert megtizedelné a játékosokat és kevés játékosnál lehet aki még be is fizeti is abba hagyná és zárhatná be a rolót, seafight-nál jó ez a rendszer ami van.

6. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

A grátisz gyöngyjutalom nem lenne rossz egyébként, bár az sem lenne rossz ha újragondolnák az egész BM rendszert, tulajdonképpen most azokat a bónuszokat adják el jó pénzért a rendelési oldalon, amiket régen arubából lehetett kigubázni (zöld, piros, kék, sárga), csak más névvel és designnal...
    Egyébként nem értem miért akarod beváltani a cancert... Kristályesőd honnan lesz?? Rendeled? Vagy netán nyitogatsz 2-3000 ládát 9 napért? :D
    Az pedig hogy fizetős legyen a játék csak egy esetleges jövőkép lehet, attól hogy te leírod hogy jó ez a rendszer, sajnos őket ez pont nem érdekli ahogyan más egyéb dolog sem... Bár discordon talán néhány dologgal előrébb van az ember ott ugyanis a developerekkel is lehet társalogni :)

7. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Ezt én is támogatom, illetve kibővíteném feladatokra, ne csak NPC-ket kelljen lőni. Egy kevés szigonyzás, akár az 5 koordi mellett haladj el feladat, esetleg valamennyi sebzést kell okozni valami nagyobb bossnak. Ezen felül a Cancer után bevezetnék egy erősebb térképet 60 hullámmal: 120millió összélet, 100ezer gyöngyjutalom, egy design, illetve valamilyen bónusz/tárgyjutalom (esetleg nagyobbszintű sámán pl. 14napra). Igaz, hogy nekem még a Sagi is kihívás, de talán a nálam nagyobbak örülnének neki.

8. Europa5

Europa5 Fórumlakó

Egyet értek, de hagyjuk már ezt a sok hullámot, inkább legyen mindegyik 10 hullám és mindegyik végén legyen egy erős boss, akár hullámonként is elöjöhet egy kisebb boss...

Shtuby és †Knight_Rider† kedveli ezt.
  9. drobert

drobert Járnitanuló

Egy bónusztérképre szigonyzás és kordis feladat? szerintem orbitális ostobaság lenne, a 60 hullám főleg. A cancer se könnyü, azis több óra, inkább legyen kevesebb hullám, de erősebb hajók..

10. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Egy kisebb hajónak meg pont ez az ostobaság. Így is beletelik jó sok időbe mire megvan, erősebb NPC-kkel pedig még nehezebb lenne. Ellenben a nagyoknak elhiszem, hogy jobb lenne. Ha jól tudom ez ötletelő szoba, meglehet vitatni emberiebb hangon is a dolgokat. Köszi.