BM részek

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: sLaca, témanyitás ideje: 16.1.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sLaca

sLaca Aktív író

Sziasztok!

Lenne egy ötletem a BM térképrészekre. Nem emlékszem, hogy lett volna már, de ha igen, akkor zárolja vagy törölje az illetékes a topikot...
    Na, ami az eszembe jutott:
    mi lenne, ha BM részeket gyöngyért is meg lehetne venni? Persze nem az egész térképet, hanem csak az utolsó öt darabot pl: 500 gyöngy / darab áron. Szerintem ez jó ötlet, mert ha már csak pár darab kell egy térképből, akkor azt sokára adja meg, helyette mindig másikhoz dob párat...

KisGiba.hu kedveli ezt.
  2. -MrT-

-MrT- Aktív író

ez jo ötlet lenne csak az vele a gond hogy a bp nek nem eri meg pl a tökeventből kiszedtem x menyisegü mojot es mondjuk a virgo terkep kb 400 mojo volt igaz mellete adott caprit, sagit cancert es mindig az utolso 3 at adja meg nehezen. miert ....
    vagy roszul van beálitva mert kb 17% az esélye hogy terkepet dob akkor volt hogy 100 bol 1 db ot sem adott most fel kellene tennem a kerdest megeri e dobálni a mojot vagy a gyöngyöt? szerintem igen mert d helyette löszert meg mojo fedet meg egyebb butasagokat....:)

3. sLaca

sLaca Aktív író

Nyilván nem éri meg a bp-nek, mert mire kiadja az utolsó pár részt - ahogy te is írtad - sok olyat ad ami nem kell - páncél, stb. De ezért lenne az, hogy gyöngyért lehetne megvenni. Lehet, hogy az 500 gyöngy az kevés, de ki lehetne kalkulálni úgy, hogy mindenki jól járjon. Én örülnék az ötlet bevezetésének, mert lassan már 50 részt kiadott BM részekre ( + a sallang ) és azt amit szeretnék még mindig nem ( 2 rész kellene csak arra...)

4. ᴰᵒᶰᶢᶥ

ᴰᵒᶰᶢᶥ Junior szaki

Jó vicc :D, az ötlet maga is, de az az 500 gyöngy meg főleg xD.

Ha van rá gyöngyöd szórjad az üstbe.. Ha viszont fix árat akarunk egy részletért, azt mondanám, hogy egy adott BM részlet annyiba fájna mint amennyi gyöngy az egész adna, vagy legalább a felébe... Akinek kell pl a BM élet, az megveszi....

5. sLaca

sLaca Aktív író

Azért írtam, hogy NEM az összes részt lehetne megvenni csak pl az utolsó ötöt.
    az 500 gyöngy/rész meg csak "irányár" volt :)

6. ᴰᵒᶰᶢᶥ

ᴰᵒᶰᶢᶥ Junior szaki

Értettem elsőre is, hogy pl az uccsó 5 részt.... csal az az 5 rész belekerülne 2-3x annyiba mint amennyit a BM ad, esetleg.. Mint írtam akinek kell a BMből valami, pl élet az megveszi, akinek nem, maradjon a mojónál vagy a 100 gyöngyöknél.

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Nem továbbítottuk. Témát zárom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.