Bug Böngésző biztonsági probléma

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 26.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Seafight

  Kedves Játékosok!

  Egy böngészőfrissítés miatt, amely a böngésző biztonsági beállításait is érintette, a játék főoldalán a címsáv mellett felbukkanhat egy figyelmeztető üzenet („Nem biztonságos” vagy ehhez hasonló). A játékba való bejelentkezés után az üzenet azonnal eltűnik. Szeretnénk megnyugtatni benneteket: az oldalaink biztonsági szempontból ugyanolyan megbízhatóak, mint azelőtt, vagyis a személyes és fizetési adataitok továbbra is teljes mértékben védve vannak.

  IT-csapatunk már dolgozik azon, hogy a legújabb böngészőverziók biztonsági előírásait is teljesítsük, és hamarosan várható a megoldás. Addig is legyetek nyugodtak: gondosan ügyelünk játékosaink biztonságára, így az adataitokat semmiféle veszély nem fenyegeti.

  Fantasztikus hétvégét és a játékhoz jó szórakozást kívánunk nektek!

  A Bigpoint csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása