Közlemény Boko kelyhe vudu láda jutalmak

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 12.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj, Kalózok!

  Most péntektől kezdve még jobb jutalmakat találtok Boko kelyhében, mint valaha! Számos fejlesztést hajtottunk végre a jutalmakon, amelyeket akkor kaphattok, ha bedobjátok a ládákat a kehelybe. Elmúlt már az az idő, amikor „csak” egy zsákocska aranyat, pár szigonyt vagy néhány robbanó golyóval örvendeztettek meg titeket az istenek. Idán márciustól kezdve a Seafight legkeresettebb tárgyait kapjátok jutalmul!

  A fantasztikus tárgyak között, amelyeket Boko kelyhéből megkaphattok, többek között a sárkánytűz, Triton jóakarata, teleportálás, elveszett szerelem, feltartóztathatatlanság, Asklepios adománya és vérszomj tartoznak.

  Emellett a vudu ládákban különböző lőszertípusokat, például szívtörő, lélekfaló és vuducsapás lőszert is találhattok!

  Némi szerencsével jutalmatok lehet akár egy vudu ágyú, egy királyi vagy császári zsákmányzsák, sőt, még talán egy Taurus vagy Aquarius bónusztérkép is!

  Ne felejtsétek, hogy ezek a változtatások a normál jutalmakat érintik, tehát azokat, amelyeket azonnal megkaptok, ha bedobjátok a vudu ládákat a kehelybe és nem a „Boko kelyhe” végén kisorsolt ajándékokra vonatkoznak.

  A változással kapcsolatos véleményeket, észrevételeket IDE várjuk.

  A Seafight csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása