Boko sorsolás?

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: _««Death-Dealer»»_, témanyitás ideje: 30.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. _««Death-Dealer»»_

_««Death-Dealer»»_ Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Lehet nem ide tartozik, de a Boko-t mikor sorsolják? mert elvileg vége van 12:00-kor és kíváncsi lennék mikor van maga a sorsolás.

Köszi előre is!

2. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Szia!

Éjfél után maximum 10 perccel jóváírják a nyereményed, persze, ha nyersz...:)

3. _««Death-Dealer»»_

_««Death-Dealer»»_ Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, bizakodom :)

4. szab3

szab3 Junior szaki

ne tedd :)

5. AKROPOLISZ

AKROPOLISZ Járnitanuló

Szia DD!
    Miért nem zárult le tegnap este a boko? Mikorra várható?
    Köszi!

6. 「тφпצs」

「тφпצs」 Utánpótlás-írogató

megfeledkezdtek rola:) de remélem már nyerek ha ennyire megváratnak :)

7. I_Shoot_my_enemy*HU

I_Shoot_my_enemy*HU Utánpótlás-írogató

jólenne ha lenne sorsolás :D szeretném a dizit vagy a 10 ágyút :DD

8. ¤Pumukli¤

¤Pumukli¤ Fórum-zöldfülű

Tud valaki valami használható infót a Bokó sorsolásról?

9. totis111HIP*❶

totis111HIP*❶ Utánpótlás-írogató

Amíg a kocsma mutatja addig nem fogja látni senki sem.Csak utána de az szerintem már csak holnap lesz! :)

10. †ÇλИИiBλĻ¤ρµηқ†™

†ÇλИИiBλĻ¤ρµηқ†™ Utánpótlás-írogató

DD, boko sorsolásról nincs infód?:)

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia, nincs :(

12. ¤Pumukli¤

¤Pumukli¤ Fórum-zöldfülű

Még mindig nincs hír a sorsolásról?

13. 义☠N€ЯØ®™☠义

义☠N€ЯØ®™☠义 Fórum-zöldfülű

Azért ez így már kicsit szánalmas. Minden hónapban rá költünk pár száz, ezer, esetleg tízezer forintot és jön a sablon válasz.Nincs infónk.....

14. ╬Cаp†аiи•s†уℓє╬

╬Cаp†аiи•s†уℓє╬ Utánpótlás-írogató

Hát de ha tényleg nincs róla infójuk :) Nekik így az ilyenekhez nincs túl sok hozzá férésük vagy ellene tevési lehetőségük :) Ők csak a magyar
    fordítók akik továbbitják fordítással a külföldi bp fejlesztők mondandóját :)

15. 义☠N€ЯØ®™☠义

义☠N€ЯØ®™☠义 Fórum-zöldfülű

Ne légy naiv! A nem tudás és nem akarás közt van némi különbség! PL csak a magyar CM, Moderátor, support nem érhető el hétvégén.Minden más országban 5 percen belül válaszolnak.

16. ╬Cаp†аiи•s†уℓє╬

╬Cаp†аiи•s†уℓє╬ Utánpótlás-írogató

nem mondtam hogy annyira jól végzik :) csak lehet hogy tényleg nem tudják a dolgokat :D

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Akármennyire is szánod, ez az igazság, bár ha gondolod mondhatom, hogy van infó, csak nem mondom el :p, nem tudom a lelkedet melyik nyugtatja meg jobban, a végeredmény ugyan az!

Hogy csak a magyar moderátorok, ill support nem elérhető azt kétlem, már csak azért is mert kizártnak tartom hogy végig jártad az összes fórumot/chatet ill supportot :D.
    Persze vannak ahol gyorsabban reagálnak, vannak ahol lassabban. Elég egyértelmű, hogy ahol 4 admin dolgozik lassabb a meló mint ahol 8... Nem biztos hogy lefedik az egész napot, így nem mind1 mikor írsz, továbbá az sem elhanyagolható hogy munkaszüneti nap van vagy sem... De egy normál hétköznapra bőven elegen vannak...
    Tudom sokszor jöttök az angol vagy német supporttal, gyorsabban válaszolnak stb.. Persze mert ott sokkal több játékos van, sokkal több moderátor és admin, így könnyebben is fedik le a teljes napot.
    Egyébként ha olyan kérdésed van, írd meg itt fórumon, nem feltétlen kell hozzá support vagy chat moderátor. Nem azért hogy majd én válaszolok neked 5 percen belül (bár elég sűrűn nézem a fórumot, van e valami... még akkor is ha nem vagyok gép közelben...), hanem mert mások is olvashatják, jó eséllyel olyan is aki tud rá válaszolni. Persze most nem olyan kérdésre gondolok hogy mi van a bokoval...

Ja még annyit, bár nem rátok tartozik, de hogy tisztában legyetek a dolgokkal! Ha kapunk egy infót azt megosztjuk veletek, lásd közlemények. Ha nem kapunk valamiről, de titeket nagyon érdekelne, megkérdezzük, hogy erre kapunk-e választ, ill hogy mikor kapunk már más kérdés... , de amint megvan válaszolunk nektek is. Mi megjön a válasz mi sem tudunk mit tenni mint türelmesen várni, hiszen azzal hogy sürgetünk valakit nem lesz gyorsabban válasz, ez rátok is igaz.

Devil kedveli ezt.
  18. GALLMAN

GALLMAN Fórum-zöldfülű

Boko kelyhével mi történt ? Már 2.-a van és még mindig nem történt meg a sorsolás , és a kocsmánál látszik a menüje. Emberek ebbe pénzt dobtak nem gyöngyöt vagy aranyat .

19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Igen tisztában vagyunk vele hogy pénzt költöttetek, de az nem is veszett el, csak csúszik a dolog. De egyelőre semmi pontosat nem tudunk róla.

20. Sponge1

Sponge1 Fórum-zöldfülű

Kit érdekel hogy pénzt költöttél bele? Őszintén.. saját felelősségedre tetted, nem kötözött oda senki. hogy rendelj...Kezdem unni a sok siránkozot de nagyon ! Nem jött meg a Boko "időben" oké. De arról miért nem beszéltek ennyit. hogy végre nem laggol a játék, élvezhetőbb, vagy hogy olyan eventet csinálnak ami a játékosok 99%-nak jó? Miért kell mindig csak a rosszról hisztizni ? Elfogadtad az általános üzleti szabályzatot, tehát nincs jogod rinyálni. Ha meg nem tetszik a rendszer keress másik játékot..
    Én is pénzelem a játékot amennyire kell, meg amennyire nekem jól esik, voltak problémák a megrendeléseimmel, de még sem vertem ki ekkora hepajt.. Nem kell eret vágni, késik de megjön (vagy már megjött) pá..