Boko sorsolás

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: Potyi1976, témanyitás ideje: 1.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Potyi1976

  Potyi1976 Fórum-zöldfülű

  Boko sorsolás voltma?
   
 2. Péter

  Péter Fórum ismerője

  Igen már volt.
  2015-07-01 00:14:12Rendszerjóváírás (árucikk): 30 x A király kegyelme. Ok: Boko kelyhe
  2015-07-01 00:14:12Rendszerjóváírás (árucikk): 10 x A sors kalapácsa. Ok: Boko kelyhe
  2015-07-01 00:14:12Rendszerjóváírás (árucikk): 1 x Királyi zsákmányzsák. Ok: Boko kelyhe
   
 3. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  üdv tegnap rendeltem utalással 30boko kelyhét! Még eddig nem rendeltem.Most látom,hogy kivették a főoldalról.Azt szeretném megkérdezni,akkor most mi van,amit rendeltem az hova fog megérkezni?Gondolom a rendelésem csak nem veszik el!
  Gondolom a2900ft amit elküldtem 30dbrt csak nem veszik el,ha már egyszer itt engedték,hogy rendeljek.
  egyébként ezt a sorsolásos dolgot sem értem egészen,nem úgy van,ha megjön a rendelt 30db,nekem kell bedobálnom?
   
  Utoljára szerkesztett: 1.6.16
 4. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Szia
  Igen, mikor tegnap megrendelted, be is kellett volna dobnod őket, mivel a kehely nem érhető el folyamatosan. Ezt nem tetted meg, automatikusan bekerültek a rendszerbe. További részleteket az Event Ismertetőjében megtalálod, pontosan mi is történik a be nem dobott ládákkal.
   
 5. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Szia,hogy dobáljam be,ha az utalás 10.41perckor ment el a számlámon,és mivel az utalás 1-2napot vesz igénybe,ezért meg se jött a 30db.
  Gondolom a következőnél ezt kompenzálják,mert 2970ft nem a kukába szórtam el.
   
 6. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Minden bizonnyal meg fogod kapni, bár mindaddig nem fogod tudni bedobni, míg nem lesz elérhető mindenki számára.

  Az utalás szócska kimaradt..., de miért is aggódsz ez esetben? Meg kéne várni a következő alkalmat és akkor aggódni, ha nem kapnád meg addig, még sok idő van hátra.
   
 7. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Értem,kössz!
   
 8. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  2016-06-02 11:50:58
  30 x Vudu ládák jóváírva. Ok: Megvásárolható csomag

  Na megkaptam ,hol tudom most felhasználni,majd csak akkor ha lesz Boko esemény megint?
  Illetve azt kérdezném,hogy hol látom, a30dbt,mert a logkönyvem írja,de nem tudom hol keressem.? Mert,ok a logkönyvem írja,de hol találom most meg?
   
 9. Péter

  Péter Fórum ismerője

  Szerintem ha lesz boko ládás esemény akkor tudod bedobálni,addig csak a naplódban találod meg a jóváírást.
   
 10. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Értem,kössz szépen!
   
 11. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  2napja vagy 3levelet küldtem a supportnak,mikor kapom meg az elmaradt 30db vuduládámat!
  Még válaszra sem méltatnak!
  Legutobb 3hete azt írták a következő eseménykor megkapom,mivel kifizettem!
  Mondom 2napja válaszra sem méltatnak!
  Kifizettem a 30 vuduláda árát,a késői rendelés miatt azt írták a levélben majd legközelebb megkapom.
  Ja és 2napja megy az esemény a láda sehol,válasz a leveleimre egy db se!
  A logkönyvembe belették,hogy 2016.06.02. 11.50 pec, 30 vuduláda jóváírva!
  A ládák sehol,persze a logkönyv elbírja!
  Mondom 3levél elmet,felbonták,elolvassák,de válasz az sehol!
  Így népszerüsíti magát ez a cég!
   
  Utoljára szerkesztett: 15.6.16
 12. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Mivel a supporttal levelezel, így tisztában vagy a dolgokkal, olvastad az ismertetőt a supportról meg ilyeneket. Tehát tudod, hogy ha valaki tele szemeteli a supportot, akkor sem kap hamarabb választ, de elérheti, hogy letiltják a címét és soha többet semmilyen BPs levelet nem kap.
  Szval írtál már 3 levelet is? Gratulálok!

  Azzal is tisztában kellene lennie mindenkinek, hogy a sürgetéssel sem fog hamarabb érdemi választ kapni. Írhatsz te naponta több levelet is, hogy na mi van már, de csak hátráltatod a folyamatot és ugye a másik lehetséges következmény amit fentebb írtam.

  3 hete azt írtuk, h a következő eseménynél, tehát nem azt, hogy következő esemény indulásának pillanatában rögtön azonnal. Úgy gondolom az esemény még mindig tart és tartani is fog még több mint 2 hétig!!! Szval van időnk. Nekünk is, hogy megkapd, neked is, hogy elhasználd. Egyébként pedig semmi jelentősége nincs, hogy a ládákat mikor dobod be. Persze lehet, hogy te most akarnád, de ez esetben legközelebb egy azonnali fizetési módot választasz, amivel azonnal megkapod.

  Szval, ha mindenáron választ szeretnél, akkor most rögtön kaphatsz egyet a leveledre. Valami olyat, hogy az ügyed feldolgozás alatt, várj...de jobban szeretnénk azt válaszolni, hogy készen vagyunk, már használhatod a ládáidat. Ez utóbbihoz viszont idő kell. Aztán gondolkozz el, hogy neked melyik is lenne jobb. Mert nekünk igazából mind1.

  Arra azért kíváncsi volnék, hogyan állapítod meg, hogy elolvassuk a leveledet, de nem válaszolunk? Mert ugye ha megkapjuk a rendszer küld egy automata választ, amit persze el kéne olvasni, attól független, hogy csak egy automata válasz, de hogy utána mi történik a leveleddel azt már csak a csapat szűkebb része látja. Szval az nekem rejtély :D
   
 13. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Na kérlek nekem levelet sem kellett volna írnom,mivel megrendeltem egy szolgáltatást,kifizettem,így még ha le is járt az esemény, ettől függetlenül,mivel igazoltátok a kifizetést(emailenben ez elismerve) már 2hét alatt rég szerepelnie kellene a boko résznél a 30 vuduládának!
  Teljesen mindeggy mikor indult el a következő jelen esetben a tegnapelötti Boko esemény!
  Tehát megrendeltem,kifizettem, előző esemény vége,ok,elment a pénz,?gazoltátok?igen,akkor 2hét nem volt elég arra ,hogy a főoldalon a boko résznél rátegyétek a kifizetett 30db ládát.Kérdem én mi köze van ennek a következő eseményhez!
  Az már az én dolgom,hogy csak most fogom bedobni majd,mivel most indult el a követlező esemény!
  Nektek kutya kötelességetek lett volna a boko résznél ráterhelni a 30ládát,főleg,hogy elismertétek a kifizetést,nem pedig csak a logkönyvemben odairni,hogy 2016.06.02.11.50perc 30 láda jóváríva!
   
  Themes[HU] kedveli ezt.
 14. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  De mondok neked egy példát!
  Decemberben rendelek a neten egy horgászbotot,x,y ftért!
  Kapok egy emailt pár nap múlva a cégtől,köszönjük a pénzt megkaptuk,de mivel akövetkező szezon márciusnál elöbb úgy sem indul,majd addig elküldjük önnek a horgászbotot!
  Szerinted ez így normális!
  Kifizetsz egy szolgáltatást,azt úgy gondolom nem hetek múlva kellene teljesíteni!

  Ezenkívül nektek nem szabadna a banki utalásos fizetést engedélyezni a Boko esemény utolsó napján ,ha az utalt összeg csak két nap múlva az esemény lejárta után érkezik meg hozzátok,és emiatt a kedves játékos már nem kaphatja meg a ládákat! Szerintem erre figyelnetek kellene!
   
 15. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  A bokor serlege egy különleges esemény, ami adott időtartamra szól, ezzel mindenki tisztában van. De ha már elkövetted azt a hibát, hogy az esemény végén átutalással megrendelted, türelmesen illene várnod, míg megoldódik az ügyed, kizárólag magad tehetsz a kialakult helyzetről. Tudnod kellett, nem fog időben megérkezni, mert nem egy azonnali fizetési módot választottál.
  Emlékszek olyan időkre, mikor a lottót megvásárolható szelvényen kellett kitölteni, postán feladni, aminek szintén megadott ideig be kellett érkeznie. Aki ezt lekéste, vagyis nem ért be időben a szelvénye, akár ötös találat is lehetett rajta, soha az életben nem kapta meg..., de minden eset másik történet.
  Időben lehet rendelni azzal is, elég hosszú ideig bent van az esemény. Aki ezt a fizetési módot választja, megrendelheti ezzel is, figyelembe véve ennek feldolgozási idejét. Nem hinném, hogy ezt a lehetőséget ki kellene venni csak azért, mert vannak, akik nem figyelnek oda dolgokra, nem néznek utána semminek...
   
 16. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Mégegyszer hangsúlyozom,kifizettem egy szolgáltatást,visszaigazoltátok,hogy megkaptátok a pénzt!
  Az időzejeles árut azóta sem kaptam meg ennek ellenére!
  Az ,hogy a következő esemény mikor kezdődik legközelebb ennek ehhez semmi köze!
  Én meg nem követtem el hibát,hogy utalással rendeltem az esemény vége elött pár órával!
  A hibát ti követitek el azzal,hogy olyan terméket kínáltok ,amely az egyik fizetési mód kapcsán nem teljesíthető időben a végén!
  Mégegyszer hangsúlyozom,az nem megoldás,hogy az esemény vége után 2 nappal a logkönyvembe odaírjátok,
  2016.06.02.11.50.perc 30 vuduláda jóváírva,majd 2 hét múlva a következő esemény kezdetetkor sem találom a Boko kelyhe résznél a 30 ládát!
  Na ez minden csak nem szolgáltatás! Erre szokták mondani a papír mindent elbír.
  Feljebb megírtam,ha megrendeltem nektek már rég a boko kelyhe résznél fel kellett volna tüntetnetek a 30dbt.Az más kérdés,hogy az idézőjeles késői rendelés miatt csak a mostani esemény kapcsán tudtam volna csak bedobni őket!
  A kettőt ne keverjük össze!
   
  Utoljára szerkesztett: 16.6.16
 17. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Ezenkívül,az más kérdés,hogy a ti engedélyetekkel csak a következő jelen esetben a mostani Boko eseménynél van lehetőség a ládák bedobására.
  Ennek ellenére, a megrendelt 30 vuduládának a boko kelyhe résznél a fizetés visszaigazolása után már rég szerepelnie kellett volna!
  Ez a lényeg,ezt lehet csavarni,jobbról,balról de ez az igazság!
   
 18. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Tisztában voltál vele, már legalábbis, ha olvasod a közleményeket, mettől meddig érvényes az ajánlat, időkorlátos, mint azt mindannyian tudjuk. Elérhető volt mindenki számára, mikor beérkezett a megrendelésed? Nem hinném... Ráadásul ez egy igen különleges ajánlat, amihez bónusz is társul, maga a sorsolás. Azt pedig tudjuk, hogy a be nem dobott ládák automatikusan bekerülnek a kehelybe, akik időben nem dobják be, elveszítik annak a lehetőségét, hogy nagyobb nyereményre szert tehetnének. Nem egy egyszerű tárgyról van szó ebben az esetben. Innentől kezdve csak magadat okolhatod, ha nem vagy tisztában a dolgokkal.
  Az átutalásos lehetőséget töröltetnéd, mert nem figyelsz oda arra, amire kellene. Ezt a fajta megrendelést sokan kedvelik, ésszel használják, ne akard tőlük elvetetni.
   
 19. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  A megrendeléshez az észnek semmi köze!
  Egyébként pont pár perce megkaptam a ládákat!
  De mondom jó lenne legközelebb a boko esemény elindításakor jóváírni,ez így fer,nem napok múlva!
   
  |SZITUS| kedveli ezt.
 20. |SZITUS|

  |SZITUS| Fórummogul

  Nem kívánok ebbe belefolyni, mert szerintem mindenki tisztában van vele, hogy a banki átutalásnak van átfutási ideje, nincs azonnali jóváírás. Szerintem nem ezen megy a vita!!!
  Ha valóban igaz az amit a játékos írt, hogy ez megjelent a logkönyvében "2016.06.02.11.50perc 30 láda jóváríva" akkor viszont igaza van, mert nem kapta meg a vásárolt terméket.... innentől kezdve a vásárlói türelmetlensége és reklamációja jogos! Itt nincs panaszkönyv (vásárlók könyve) ahová az észrevételét, panaszát beírhatná és örökre nyoma maradna, hogy egy felsőbb ellenőrző szerv is láthassa, esetleg kivizsgálná a panaszt.
  Üdv
   

Az oldal megosztása