Boko

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ((KOZY)), témanyitás ideje: 14.12.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ((KOZY))

((KOZY)) Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

A javaslatom a kovetkezo, ha mar ossze lettek vonva a szerverek szerintem ugy lenne fair ha egy kalapbol sorsolnanak (nyilvan ahany szerver annyiszor tobb jutalom). Mivel nem minden szerveren van ugyanannyi aktiv jatekos igy elofordulhat, hogy valakinek sokkal nagyobb eselye van nyerni kevesebb aldozott ladaval mint egy aktivabb szerveren jatszo tobbet fizeto jatekosnak.

2. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Ez azért nem ennyire egyszerű, ugyanis gondolj bele okéé hogy dupla annyi nyeremény de dupla annyi játékos is és akkor már nem lenne meg az egyenletes eloszlás a szervereken, mert lehet hogy 200 nyeremény menne az "x" szerverre és "y" szerverre pedig csak 60.
    Nem véletlenül lett ez így hagyva.

3. ((KOZY))

Látom nem sikerult megertened amit irtam, most leirom erthetobben.
    A decemberi boko ugy nezett ki, hogy 15design a tobbi jutalombol pedig 30-30 kerult kisorsolasra.
    A javaslatom az volt, hogy mivel 3 szerver van osszevonva ezert ugy nezzen ki a boko, hogy 45 design a tobbi jutalombol pedig 90-90.
    igy ugyanannyi jatekos nyerne mint most csak az esely is ugyanannyi lenne.
    Remelem igy mar ertheto.

☠NORBI☠ kedveli ezt.
  4. ((KOZY))

Ez a téma szerintem még mindíg aktuális lenne.
    MS5 szerverről van szó elsősorban, 3 szerver lett összevonva szóval szerintem háromszor annyi jutalmat kéne kisorsolni és mindhárom szerver játékosainak egy "kalapba" kéne dobálnia a ládákat.
    EU5-ös hajók sokszor 4-5 ládával nyernek designt, míg eu4-eu3 sokszor százzal sem.

5. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

EU1-2 meg még rosszabb. 300 ládákkal nem kapunk dizit.