Bonus mapp lőszer

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Péter, témanyitás ideje: 22.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Péter

Péter Fórum ismerője

Sokszor próbáltam leírni de többnyire sikertelenül.Talán most jó helyre írom. Kitalálhatnának már 1 olyan lőszert ami csak bm-en hatásos és pl: 1 cancer megcsinálása max 10 óra helyett lehetne min 2 óra.Mint minden eventnek megvan a sajátos lőszere miért ne lehetne bm-hez is. Több embertől halottam,hogy nem csak a gyöngyről szól a bm ezért ennek a lőszernek lehetne akkora ára hogy ha minimálisan is de megérje. Pl:cancer 2 óra játékidő, 60k gyöngy helyett 5-10k gyöngy nyereség. Akinek meg a gyöngy kell az úgy is üreggel fogja csinálni.De ez csak 1 ölet amihez sok-sok csiszolás szügséges.

2. Dr.Martens

Dr.Martens Utánpótlás-írogató

Miért nem lövőd elittel, ha ennyire nem megy?

3. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Szerintem felesleges, nem véletlenül vannak különböző erősségű BM-ek. Ha nem akarod a Cancert 10 óra alatt megcsinálni, akkor ne menj Cancerra. Szerintem így jó, ahogy van.

4. Péter

Péter Fórum ismerője

Akkor picit máskét fogalmazok.Van 107db bm-em ötletek,hogy hogyan gyorsabb megcsinálni? 29 capri,49 sagi,25 cancer,4 virgo. Nekem igen is jó lenne az a lőszer. Aki bottal csinálja annak nincs is problémája,hogy 10 órán keresztül fut a a játékja és közben csinál mást. Ja igen ennyi elitem nincs.

5. Péter

Péter Fórum ismerője

Jó ötlet de 4 filmet meg kell néznem,hogy 1 cancert megcsináljak. De szerintem a plusz lőszer javaslat jó lehet ha abból a szemszögből nézzük,hogy elég sok minden van a játékban ami csak van és nem igen használatos tárgy. Van de javarész minek. Ez a lőszer is lehetne ilyen.van használható aki akarja de nem muszály.

6. †Knight_Rider†

Nekem sem egy leányálom 7ezreket lőve végignyomni egy Cancert, de ez már a lustaság határát feszegeti, amit te akarsz. Vannak könnyű BM-ek és van a Cancer. Miért baj az, ha valamiért egy kicsit is erőlködni kell? Ez így teljesen jó. Szerintem.

7. Péter

Péter Fórum ismerője

Most 1 picit elgondolkodtam az írásodon.Lustaság ha nem 10 órán keresztül szeretnék bm-ezni hanem 2 óra alatt saját magam kattingatni hajóról hajóra. Erőlködni igy is úgy is kellene csak épp 8 órát megspórolsz vele és azalatt a 8 óra alatt tudnál mást is csinálni 1 bm helyett. Ha más szemszögből nézem az írásod akkor: a bm bot használók oldalát támogatod.Tehát összegezve:nem kell a lőszer mert a bot megoldja és az elitpontok veszélybe kerülnének mert más nem üreggel csinálná a bm-et.

8. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Khmmm.... Szerintem Te valamit félre értesz vagy mindenáron bele akarsz magyarázni valamit... Lődd elittel azzal is gyorsítasz a BM-en és lesz szabadidőd. Megjegyzem az elit lőszer is vásárolható nem kell ehhez speciális lőszer ;) Sőt ha ládázol akkor már eleve nem kellvenned ;)

9. †Knight_Rider†

Nem támogatok én senkit. Csinálj akkor Capricornust, az hamarabb megvan ;) Ha pedig nem tetszik, akkor abba lehet hagyni. Éveken keresztül jó volt így a BM, miért változtassák meg? Akármit is mondasz, az akkoris a lustaság amit te akarsz.
    Itt a megoldás.

10. *ZSOLTI*

*ZSOLTI* Járnitanuló

Szia 1- a ládakulcsot se kapod csak gyöngyért 2- a cancer 1kisebb tüzerejű hajónak mindenképp veszteséges mivel még a puskaport sem adja vissza tehát minuszos akárhogy is nézem

11. **M.I.L.Á.N**

**M.I.L.Á.N** Aktív író

miért lenne ez megoldás?? vásárolható?? az igaz ! de adsz is rá gyöngyöt???

12. †Knight_Rider†

Akkor ott az üreges és a 10 óra BM.

13. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Elárulom, hogy a nagyobb tűzerejű hajóknak is veszteségesek a bónusz mapok ha elittel lövik ;) A ládakulcsra valót meg játék közben is lehet szerezni, ha nem csak npc-t lősz, hanem csilizel is közben :) "Sültgalamb repüljön a szánkba" elv alapján nem lehetséges játszani, ez majdnem olyan mint ha a kártyában állandóan a nyerő osztást szeretnéd magadnak, de ugye ez sem lehetséges :D

14. -MrT-

-MrT- Aktív író

6 óra a cancer üregessel por és páncél nélkül csak kell az npc-ket sétáltatni körbe körbe és mindig az elsöt löni :p
    pusiporral meg rövidebb lenne :p

15. *ZSOLTI*

*ZSOLTI* Járnitanuló

Oké és meló után kinek van mindenre ideje?vagy ne játszak mert dolgozom?

16. -MrT-

-MrT- Aktív író

napi 3-4 hullámot megcsinálsz már akkor is haladsz vele vagy tévedek ???

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  17. Péter

Péter Fórum ismerője

hmm... felvetettem 1 ötletet. erősen negatívak a hozzászólások. idézem: ""Akármit is mondasz, az akkor is a lustaság amit te akarsz."" Akkor ilyen alapon kivehetnék a koponyalőszert is a játékból mert lusta vagy más elittel lőni az ellenséget. Vagy ez nem a lustaság opcióba tartozik!?

18. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Azért ne keverjük ide az eventet és a lőszerét a Bónusz Map ötletedhez, de akár azzal is lőheted a Cancert ha akarod hiszen nagyobbat sebez normál esetben mint az üreges lőszer :) (A koponya lőszernek azért a sebzésen kívül más hatása is van az event térképen ;) ezért nem jó a példád!)

Dr.Martens kedveli ezt.
  19. †Knight_Rider†

Nem, ez nem abba. Minden lőszernek megvan a maga funkciója bizonyos eventekhez. Kiforgathatod a szavaimat, de nem tudsz egy ép érvet sem felhozni a 'nincs időm'-ön kívűl. Kaptál ötletet, csinálj akkor napi 4 hullámot és kész. vagy a gyöngy kell belőle, vagy a végső jutalom. Vagy csinálod üreggel és mindkettő. Szóval csak azért nem lesz új lőszer, mert te nem érsz rá. Én a témát itt befejeztem, és zárásként: nem támogatom az ötletet.

20. Péter

Péter Fórum ismerője

oké.:)

igazad lehet,van.