Bónusz térképek vásárlása

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: Naksi, témanyitás ideje: 29.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Naksi

  Naksi Fórum biztosa

  kedves Héra!
  Elnézést de nem találom hova is írhatnám,hogy nem találom azt a linket ahol a piacra vinne és láthatnám a térképeket mit meglehet vásárolni? Tegnap is kerestem ,de a fő oldalon nem volt és itt se találtam.
  Kérlek adj egy linket ahol eltudom érni,ahol tudok vásárolni!
  Köszönettel.
   
  Canada kedveli ezt.
 2. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Szia Naksi!
  Főoldalon tudod majd megvásárolni, a Slide Show (Hirdetmények) között megtalálod. De akár a főoldalon fent, ha rákattintasz a gyöngy ikonjára, az is a Megrendeléshez vezet, válaszd az Akciós ajánlatok menüpontot.
   
 3. Naksi

  Naksi Fórum biztosa

  Szia!Köszi de már átnéztem mindent a piacon és a akciós ajánlatoknál 3 csomag kristály van és sorba végig kattingattam mindent és nem találom sehol sem! A fő oldalon se mutassa és nem tudom már több napja keresem, ezért kértem volna egy linket mert szeretnék térképeket vásárolni de nem találom sehol sem nekem nincs ott. :(
   
 4. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  A hivatalos hirdetményeknél olvashatod, mikortól is ajánlják a bónusz térképeket. Minden időpont helyi szerveridő szerint értendő, ami fórumon megjelenik. A te szervereden ki kell várni, míg bekerül. Türelem, hamarosan bent lesz ott is.
   
  Naksi kedveli ezt.
 5. Naksi

  Naksi Fórum biztosa

  Oh, Köszönöm!El is felejtettem ezt a időeltolódást, annyira akartam vásárolni :D
  Köszönöm szépen! ma este 21 órától lesz akkor,ez miatt nem találtam!
   
  Canada kedveli ezt.

Az oldal megosztása