Bónusztérképek

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Black9015, témanyitás ideje: 24.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Black9015

Black9015 Járnitanuló

Akkor itt lenne az én ötletem.
    Szüntessék meg a nem fizetős bónusz mapokat, mivel a legnagyobb botforrás ez a játékban, aki pedig kézzel csinálja, annak a legunalmasabb dolog. Komolyan mondom soha nem láttam még ennyire unalmas játékelemet egy játékban, mint ez a bónusz map.
    Az érte járó életet és sebzést pedig egyszerűen be lehetne tenni a piacra gyöngyért. Így a nem botos játékosok közelebb kerülnének azokhoz, akik 0-24-ben bónuszon ülnek, mivel nekik mindig megvan mindenük.

2. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Igen, viszont adnak szigonyt, mojot és gyöngyöt is ám. Unalmas, de én végigcsinálom "kézzel".

3. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Szia!
    Leírnám én is a véleményemet a Bónusztérképekről akkor.
    Nem kellene megszüntetni, csupán át kellene alakítani ezt a rendszert. Gondolok arra hogy elég nehézkes egy cancer üreggel, és nemcsak úgy gondolva hogy 78 millió élet, hanem inkább azért mert rengeteg időt felemészt. Nem tudom pontosan, de több mint 2 óra üregessel lőve egy közepes hajónak. Amit ad az nem feltétlen megérős dolog. Maximum a végső jutalom. Én is már elég rég minden bónusztérképet elittel lövök, mivel event event hátán, nem tehetem meg hogy napi 2-3 órát bent üljek a bónusztérképen, napi 100k gyöngyért.
    A fizetős bónusztérkép jó opció gondolok például a vízöntő térképre, az kb. ugyan azt adja mint a cancer, töredék életerőpontért. Sokszor van bent Rendelési oldalon, vagy akár az event rangsor jutalmai is sokszor ezek a térképek. Én szívem szerint egy külön bónuszt tennék bónusztérképekre, amiket én szinthez kötnék.
    Így gondoltam:
    1-10 szintig - 5x sebzés üreges lőszerrel
    11-20 szintig - 2,5x sebzés üreges lőszerrel
    21-30 szintig - 1,25x sebzés üreges lőszerrel
    Így a nagyoknak nem lenne továbbra sem annyira megérős üreggel, személy szerint így is elittel lőném. A kicsiknek igen csak megérné a bónusztérkép, mivel sokan eventezni nem tudnak, így tán másik megoldás lenne a bónusztérkép. persze ehhez is az kell ami a legtöbb ötletet megakasztja, a botosok szűrésével tán lenne több csili, így értelme is lenne az egésznek. Illetve jó lenne ha a puskaporhoz, és a páncéllemezhez könnyebben juthatnának a játékosok, mivel event után event jön, eléggé fogy sokaknak és ahhoz képest meg elég keveset adnak a bónusztérképek, ha meg néha bekerül feketepiacra szinte nevetséges áron kapunk. Jóval többet adhatnának a bónusztérképek, hisz manapság sokan ezért mennek be, mivel a gyöngy már ezekben nem akkora érték, és relatív annyi idő alatt többet lősz meg eventnél, a közösségi rohamtérképről meg már ne is beszéljünk ugye. Elavultak már ezek a bónusztérképek, főképp az hogy 2 órát is rá kellene áldozni a 100% haszonért ami maximum 60k gyöngy ami igen kevés 2 óra alatt.
    Remélem a lényeg lejön azért, bár így sem fog tetszeni sokaknak.

]EZEL[ kedveli ezt.
  4. †Knight_Rider†

Tegnap 13 óra alatt sikerült abszolválnom 1 és egy fél Cancert közepes hajóként üreges lőszerrel. Valamit én is változtatnék rajtuk, a nyereményekben is. Viszont a 78 millió életereje nem tántorít el attól, hogy lenyomjam. Az a sebzésbónusz tetszik. :) Vagy azt se bánnám, ha újat találnának ki. A Virgot viszont hagynám így, ahogy van.

5. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Na akkor még keveset is számoltam rá. Igen én is majdnem csak a cancerbe nyúlnék mint életerő. De a kolosszális sebzésnek lehet belőle a legjobban örülni, bár én 5-öt letoltam egymás után, mégsem adott, na most gondold el üreggel, a maradék életkedvem már a másodiknál elment volna. :D

6. †Knight_Rider†

Én elsőre azt kaptam most, viszont az ilyen füstbomba féléket kivenném. Mert azért tényleg nem éri meg. De mondjuk 1 hét kristályesőért már annál inkább.

7. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Megéri a füstbomba, vérszomj és a teleport is, az már más hogy mekkora mennyiségben :p

8. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Szerintem teljesen elavultak a BM jutalmak. Csak a Sagi, a Cancer törzs és a kristályeső bír valódi értékkel. Mert kinek van szüksége több tíz évnyi merész ágyúsebzésre? Vagy 25 teleportra, mikor egy event láda 14 ad?
    Ráférne egy reform a végső jutalmakra!!

9. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Szép napot!! Valóban jó lenne a BM-l kis változás ! Ugyan igaz az is igaz,hogy a változások korát éljük átt. Szerintem valóban figyelembe lehetne venni a játékosok kérését néha!!!!! A bm kissé + kopott igaz én vissza sírom a régi BM-k szerintem de csak szerintem többet ért!Fel figyeltem , hogy a diziknél be állt a 27-s talán ezt is lehetne bővíteni. Az is igaz a mapok bövültek de a dizik nem! Ja igen az eventből lehet szerezni. CSAK 1 kis retró jól esne.

-HiTmaN1- kedveli ezt.