Bot mentes szerver

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Ne_etesd_a_trollt!, témanyitás ideje: 4.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Szeretnél egy tiszta, botosoktól mentes szerveren játszani?

Szavazás lezárva: 19.2.17.
  1. Igen, akár még fizetnék is érte.

17 szavazat
    56.7%
  2. Igen, de csak ingyen.

11 szavazat
    36.7%
  3. Nem, mert szeretek csalni.

0 szavazat
    0.0%
  4. Nem, mert imádok csalók között játszani.

2 szavazat
    6.7%
  1. Ne_etesd_a_trollt!

Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

Sziasztok!

Mivel régen arról volt szó, hogy nem lehet egy szerverre összehozni a játékosokat, technikailag nem megoldható, így akkor még le tudtak ezzel rázni. Mostanra viszont voltak szerver összevonások, láthattuk, hogy de mégis, megoldható.

A megmaradt minimális tisztességes játékos keret nevében kérném, hogy indítsanak egy maximális botszűrés mellett üzemelő szervert. Onnantól a többi szervert nem is kell szűrni, így erőforrást spórolnak azokon.

A szerver így üzemelne:

1. Regisztrálni nem lehetne rá, megelőzendő a botosok által sok-sok kishajó regisztrálását.

2. Minimum 6 hónapig másik szerveren való részvétel esetén 15 Euro, 1 év után 10 Euro, 2 vagy több éve más szerveren játszók esetében 5 Euro átvezetési összeg fejében átkerülhetne a hajónk erre a szerverre. A pénz azért szükséges, mert ez így talán ösztönzi a BigPoint-ot arra, hogy foglalkozzon is a témával. És nekem személy szerint 1500-3000 forintot megérne egy tiszta szerveren játszani, remélem más is így van ezzel. Ha csak a jelenlegi több, mint 20 szerverről(eredeti szerverek, nem összevonás utáni megákra gondolok) szerverenként 50 játékos átlagosan átmenne, akkor meglenne egy minimum ezer fős létszám, ami már közel egy jobb szerver átlaglétszáma, és mindez a BigPointnak akár 10 ezer Eurot is hozhat azonnal. Nem beszélve arról, hogy sokan ha tiszta szerveren játszhatnak, talán bátrabban költenek, mint botosokkal teli szerveren.

3. Ezt a szerver szigorú szabályok mellett szűrnék, akit botozáson kapnak, azonnal visszakerülne a régi szerverére örökre, ide csak egyszeri bejutási lehetőség van egy hajónak, és ott is kapna büntetésként 3 hónap felfüggesztést, hogy azért fájjon is neki.

4. Erre a szerverre külön lenne ÁSZF és egyéb szükséges rendelkezés, ami kinyilvánítaná, hogy ide valóban csak olyan játékos jöjjön, aki el tudja fogadni, hogy a botozás azonnali kizárással jár innen.

5. Az ide való jelentkezés a hajó életkorától függően (lásd 2-es pont) vásárolható csomagok formájában lenne megoldható. Lenne 5-10-15 Euros csomag, ezeket megvéve a hajó a jelenlegi szerverén pár napra zárolásra kerülne, amíg a BP végrehajtja rajta az átköltöztetést. Ebben a pár napban nem lehet tengerre lépni sem, tehát jól meggondolandó, mikor mely időszakban választja a költözést a játékos.

6. Kérlek szavazzatok róla, esetleg akinek lenne még ötlete kiegészíteni az jelezze külön is, köszönöm!

2. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Egy mondatban: Technikailag megoldhatatlan. Nem részletezem miért.
    De viszont a seafight-ot most már a csernobili atomerőmű utolsó 20 percéhez tudom hasonlítani, teljesen mindegy mit csinálnak, ami elindult megállítani nem lehet (nem a botozásra értem, hanem a játék hanyatlására), csak húzni az időt, hogy minél később kelljen lehúzni a rolót. :)

További szép estét!

3. makfer

makfer Törekvő

Elsőre mondom biztos butaság, de tetszik az ötlet, csak ismerem a seafightot, folyamatosan a költségcsökkentés zajlik, plusz a fejlesztési próbálkozások, de itt alapvető gondok vannak.
    Röviden úgysem valósul meg sosem.

4. Szanorb1

Szanorb1 Utánpótlás-írogató

Én nem fogok egy szerverért sem fizetni. Hiszen az ingyenes játék már itt megbukik. Másik dolog hogy már a botosokkal való együttélés is megoldható hiszen a kinai eventből kiindulva csak hogy ne nézzünk messzi távlatokba, minden 2. botozott. Amennyi kristályt maguk után hagytak ezek a botok nekem annyival kevesebbett kellett lelőnöm! Egyszerűen csak követni kell őket. Ez nem azt jelenti hogy együtt lennék ezekkel a játékosokkal (túloztam) , hiszen a hátulütője mégiscsak az hogy míg én játszok napi 5-6 órát ők játszanak 0-24-ben ami már nem túl fer.
    A kettő között kellene letenni a cetlit,mégpedig azzal hogy lenne egy napi limit a Seafightben.. Pl.. Egy ember napi 10 óránál nem lehetne fent többet.. Ha ezt átlépi akkor elsőnek figyelmeztetne a rendszer .. másodszor pedig fokozatosan jönne a megszorítás.
    Ezen a vonalon kellene megmozdulni szerintem.
    Üdv.

Utoljára szerkesztett: 5.2.17
  5. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Teljesen igazad van. Az ábra azt mutatja hogy totál beletörődtek. Én már nem is csilizek, felesleges, tudom általában ki botozik, és ha épp nincs ts-en akkor lazán lelövöm az eventről. Nálunk már van szabály hogy hol nem botozhatnak. Illetve lelőhetjük őket. De ez akkor sem jó így. Én is fizetnék azért hogy ne legyenek csalók a játékban, de régen rossz lenne ha egy ilyen ötlet alapján, csak a pénz miatt csinálnának valamit, habár ezen se lepődnék meg. ;)

6. HITMEN36.

HITMEN36. Junior szaki

Azért mert neked elég lenne 10óra játék nem biztos hogy másnak is megfelelne .Én pl eventnél ha jó akkor itt vagyok anyit amit csak lehet akkár 14-16 órát is

Tэxᴀک kedveli ezt.
  7. Szanorb1

Akkor már 24 et legyél itt ne 14 16 ot :)

8. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Hát ezzel az időkorláttal én is úgy vagyok hogy miattuk legyek itt néha kevesebbet? Nem erről kell megközelíteni a dolgot, hogy az egészből a tisztességesen játszó játékosoknak legyen rossz, lásd: BM-ből kivették az elitpontot, majd az árnövekedés (Ami nem feltétlen a botosok miatt, hanem a csalók miatt, de majdnem ua.). Egyszer és mindenkorra kellene egy nagytakarítás, és ha megvolt akkor azt az állapotot fenntartani. Akár heti, de minimum 2 heti szűréssel. Lehet hogy egy darabig lecsappan igen kicsire a létszám, és bevétel sem lesz annyi, de egy idő után megtérül hisz aki most kezdi az már nem szívesen költ egy olyan játékra ahol ilyen sok csaló van. Valaki meg pláne azért költ hogy felvegye velük a lépést, másként meg nem tudná. De több éve söpörjük ezt a sok "szemetet" magunk elött, de a lapát sosincs kéznél..... o_O

Péter kedveli ezt.
  9. Szanorb1

Az időkorlátozás csak egy induló út. Legyen 20 óra. Így már jobb? 4 órát tölts alvással családra stb.. Aki már ennyit itt ül egy nap ott már gindok lehetnek. De a botosok nagy számban a legtöbbet vannak fent. Mivel te is eu6 on játszol Wyvern csak nézd ***MODERÁLVA***.. Folyton a chaten van. Kikémezed és folyton a csili. Ha csak 4 órával kevesebbet csilizne..? Rátok bízom csak javaslatot tettem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.2.17
  10. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Ne botozzon kevesebbet, hanem semennyit. ilyen egyszerű :) Vagyis ne bottal. Én képes vagyok bedobni 1 milla gyöngyöt azért hogy legyen bm-em, pont miattuk.

11. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Itt ki kell szűrni az összeset és utána meg hetente legyen újabb szűrés. Valamint az is jó lenne, ha az új fejlesztések nem csak pénzért lehetnének elérhetők, hanem játékkal is.

12. Szanorb1

Ezt nagyon adom! Sajnos nagyon elment a játék a pénz irányába

13. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

Hát ez a napi limit nevetséges és írom hogy miért most ugyebár Viadal event van a mi szerverünkön salynos még mindig csalnak benne (sok sokkis ladikot be visznek és körönként több 1000 pont) .Ahoz hogy talán végre a topp 10 be be jussak ahoz nekem már a 3.napja 20 órát kell játszak NEM TÚLZOK 20 ÓRÁT JÁTSZOK!!!! Igaz a szemem már kisütötte a monitor de szerintem eza szégyen hogy 1 normális gamernek ezt kell tennihogy talán nyerjen 1 aquariust ( hacsak utolsó órába nemelőz be 1 kis ladikos) Élő példa tegnap 6elött le estema 6.helyre ilyenemberekmiatt és egész nap küzdöttema bentmaradásérrt . Szóval ez vicc mert ilyenkor kell az idő ha el akar érni valamit az ember.

levlevliva™ kedveli ezt.
  14. ANGYALKA134

ANGYALKA134 Utánpótlás-írogató

én más megoldásra gondoltam, amikor játékban van az illető bizonyos időkben kérdések jelenének meg 1 kis ablakban és ha arra nem válaszol 1 bizonyos időn belül akkor jöhetnének a szankciok

Dópi65(HUN) kedveli ezt.
  15. -MrT-

-MrT- Aktív író

Angyalka te most gondolkozz el légyszi mit irtál ..... bm en vagy kimész pl teáért wc re vagy hasonlo feldobja az ablakot nem válaszolsz és 5 percen belül puff repül a ban .... ?

levlevliva™ kedveli ezt.
  16. levlevliva™

levlevliva™ Utánpótlás-írogató

Üdv!

Ne haragudj de a sajnos-t "j"-vel írjuk, bocsi csak fájdalmasan szúrta a szemem!
    Rátérve a lényegre sajnos nagyon egyet kell veled értsek, az 5 nap alig alvással nagyon kimeríti a szervezetet pedig én csak ütőképes lőszerrel lőttem ("leggagyibb" a konfetti és a szívtörő volt mivel annak "csak" 90-es sebzése volt), és ma reggelre nagyon kiborult a bili miután úgy feküdtem le aludni hajnali 1 órakkor, hogy jajj de jó !!!16.000!!! pontra van tőlem a második játékos (Pontos érthetőség kedvéért ~34.000 pontom volt ekkor, amit 12 óra alatt sikerült összeszenvedni)! Ez mind szuper és jó de mikor felkeltem reggel 4:30-kor és látom, hogy !!!14.000!!! ponttal előzött meg az illető, tehát ~3 óra alatt megcsinálta azt a mennyiséget amit én 12 óra alatt!! Hát hidd el, hogy hirtelen kitértem a hitemből, lementettem szépen a userid-t és szépen addig megyek ameddig a játékost nem zárolják, amennyiben ez nem történik meg akkor pedig részemről ennyi a játék, ugyanis ő 0-24-ben fent volt ami ugyebár lehetetlen (ha csak droggal nem segítette magát éberséghez), tehát biztosan hogy más is vitte a hajóját ami már alapjában véve pushing, amiért én augusztusban 1 hónap zárolást kaptam, amit természetesen jogosnak véltem, de ha én megkapom a zárolást a pushingért, akkor egy ilyen tag aki friss regisztrációs hajókat lövöldöz ki és ezzel 1 kör alatt ~1700 pontot csinál, azért meg tudja dobni a vérnyomásom, és most eléggé ki vagyok akadva, ugyanis full a hajóm szépe telepakolgatva ütőképes ágyúkkal amit a jó magyar forint hozott. És már nincs más célom csak az, hogy azért az eventeket is megnyeregetni, de ez így fájt hogy simán lehettem volna első is, de a harmadik helyért kapálóznom kellett!! És egy ilyen eventet ha tényleg komolyan vesz az ember nem azért ül a gép előtt és még csak pisilni is rohan meg a kaját is a gép előtt eszi meg, hogy nehogy egy körből is kimaradjon és erre egy csaló szépen kineveti... Ami még grátisz volt, hogy utána felrakta szépen a hajóját botra mint aki jól végezte dolgát... Röhej...
    És egy kis statisztika amit összeírtam, hogy hogyan értem el a harmadik helyet majd elgondolkoztam, hogy megérte-e...
    Ellőtt lőszerek:
    -1 millió konfetti
    -1 millió szívtörő
    -3 millió kristálykartács
    -0,5 millió jégtűz lőszer
    -4 millió vuducsapás
    -1 millió koponyalőszer
    -1 millió világító

Elhasznált akciótárgyak:
    -11.000 csillagtűz
    -3.000 elmo tüze
    -600 sárkánytűz
    -4000 agwe amulett
    -400 legba amulett
    -1500 triton áldás
    -70 triton jósága
    -150 vérszomj
    -5000 vigyázó szem
    -40000 repeszeső
    -400 füstbomba
    -2000 télifény
    -600 kém titka

Ez nekem pár hónap munkája mire ezeket mind összeszedegetem... Lehet számolgatni, hogy vajon megérte-e... És felháborít az, hogy egyesek azon versengenek, hogy ki csal nagyobbat...

További szép napot!

17. Ne_etesd_a_trollt!

Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

Angyalkával kell, hogy egyet értsek. Régebben hasonlót felvetettem de akkor még tilos volt a botosokról beszélni és ki lett törölve.
    Elég annyi is, hogy minden fél vagy egész órában megjelenik egy számláló 5 perccel mondjuk a fenti bordós sávban, és azon idő alatt választ kell adnod. HA nem teszed, akkor a hajód nem banolva lenne csupán kidobna a tengerről és amíg nem adsz választ addig vissza sem jönne. Ilyenkor már csak az az ablakrész maradna aktív. Esetleg aki rendszeresen fennakad ezen és utána órákig nem írja be, annál lehetne vizsgálódni.

Hozzáteszem tegnap volt leszámolás napja, és még mindig olyanok maradtak bent, akik 4-5 éve szinte online 24 órában botoznak....ez vajon hogyan lehetséges, hogy egyesek 24 órában tolják minden nap, alvás nélkül, és a BigPoint még el is hiszi nekik? Hivatalosan még családtag sem viheti az accountot, tehát arra sem lehet hivatkozni....mielőtt valaki megtenné....

18. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Nem lenne jó rendszer. Én, ha itthon vagyok (szabi, táppénz), akkor be szoktam lépni behére, meglövöm az npc-t, de közben megyek a dolgomra. Főzés, gyerek stb. Olyan is van, hogy kilő közben az npc.

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  19. -Dolgos-»∞«

-Dolgos-»∞« Utánpótlás-írogató

Üdv elgondolkoztam ezen a "botozás"problémán 2 talán megvalósítható ötletem lenne az egyik egyszerű..Minden mappon egy olyan npc amit csak lőni lehet kilőni nem..Erről a rendes játékosok értesülnek(kiirja vagy valami)de ezek a programok nem vennék észre csak lőnék reggeltől estig..még össze is gyülnének rá mint a legyek.A másik kicsit nehezebb de abból indulok ki, hogy szimulátoroztam évekig ott is szerverre csatlakozott mindenki DE figyelve a tisztaságra csatlakozás előtt egy kis alkalmazás átnézte hogy van e üzemben külső progi, ha volt eltérés, akkor fel sem engedte az illetőt a szerverre, de ha mégis feljutott, akkor is a háttérbe ment a progi és ledobta automatikusan.

Dópi65(HUN) kedveli ezt.
  20. -Dolgos-»∞«

-Dolgos-»∞« Utánpótlás-írogató

Picit pontosítom a dolgot,szóval minden esetben a játékkal együtt indul a program ha nem akkor nem enged fel,a program szinkronizál a szerverrel ha nincs egyezés ledob és itt a kör be is zárul..ha blokkolják nem enged fel,ha felmegy és kikapcsolja ledob,ha felmegy és bekapcsol valami külsőt akkor is ledobja..Ezek a programok sok éve működnek szimulátoros körökbe azért hogy a versenyek tisztasága meglegyen,természetesen ott droidok nincsenek de lehetne csalni..suly,üzemanyag,beállitások stb stb.Tulajdonképpen a szerveren megadott,beálított adatokat azonosítja és ha eltérést vesz észre ekkor ledob.Ingyenes simulátor ligákban is alap de fizetős profi liga el sem indul ilyen nélkül...Nem is értem hogy egy cég aki szolgáltatást nyujt és ebből él hogy hogy nem tesz még semmit.Ezek a szűrők vagy kamuk vagy néha kihalásznak 1000-1et na bumm.Csak halkan mondom hogy egy bajnokságban akár több száz embert is 100%-ban megszűri a kis nudli progi..Egyszerű ászf..kötelező használni ha nem nincs játék ennyi.Persze vannak okosok és belepiszláhatnak a programba de mivel ez a cucc a szerver (parancsokat)tartja és ellenőrzi azoknak eggyeznie kell..azt pedig a szerver üzemeltetője adja.

Utoljára szerkesztett: 23.1.19